Ko darīt, ja nepatīk, kā džeks skūpstās?

Reitings 63
Reģ: 23.12.2013
Čau!
Laiks smieklīgai, bet vienlaikus nopietnai problēmai.
Esmu satikusi tik foršu džeku! Bet manu iemīlēšanās sajūtu krietni piezemē doma, ka man nepatīk, kā viņš skūpstās. Es ceru, ka viņš sāks darīt tāpat kā es, bet tas īsti nenotiek, un nu jau skūpstīšanās man pat bez maz jau kaitina.
Kā lai viņam to pasaka? Un vai maz ir jāsaka?
26.05.2014 22:02 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Diskusija atgādināja man vienu puisi, vēl tagad smiekli nāk. Labāk puisim pasaki, vai arī tie tauriņi aizlidos prom ātri. Man pēc pāris tikšanās reizēm ar domu, ka gan jau nākamreiz būs savādāk, viss beidzās ar to, ka tiekoties varēju iedot mazu buču un viss, es vienkārši nespēju to izdarīt. Bija tāda sajūta, ka vai nu mani nolaizīs vai apēdīs :D lieki teikt, ka tur nekas nesanāca.
27.05.2014 08:54 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Manā dzīvē ir vismaz 2 gadījumi, kad nekas tālāk par pirmajiem skūpstiem nav aizgājis tikai tamdēļ, ka sieviete mēģināja man mandeles pakutināt ar mēli .. Un es, labs būdams, iekodu viņām mēlē :D Lai zin, ka tā darīt ir slikti :D Nezinu gan, vai tas palīdzēja .. Un abas visādi citādi bija ļoti foršas.

Man skūpsti un sekss asociējas ar cilvēka būtību. Ja vienam patīk rupji un brutāli, bet otram - maigi un ar jūām, tad agri vai vēlu tur tāpat nekas nesanāks, tāpēc ticu, ka pirmais skūpsts ļoti daudz pasaka par otra cilvēka dabu un būtību.

Piekrītu, ka nav tāds - māk un nemāk ..
Un piekrītu, ka var atstrādāt tehniku tā, ka abiem tomēr patīk:) Ir gadījumi iz pieredzes, kad sievietes pielāgojas man, kaut arī sākums nebija gluži kā pa diedziņu ..
27.05.2014 09:55 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ir gan tāds māk vai nemāk. :D Tie vai tās,kuri cenšas aplaizīt mandeles,izlaizīt zobu starpas vai nedod dievs vēl iesūkt galvu iekšā kā vakumā,neprot to darīt. :D
27.05.2014 10:13 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Māk/nemāk pastāv gan!
Kad ar savu puisi sāku randiņot un pienāca pirmā bučošanās reize, pirmajās kautrajās reizēs vēl viss bija labi un forši, bet kad kundziņš iekarsa, likās, ka tūliņ mani apēdīs. Tad nu arī ņēmos stāstīt un demonstrēt, kas man patīk un kā man patīk. Un viss mainījās uz labo pusi. :)
Ne velti saka, ka mīlnieki jau no paša attiecību sākuma, un jo ilgāk kopā jo vairāk, sāk līdzināties viens otram. Kaut vai tie būtu žesti, ģērbšanās stils, runas veids vai sava īpašā bučošanās tehnika.
Ir arī citāda pieredze, pirms tam bija viens čalītis, izskatīgs, jauks, manieres vietā, bet dumjš kā zābaks un skūpstījās drausmīgi. Tam gan es uzreiz teicu ka nav "pareizā ķīmija" un labāk būs, ja mēs vairs nebučosimies :D
27.05.2014 11:07 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Biija iesnu laiks un virs augšlūpas tā ērti tiek slaucīti puņķi un sauciet mani par egoistu, bet vairs nevēlējos ar saviem puņkiem dalīties.

sieviete mēģināja man mandeles pakutināt ar mēli .. Un es, labs būdams, iekodu viņām mēlē

:D
27.05.2014 11:08 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Palasot šo diskusiju, sāk likties, ka bučošanās ir kaut kāda raķešu zinātne. Par pāris komentāriem par mandelēm un zobu starpu tīrīšanu tāāā sasmējos. Paldies, ka uzlabojāt manu garastāvokli! :D
27.05.2014 11:12 |

Reitings 53
Reģ: 12.05.2014
Lemon, manuprāt, ļoti pareizi izteicās. Ja tiešām puisis ļoti patīk, bet ir šāda problēma, tad vajag nedaudz "pamācīt", un tad jau viss lielākoties nokārtojas.
27.05.2014 12:47 |

Reitings 235
Reģ: 29.01.2009
http://cosmo.lv/forums/topic/163827-/?sort=desc&pnr=1#postid-1638073
Paga, Armand - Tu saki, ka puišiem/vīriešiem neiet pie sirds apakšlūpas maiga pakošļāšana ? Esmu šokā, visu laiku domāju, ka jūs - vīr. esiet par to sajūsmā !
Damn it sieviešu/jauniešu žurnāla rakstiem par to kā pareizi skūpstīties !
31.05.2014 00:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits