Varbūt ir kāda kas zin -
Ja man skolā pirmajā, otrajā un gadā atzīme ir 6, bet es nokārtoju pārcelšanās eksāmenu vai es palieku uz otru gadu?
Skolotāja stāsta ka jā uzrakstīšu nesekmīgi tad arī gadā likšot man nesekmīgu un tad es palieku uz otru gadu.
Vai tad tā var?
10. Klase
Loģiski domājot tā nevajadzētu. Bet šajā skolā dažreiz šķiet ka var visu. Pirmajā pusgadā pat stundu skaits dienā bija vairāk kā ministru kabineta noteikumos rakstīts
Es nedomāju, ka pārcelšanas eksāmens var pēkšņi 6 gadā pārvērst par 2. Tas šķiet neloģiski visos iespējamos veidos. :D
Bet es skolu beidzu - uij, sen. Neskaitīšu. :D
Kas tas tāds ir pārcelšanas eksāmens? Manos laikos tādi nebija :D
Bet par to vienu nesekmīgo atzīmi. Arī jau tad, kad es mācījos, tā teica, ja 1 nesekmīga atzīme, atstāj uz otru gadu. Kad ģimnāziju pabeidzu, tad bija jauns nosacījums, ka ja ir 1 nesekmīga atzīme, no skolas ārā. Bet tas bija mūsu skolā. Varēja iet uz parasto vidusskolu mācīties, kur nebija tik stingri nosacījumi.
Tāpēc ka viņš ir ļoti grūts. Mācīties uz vienu tēmu varu.bet iegaumēt visa gadā vielu nevaru. Pildu tagad tos uzdevumus un nav, ļoti šaubos ka izvilksu uz 4
Labi, manā skolā arī palūza aiziet tos vidusskolēnus, kuri nevēlējās mācīties. Tas ir loģiski, jo vidusskola nav obligāta. Bet šeit jau ir situācija, kad meitene baidās nenolikt kaut kādu mistisko pārcelšanas eksāmenu, kurš - pieņemu - nemaz nav oficiāls, bet vienkārši skolas izvēlēts. Gadā viņai ir 6. Un, ja viņa pēkšņi nenoliek to pārcelšanas eksāmenu viņai gadā izliek 2. Kur loģika?