Atceries - vērtēs Tavu iegūto eksāmena rezultātu (kas Tev dos iespēju iestāties tur, kur vēlies), ne Tavu apģērbu. Starp citu - visās skolās to neuzsver, citās uzsvars tiek likts uz eksāmena rezultātiem, uz to, lai skolnieks jūtas max ērti un max koncentrējies!!!!

Kā arī nesaprotu, meiteņu pārmetumus un aso attieksmi. Tā nav slikta īpašība nepieņemt visas normas, ka tā ir un tā jābūt. Ir labi, ka šeit ir kāds, kuram interesē arī atbilde uz jautājumu- kāpēc?
Kā arī nesaprotu, meiteņu pārmetumus un aso attieksmi. Tā nav slikta īpašība nepieņemt visas normas, ka tā ir un tā jābūt. Ir labi, ka šeit ir kāds, kuram interesē arī atbilde uz jautājumu- kāpēc?
Tas nav filozofiska rakstura jautājums no sērijas "kāda dzīvei ir jēga?", bet gan ļoti izskaidrojams jautājums.Tad, kāpēc nav labāku skaidrojumu par - tā vajag, tā ir pieņemts, dari, kā gribi?? :)
Man likās, kāpēcīša sindroms ir raksturīgs bērniem.
Šobrīd NAV tas aktuāli - lai nestāsta, ka jāierodas uz eksāmenu pat augstskolā - tas varbūt ir tajās pamuļķīgajās fakultātēs, kur studentiem jāmāk tikai skaisti runāt, bet izdarīt neko nemāk un darbu nekādu jēdzīgo pēc tam dabūt nevar!!!
Tad, kāpēc nav labāku skaidrojumu par - tā vajag, tā ir pieņemts, dari, kā gribi??
Varbūt palasi vēlreiz diskusiju, ja reiz tu arī nesaproti atbildi uz šo jautājumu. Diskusijā ir atbildēts.Visu diskusiju esmu izlasījusi. Esmu bēdīgi pārsteigta par to, cik bieži ir atcirsts, ka "tā vajag un viss", "tā pieņemts".
ja reiz tu arī nesaproti atbildi uz šo jautājumuKāpēc tā domā+pārmet? Savu variantu par to, kāpēc, manuprāt, jāģērbjas svinīgāk esmu izteikusi.
Šobrīd NAV tas aktuāli
Tāpat kā sveicināties no rīta ar skolotāju, tāpat kā celties kājās himnas laikā
Tik gruuti uzvilkt mazliet sviniigaakas dreebes?