Tiešām te lkm daudzām kopīgs PMS.. :D
Bet par tēmu. Es satiekos ar 15 gadus vecāku vīrieti pietam vēl ārzemnieku. Reiz jau te minēju, ka vecumam, manuprāt nav dižas nozīmes, ja cilvēkiem kopā ir labi, tomēr ar smīnu skatos uz jaunām cacām, kuras satiekas ar daudz, daudz, daudz vecākiem vīriešiem, kur runa vairs pat nav par 15-20 gadu starpību.. Kas mani piesaistija vecākam vīrietim? Personība. Ar viņu ir interesanti, vienmēr ir par ko parunāt, jo abiem dažāda dzīves pieredze, protams kuram lielāka un kuram mazāka un tomēr ir ļoti interesanti. Kad satikos ar jaunāku čali ar laiku sapratu, ka nu neizaudzis viņš vēl un nav par ko īsti runāt, daudz plēsāmies un neredzēju nekādu nākotni tur, lai arī plāni bija lieli. Vecāks vīrietis tomēr ir nosvērtāks, mierīgāks vismaz manā gadijumā. Un dīvaini, bet pati sākumā skatijos ar ļoti lielu skepsi uz to visu, domājot par to, ka varbūt sāksies "tēva- meitas" attiecību modelis, ko nevēlējos, bet tā nenotika. Izrādijās, ka mums tiešām ir kopīgas intereses, lietas, kas patīk, tēmas par ko runāt un viņš savā vecumā vēl ir ļoti aktīvs, gatavs iesaistīties trakos piedzīvojumos, jo jūtas jaunāks nekā ir un savukārt es reizēm jūtos vecāka par savu faktisko vecumu. Un jā, savā ziņā mēs mijiedarbojamies un viens otru uzlādējam ik pa laikam ar savu pašu enerģiju. Ļoti labi izjūtam viens otra emocijas un domas.. Tas tā pamatā. Varētu droši vien rakstīt vēl, bet tā jau sanāca gari.. :D