Nesen ballītē sanāca iepazīties ar jauniem cilvēkiem, tajā skaitā vienu meiteni. Meitenei, kā izrādijās bija tikai 16gadi un, prooootams, kad bija ierāvusi tā vairāk, tad sākās tēmas par seksu. Uzreiz pirmā domā man bija- nu kpc??????? bet tad tā iedomājos, man taču arī ir bijuši 16 un tas vecums ir,kad interesē, bet neviens par to nerunā. Arī tagad, meitene anonīmi kko pajautā, uzreiz atbilde- pieaudz. Bet to pieredzi jau katrs uzkrāj dažādi utt.. Arī atceros, ka pati nesapratu kpc man pēc pirmās reizes viss sāp, domāju, ka tā būs vienmēr. Un tā īsti man nebija kam pajautāt, kauns utt.. Šīs tēmas liekas pašsaprotamas, ir tāds kā tabu. Tev ir jāzina, ja nezini, tad izaudz. Ar to es gribēju pateikt, ka mēs bieži aizmirstam, ka cilvēki ir dažādi un nevajag nosodīt kādu, kurš ir situācijā, kurā neesi Tu pats.
Man arī liekas muļķīgi, ka tagad būtu jāraksta, ka meitenei vajag vairāk atslābt, nesatraukties, varbūt pat labāk iedzert kādu vīna glāzi, ja tā ir pirmā reizi, vai lietot lubrikantu (vai puisim siekalas, izklausās pretīgi, bet tā jau dzīvē dara :D ). Varbūt tas palīdzēs :D Jo nu ja caurums nav aizaudzis kā tāds, tad nav par mazu caurumi, vismaz neesmu dzirdējusi, ka kāda caurumā nu galīgi nekad kāds nav ticis iekšā :D