Ka lai savacos !?

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Sveiki damas , sveiciens saulainaja dienaa..
Man ir sekojosho problema , varbut kada var dod kadu padomu ? > tatad lieta sekojosha, mums ar manu meiteni ir ljoti ilgstosas attiecibas , jau 9 gadi gimene aug meitinja 2 gadinji bet .. pedeja laikaa stridamies bez gala .. galvena problema stridos esmu es, respektivi pelnu par maz , majas neko nedaru ,gimeni atstaju novartaa .
pateikshu kapec manuprat ta man parmet ... stradaju ofisaa , darba arprataa daudz, stress . biezhi darba sezhu lidz 8-10 vakara jo paspet pa dienu visu nevaru . pec darba speka nav neko majas padarit , pa brivdienam ir shadas tadas halturas ,respektivi piepelnos , par ko atkal dabunu kragaa ,ka redz man nav laika gimenei.
kapec tad ta raujos pa vairakiem darbiem ? dzivojam pie vinjas vecakiem (konkretak mammas) teva vinjai nav .. stradaju tikai es respektivi maksaju par dzivokli , skaititajiem, ikdienas rekjiniem, partikai, sadzives lietas un protams mazajai pamperi , putrinas ari drebes pashiem un bernam , tagad pedeja laika pie mums dzivo vinjas tante ar meitu kura izskjirusies , tatad kopaa sanak ka uzturu 5 cilvekus ,vel palidzu savai mammai kura dzivo laukos jo man tevs ir miris .
te sakas tas ko es nesaprotu , par visu jamaksaa , est gribas , bernam nepateiksi -nechura nebus naudas pamperiem , bet majaas man japalidz audzinat berns..jo kas es par tevu ka meita mani faktiski neredz?
esmu runajis vairakkart par to ka jaierobezho terinji , bet viss veltigi .
tagad viss ir tadas auzaas , ka stress ir nenormals un esmu ievelies nakoshaja bedree ,lai nonjemtu stresu vakaraa alinsh , bet juutu ka saku ar to pa daudz aizrauties .. bez paris izdzertiem alinjiem vienkarshi nevelos iet majas ,zinu bus stridi, parmetumi , kashkji, visas taas sejas ..
vienigais kas kaut cik mani vel dzen kko darit nenolaist rokas pa visam ir mana meita , par parejo man ir tik ''pofig'' (TA KA NEKAS-PILNIGI NEKAS NEINTRESEE) vienkarshi vairs nekas nesniedz nekadu prieku.. taka kkads robots stradaju un viss.
Kaa man savakties , beigt plegurot un savakties?
22.05.2014 09:36 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Piedoiet, es arī tādu neprecētu. Dīkdiene un slaiste, kura visam dzīvē meklē attaisnojumus un cenšas kādam novelt vainu.

Bērnu gan tādai varfēja uzražot? Prezim naudas nebija? Bērns sasaista uz mūžu, ,laulību var šķirt!Turklat ja slinka ari var atrisinat, runat,macit. Ja mīl tad pacīnītos par cilvēku.
22.05.2014 11:52 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
kamōn..
tu te neesi saimnieks
... a kurš tad? Kurš maksā, tas pasūta mūziku.
Toč, esi vecis un bišku nodod uguņus. Tās Tavas sievietes ir izlutinātas, diemžēl.
Protams, visu saprotu, cilvēks var slimot, bet tad arī jāapzinās savas un to cilvēku, kas tevi reāli uztur, iespējas.

Ir skaidri un gaiši jāpasaka, ka turpmāk nevari vairs uzturēt to tanti un viņas meitu, arī Tavas meitenes mammai jāapskaidro, ka maksāsiet savu daļu par dzīvošanu pie viņas, varbūt kādu nelielu atbalstu viņai, bet ne kā pilnīgu uzturēšanu.
Un, lai abas ar meitu meklē papildus ienākumus, kaut izšuj, darina pērļu rotas un pārdod rokdarbu tirdziņos. Lai pārdod konservus kaut! Nu whatever! Nav jau uzreiz pie bosiem, kas nesapratīs slimošanu un neparedzamos grafikus, darbs jāmeklē... Lai kaut nedaudz pašas sevi pabalsta!

Domāju, pazudīs liekie stresi, pazudīs arī problēmas ar alkoholu. Ir saprotams, ka to dari, lai aizmirstot, tātad - ir jāmaina tie apstākļi, no kuriem centies aizmirsties.
22.05.2014 11:56 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Njā, traka situācija.

DIO, Tu Lauvu aizmirsi .. sievietei vajag 4 dzīvniekus :D

Bet, ja nopietni, tad visu pamest un notīties vienmēr var paspēt un pamest droši vien mīļoto sievieti un savu bērnu nav vīrišķīgi, kamēr nav izmēģināts viss, lai tomēr attiecības un ģimeni saglabātu un uzlabotu.

Kādi tad ir potenciālie risinājumi ..

1) Neko nemainīt un ļaut, lai situācija rit savu gaitu, kas nozīmēs potenciālu sevis sagraušanu un nodzeršanos
2) Kaut ko mainīt!

Ja mani ieliktu Tavā situācijā, tad es darītu sekojoši - nostādītu visus fakta priekšā, ka tā, kā līdz šim turpināties nedrīkst! Pārceltos uz brīdi (nedēļu vai divām) dzīvot kaut kur citur - pie mammas vai ar draugiem sarunātu. Kāpēc? Pirmkārt tāpēc, lai sievietes nomierinās un līdz ar to nomierinās viņu emocijas un piespiestu viņas bik padomāt ar veselo saprātu. Otrkārt, lai pats atpūstos, atkoptos no stresa un alkohola, un apdomātu situāciju. Tad arī pēc šī laika satiktos neitrālā gaisotnē un visu pārrunātu. Naudu bērna un sievas vajadzībām pārskaitītu. Treškārt, lai sievietes saprot, ka lieta ir nopietna un nav kārtējais ūdens gabals, kuru var laist gar ausīm un turpināt tunelēt tai pat virzienā. Tik paskaidro, ka tā nav šķiršanās, bet gan mēģinājums salabot attiecības, jo nevēlies kļūt par alkoholiķi, bet nākt mājās ar prieku.

Bet nu es esmu cilvēks, kam patīk radikālas pieejas. Šobrīd gan izskatās, ka savādāk nevar, jo sievietes Tev ērti ir sasēdušās uz kakla un piļī par to, ka pašām dzīve slikta un nedara neko, lai to uzlabotu.

Bet Tev cepuri nost par izturību līdz šim un ka neesi izvēlējies vieglāko ceļu, bet gan vēlies strādāt pie attiecībām un uzlabot tās. Nezaudē šo līdz pēdējam.

Un galvenais - neļaujies, lai Tevi ierauj kaut kādās razborkās, kur tiek pacelta balss. Tiklīdz tiek pacelta balss, tā palūdz cilvēku nomierināties .. emocijas šo situāciju padarīs tikai sliktāku.
22.05.2014 11:59 |

Reitings 1493
* aizmirstos
22.05.2014 11:59 |

Reitings 48
Reģ: 01.08.2013
Šajā situācijā steidzami jāizrunājas ar draudzeni,ja arī tad viņa nevēlas mainīt situaciju par labu tev,tad kādus vakarus vienkārši nebrauc mājās,brauc kaut pie savas mammas,kāda drauga vai paziņas.Atšķirtības laiks nāks par labu arī tev pašam,lai labāk ar skatu no malas paskatītos uz situāciju kopumā un izbaudītu kaut nelielu,bet atpūtu bez zāģēšanas.Varbūt tava draudzene sāks saprast tikai tad, kad tu parādīsi savu stingru nostāju,un kad redzēs,ka var tevi zaudēt.
Ja arī tad viņa nepiekāpsies,tad vienkārši ir jāšķiras,jo nav tev sava dzīve jāziedo visādām draudzenes radu nebūšanām,kuras viņām pašām nav ne mazākās vēlmes risināt.Ja draudzenes tante tevi neciena,tad vispār kāda velna pēc tādai izmaksāt pārtiku un citus dzīvoklī patērētos labumus?
22.05.2014 12:00 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Kāpēc ir jaātrod cita sieviete??? Nejau bērna māte ir problēma, bet tās visas pārējās, tantes un tantes bērni utt utt.
Ģimenei ir jābūt kopā.

Man gan izskatās,ka tieši draudzene ir problēma. Ja viņa pateiktu-čau, radiņi. Mēs laižam - visa epopeja būtu galā. Bet viņai vajag mammu blakām, mammai meitu, meitai tanti, tantei suni, sunim kaķi, kaķim peli, pelei sieru, sieram...nu sieram neko.

Reitings 350
Reģ: 19.11.2009
Es ieteiktu noīrēt dzīvokli blakus mātes dzīvoklim vismaz uz mēnesi, tad meitene varētu viņu aprūpēt un tajā pašā laikā Jūs jau būtu ģimene, Jums būtu sava telpa, viņu visu laiku nezombētu, ka trūkst naudas. Turklāt to māti varētu pieskatīt tante, ja jau viņa tur dzīvo, ja māteio ir pensija, tad lai iztiek uz to pensiju, Jūs varētu piemest tikai konkrēti norunātu summu, ja izdzīvošanai nepietiek, tad jau nebūtu lieku tēriņu, jo zinot, ka vairāk naudas nebūs, nepirktu neko lieku!
Meitiņu vajadzētu noformēt uz privāto bērnudarzu, tur būs daudz veselīgāka atmosfēra nekā dzīvoklī ar slimo vecmammu, tas taču var stipri ietekmēt bērnu, turklāt ja visas radinieces apceļ bērna tēvu, tas var ieprogrammēt uz nepareizo ģimenes modeli un bērns nevarēs pēc tam izveidot normālas attiecības!!!
Meitene var strādāt no mājām, ir daudz darba piedāvājumu, ko var apvienot ar bērna pieskatīšanu, piemērām ievadīt anketu datus datorā...
Un jā, nevis vakaros darbā dzert alu, bet ņemt meiteni, meitu un aida vakarā uz jūru, mežu, promenādi, uz upi - ir taču vasara, tas neprasa daudz naudas, bet dos pozitīvās emocijas un bērns redzēs tēvu!!!

Reitings 27552
Kāpēc mate nenokarto invaliditati un tad bus kaut neliela, bet tomer nauda.Ja grupu nedod, lai beidz tēlot un iet strādāt. Kaut vai muzejā zālē par uzraugu. mani šis interesē.

Reitings 1493
Pārceltos uz brīdi (nedēļu vai divām) dzīvot kaut kur citur - pie mammas vai ar draugiem sarunātu. Kāpēc? Pirmkārt tāpēc, lai sievietes nomierinās un līdz ar to nomierinās viņu emocijas un piespiestu viņas bik padomāt ar veselo saprātu. Otrkārt, lai pats atpūstos, atkoptos no stresa un alkohola, un apdomātu situāciju. Tad arī pēc šī laika satiktos neitrālā gaisotnē un visu pārrunātu. Naudu bērna un sievas vajadzībām pārskaitītu. Treškārt, lai sievietes saprot, ka lieta ir nopietna un nav kārtējais ūdens gabals, kuru var laist gar ausīm un turpināt tunelēt tai pat virzienā. Tik paskaidro, ka tā nav šķiršanās, bet gan mēģinājums salabot attiecības, jo nevēlies kļūt par alkoholiķi, bet nākt mājās ar prieku.

+++++
22.05.2014 12:01 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu ok,es vienkārši nekur nemaniju,ka autors saka,ka grib iet prom no savas mīļotās un ka viņa ir tā sliktā.
Es redzu,ka sliktie ir tie,kuri neder viņu ģimenē, jo ģimenē viņi ir 3 cilvēki. Tētis,mamma un meita.
22.05.2014 12:04 |

Reitings 27552
Nav tur ģimenes nu. Gimene ir kad apprecas vecaki, un kautb īrē bet veido savu ligzdu. Te ir tikai divi bēŗrni draudzejas un uztaisa trešo bērnu.
22.05.2014 12:06 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Kubiete, nekur nav teikts, ka viņai invaliditāte nav, bet tu zini, kādi tur ir pabalsti? par tiem diemžēl nevar dzīvokli apmaksāt, kur nu vēl paēst un zāles nopirkt.
man arī šķiet, ka meitai tā ir norma, kas ieaudzināta no mātes - tikai sēdēt, zāģēt un čīkstēt un neko nedarīt, un grūti iedomāties, kas viņu varētu mainīt. izskatās, ka tai meitenei rados visas sievieškārtas pārstāves tādas, kas pieradušas neko nedarīt un visu gaidīt no vīrieša un tad ne te viens tāds atradies, un, izrādās, ka to var sadalīt uz piecām un visām pietiek.
22.05.2014 12:08 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Kubiete , nu ko tu piesējies :D Ģimene ir ģimene, arī ja bērna vecāki nav precēti.
22.05.2014 12:09 |

Reitings 27552
Kubiete, nekur nav teikts, ka viņai invaliditāte nav, bet tu zini, kādi tur ir pabalsti?

santīmu nekrāsi, pie lata netiksi. Invaliditātes pabalsts+ berna matei berna nauda+ panem kadu haltūru klat pameklē un voilā jau kads simtiņš euro ir kabatā vai vairak.
22.05.2014 12:10 |

Reitings 27552
un vēl lai painteresējas ja ļoti grib pašvaldība iedalis dārziņu. Nu n elielu zemes pleķi kur kaurt zaļumus izaudzet zupai, + berns un mamma svaigā gaisā!

http://www.ss.lv/msg/lv/work/are-required/cleaner/bhmlgm.html un daudz tadu sludinajumu kur 3 stundas var apstrādāt.
22.05.2014 12:13 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Kapēc uzreiz prezim nepietika? Varbūt, meitenei preorālā kontracepcija nepadarīja savu darbu; varbūt, spirāle; varbūt, plīsa prezervatīvs; a, varbūt viss kopā un vēl avārijas kontracepcija.
Tik aprobežoti - prezim nauda nepietika. Varētu padomāt, ka visas kontracepcijas metodes darbojas ar 100% garantiju un bez aizķeršanās.

Un tālāk - kādēļ, gan lai viņiem nebūtu bērnu, ja nākotni plānojuši kopīgu? Tev vajag - Tu precies! Ko piesējies, kur nevajag? Domā, ja būtu precējušies tante ar savu bērnu neievāktos? Kur ir rakstīts, ka viņi vsp atbalsta precības? Ej pati precies, moš beidzot dabūsi zelta uzgali un nomierināsies. :D
22.05.2014 12:15 |

Reitings 27552
Tas ka es izsaku savu subjektivo viedokli, nedod tev tiesibas riet virsū. Daudziem ir atšķirīgi viedokli, nu un? Katrs tāpat dara ka vēlas. Musu viedoklis citu dzivi diez vai ietekmēs.:)
22.05.2014 12:17 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Baac! Bet kaaaaa????? Kaaa var dzivot taa vienkarshi un neko nedarit tik daudz sievietes??????
Kaaaaa?????

Ko vinjas dara cauram dienam??????
22.05.2014 12:17 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Labi, Kubiete - piedod, šķiet tiešām pāršāvu pār strīpu. Atvaino.
22.05.2014 12:21 |

Reitings 1873
Man jau liekas,ka vajag to tanti ar meitu nostādīt fakta priekšā,ka pašām ir jāuztur sevi,ka Tu nevari pavilkt tik daudz cilvēkus. Galu galā tante var noteikti atrast darbu,kaut pār Maximas pārdevēju,lai varētu nodrošināt sevi un meitu! Tantes meitu var pieskatīt Tava draudzene,ja nu nav kur šo likt.
22.05.2014 12:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits