Labrīt visām! :)
ārā vienkārši brīnišķīgs rīts, saulīte spīd un ir tik karsti, pilnīgi prasās uz jūru! (l)
Kādi plāni šodienai un vispār nedēļas nogalei? :)
saprotu, ka tur tikai ar gridu var tikt un droši vien gids jāpiesaka iepriekš, mums parasti vairāk tādi spontānie braucieni sanāk, bet šo likšu aiz auss, liekas interesanta vieta.
Meitenes, man uz rītdienu ir jāizcep kūka ~12 personām , bet man ir tikai klasiskā kūkas veidne ( 20cm ) , ir kādas idejas ļoti saldai, bet gardai kūkai ? nu tā lai vairāk par gabaliņu negribās, bet lai visi laimīgi m ?
es tagad cepu tās pavlovas. Sākumā, kad ieliku krāsnī,domāju,ka nesanāks, jo tādas plakanas pankūkas bija, bet tagad jau sāk uzpūsties, laikam izdosies! Pusotru stundu j'ācep, baaac :D
Taisu gan ne pēc DIO receptes, bet pēc Lapsas receptes. Kaut gan atšķirība ir niecīga - kukurūzas ciete un kukurūzas milti.
Dīvaini.
Man priekšniece palūdza uzrakstīt rīkojumu par darbinieka atlaišanu. Pēc tam atnāk darbinieks, kurš saņēmis rīkojumu ar manu uzvārdu apakšā kā doc. autoru un bļauj - vai esmu apmierināta, ka viņa tiek atlaista.. Mazliet smieklīgi un mulsinoši, pie kā es vainīga, ja uzrakstiju tik papīru? :D
Tā kā visu mūžu esmu dzīvojusi Daugavas krastā, man nav citas skaistākas upes par Daugavu. Ar draugu vienmēr nerrojam viens otru - kura upe foršāka, jo viņs ir audzis pie Gaujas. :D
Es šogad obligāti gribu uz Ventspili, neesmu tur bijusi kādus 10 gadus, ļoti patīk. Ai, es visur gribu! :D
Ahhh . Čau .
Šodien kārtējā depresīvā diena, bet kaut gan jau ir progress, biju ārā uzņemt D vitamīnu, kā arī beidzot ēst uztaisīju..
Naktī redzēju tēvu. Un viņš no manis atvadījās ar domu- Tu nevari vairs neko izdarīt. Dzīvo , neņiķojies.. Un no rīta pamodos ar tādu vieglumu..
Ahfh, labu vakaru ! :)
Čau. Šīs divas dienas strādāju. Šodien tik līdz 16.00, bet rīt no 7.00 rītā līdz pat 1.00 naktī, vai pat vēl ilgāk. Ceru,ka izturēšu. :) Jāmācās eksāmeniem, bet galīgi nav laika.
Heiii! Man šodien super garastāvoklis! :)
Uzrakstīju eksāmenu, pabiju Lucavsalā pasauļoties, paspēlēt bīču, tagad domāju stundiņu pagulēt, lai vakarā Vecrīgā nenāktu miegs. Jāatzīmē vasaras sākums!
Lai jums visām lieliska šī diena! :) :) :)