Ka lai savacos !?

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Sveiki damas , sveiciens saulainaja dienaa..
Man ir sekojosho problema , varbut kada var dod kadu padomu ? > tatad lieta sekojosha, mums ar manu meiteni ir ljoti ilgstosas attiecibas , jau 9 gadi gimene aug meitinja 2 gadinji bet .. pedeja laikaa stridamies bez gala .. galvena problema stridos esmu es, respektivi pelnu par maz , majas neko nedaru ,gimeni atstaju novartaa .
pateikshu kapec manuprat ta man parmet ... stradaju ofisaa , darba arprataa daudz, stress . biezhi darba sezhu lidz 8-10 vakara jo paspet pa dienu visu nevaru . pec darba speka nav neko majas padarit , pa brivdienam ir shadas tadas halturas ,respektivi piepelnos , par ko atkal dabunu kragaa ,ka redz man nav laika gimenei.
kapec tad ta raujos pa vairakiem darbiem ? dzivojam pie vinjas vecakiem (konkretak mammas) teva vinjai nav .. stradaju tikai es respektivi maksaju par dzivokli , skaititajiem, ikdienas rekjiniem, partikai, sadzives lietas un protams mazajai pamperi , putrinas ari drebes pashiem un bernam , tagad pedeja laika pie mums dzivo vinjas tante ar meitu kura izskjirusies , tatad kopaa sanak ka uzturu 5 cilvekus ,vel palidzu savai mammai kura dzivo laukos jo man tevs ir miris .
te sakas tas ko es nesaprotu , par visu jamaksaa , est gribas , bernam nepateiksi -nechura nebus naudas pamperiem , bet majaas man japalidz audzinat berns..jo kas es par tevu ka meita mani faktiski neredz?
esmu runajis vairakkart par to ka jaierobezho terinji , bet viss veltigi .
tagad viss ir tadas auzaas , ka stress ir nenormals un esmu ievelies nakoshaja bedree ,lai nonjemtu stresu vakaraa alinsh , bet juutu ka saku ar to pa daudz aizrauties .. bez paris izdzertiem alinjiem vienkarshi nevelos iet majas ,zinu bus stridi, parmetumi , kashkji, visas taas sejas ..
vienigais kas kaut cik mani vel dzen kko darit nenolaist rokas pa visam ir mana meita , par parejo man ir tik ''pofig'' (TA KA NEKAS-PILNIGI NEKAS NEINTRESEE) vienkarshi vairs nekas nesniedz nekadu prieku.. taka kkads robots stradaju un viss.
Kaa man savakties , beigt plegurot un savakties?
22.05.2014 09:36 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Marķīze,

nu nezinu cik adekvāti ir jaukt iekšā kā būtu, ja būtu man tāda situācija. Taču, ja šāda situācija man notiktu, kur vīrs pelna naudu vienīgais un uztur manu ģimeni plus vēl ir atnākušas tantes ar bērniem, kurām arī vajaga palīdzību. Situācija ļoti ātri atrisinātos, jo esmu cits tipāžs. Manam vīram neviens neatļautos teikt kaut ko un par kaut ko (zinot savu vīru, es to nevaru iedomāties). Visiem tiktu palīdzēts, galu galā īpašums taču tomēr pārmantojas, tajā ir vērtīgāk ieguldīt, kā vienkārši to iznīcināt. Kas ir problēma autora rakstītajā - vienotības un cieņas trūkums pret VIENĪGO vīrieti mājās. Un šeit ir tā ķēde kā būtu viņai jārisinās, kuru jau minēju iepriekš.
22.05.2014 11:02 |

Reitings 63
Reģ: 24.12.2009
Mari, bet ja sieviete nevar uzturēt bērnu, lai tēvs rūpējas, jo ja tēvs aizies mātei tak nebūs nauda :D
22.05.2014 11:03 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
,jo vinjas mamma delj veselibas problemam nestrada ari meitu del shis problemas nevar auklet visu dienu , ta jau palidz ar mazo bet minimali, taa ka me

Kāpēc mate nenokarto invaliditati un tad bus kaut neliela, bet tomer nauda.Ja grupu nedod, lai beidz tēlot un iet strādāt. Kaut vai muzejā zālē par uzraugu.
22.05.2014 11:03 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu ja es būtu tās meitenes vietā... un man vīrietis pateiktu, ka iet prom... es uzreiz momentā skrietu meklēt darbu, bērnu dāziņā vai pie auklītes un strādātu. Bet darītu visu,lai bērnu neatņem.
Ā nē, vispirms es meklētu kompromisu ar vīrieti, ka varbūt pārvācamies atsevišķi dzīvot, es eju strādāt, mazo dārziņā un brivdienas pavadam izbraucienos pie viņa mammas vai manas mammas. visi laimīgi un apmierināti/
22.05.2014 11:06 |

Reitings 27552
A kura tiesa dod vecim bērnu kas darbā pa 10 stundām, un ir tikai piegulētāja ne vīra statusa? kas to bernu skatisies. Tak što lai nemaz i nesapņo, neviena tiesa nedos tādam mazo.

Nu ja es būtu tās meitenes vietā... un man vīrietis pateiktu, ka iet prom... es uzreiz momentā skrietu meklēt darbu, bērnu dāziņā vai pie auklītes un strādātu. Bet darītu visu,lai bērnu neatņem.
+ draudzene ta izdarīs, un vel piedzis caur tiesu uzturlīdzekļus. Viss.
22.05.2014 11:09 |

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
''Alex.
Cik istabu dzīvoklī jūs tur visi spiežaties?
Cik ilgi jau tante ar meitu pie jums dzīvo.
Cik veca ir tantes meita?''

3 istabas dzivoklis

vairaki meneshi , bet tas neregulari aizbrauc uz majam (vai pie draudzens -pat nezinu uz dazham dienam tad ar visam somam un mantam atkal klat uz paris nedeljam . vienkarshi ar somam vakara piezvana pie durvim un viss ..

tantes meitai 5gadi
22.05.2014 11:13 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Šķiries un ej prom no viņiem visiem. Atrodi sev citu sievieti un viss būs super. Nav ko krāmēties ar liekēdēm. :D
22.05.2014 11:16 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Ka tu to visu izturi??

Ierosini sievai iret dzivokli netalu no mammas, kur pa dienu vinja var parupeties par mammu un vakara jus varat but pilnvertiga gimene!?

Tas atrisinatu visas jusu problemas!
22.05.2014 11:16 |

Reitings 27552
Kāpēc sava bērna māti uztver par tik sūdīgu ka neesi ludzis klūt par sievu? Un vispar, sen varējāt īrēt dzivoklīti. Ja gribat dzīvot komunalo dzivi,paši vainigi.
22.05.2014 11:17 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Šķiries un ej prom no viņiem visiem. Atrodi sev citu sievieti un viss būs super. Nav ko krāmēties ar liekēdēm.

Kāpēc ir jaātrod cita sieviete??? Nejau bērna māte ir problēma, bet tās visas pārējās, tantes un tantes bērni utt utt.
Ģimenei ir jābūt kopā.

Ņem savu sievieti, savu bērnu un atsevišķi dzīvot. Problēma atrisināta.
22.05.2014 11:19 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Kubiete, manuprāt, tas ka meitene nav sieva šajā situācijā ir otršķirīgi :)

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nezinu gan vai šajā situācijā ir nepareizi bērnam dzīvot ar tēvu nevis māti. Neizklausās, ka mātei būtu īpaši daudz pelēkās šūnas. Iedomājoties to šaurību dzīvoklī... Vēl to, ka bērns neiet uz podiņa, iedomājoties, ka meitene negrib viņu laist dārziņā (par to liecina rinda, kura nav izstāvēta - tas nav šķēslis kā Zīle jau norādīja), iedomājoties, ka viņa visu laiku jodelē pret savu vīrieti... Tad vēl tante ar savu bērnu. Un visas kā viena nejēdz nokārtot savas dzīves, jo ir pārak slinkas, lai kustētos kaut pa drusciņam. Piedodiet, man ta neizklausās pēc labas mātes un neizklausās pēc labas vides bērnam.
Prom būs labāk.

Reitings 27552
A kura tiesa dod vecim bērnu kas darbā pa 10 stundām, un ir tikai piegulētāja ne vīra statusa? kas to bernu skatisies. Tak što lai nemaz i nesapņo, neviena tiesa nedos tādam mazo.
stellaglmr!!!
22.05.2014 11:22 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Šķiries un ej prom no viņiem visiem. Atrodi sev citu sievieti un viss būs super.

Tadelj Latvija ir tik daudz shkirtas gimenes, jo visi iesaka shkjirties!!
Gimenes dzive ir tad, kad esat kopa un lai vai kas cinaties par to lai abi butu laimigi!!! Autoram, neklausies shos skjirshanas komentarus, parasti iesaka shkjirties vientuljas sievietes, kuram pasha, nav gimenes dzives:)
22.05.2014 11:22 |

10 gadi
Reitings 3922
Mari
Bērna māte, pēc stāstītā, ir tieši tāda pati kā viņas māte un tante. Strādāt negrib, taupīt negrib, ieviest ģimenē kārtību negrib un pret vīrieti neizturas ar cieņu un no citiem šo cieņu arī neprasa. Vīrietim nebūtu jākārto viņas ģimenes tanes, onkuļu, piektās pakāpes brālēnu vai ārlaulības bērnu problēmas... Sievietei būtu jānoliek savas ģimenes radi pie vietas un jāievieš skaidrība - ka telpa ir ierobežota, ka vīrs ir jāciena, ka tēriņi jāsamazina. Tā vietā - viņa nostājas pret vīrieti. Šie ir acīmredzami centieni vīrieti iedzīt kompleksos un nostādīt kā zemāko šķiru. Tā nav normāla situācija, tas nav normālas ģimenes modelis.
22.05.2014 11:23 |

Reitings 27552
a telpa ir ierobežota, ka vīrs ir jāciena, ka tēriņi jāsamazina
nav jau tā vīra!!! Tikaim piegulētājs. Kurš ari neraujas izveidot normalu ģimeni. Apprecet to savu draudzeni un īrēt savai ģimenei atsevišķu dzīvoklīti.
22.05.2014 11:25 |

10 gadi
Reitings 3922
Vīrs var likt lietā faktus pieprasot aizbildniecību, ka bērnam ģimenē netiek nodrošināta nepieciešamā aprūpe + notiek emocionāla vardarbība pret viņu. Bez tam, ne mātei, ne viņas radiem nav līzekļu, lai uzturētu mazo - par minimālajiem alimentiem arī to neizdarīsi. Un, ja vīrietis ies prom no šīm, atvainojos, dēlēm viņam vairs nebūs nepieciešamības strādāt 10h. + bērnu sāks laist dārziņā, jo elementāri - sieviete vienkārši nav apgaismojusi vīrieti par pašvaldības apmaksātajiem privātajiem dārziņiem, ja rinda vēl nav sagaidīta pieteiktajā vecumā. Līdz ar to - atrisināts arī bērna pieskatīšanas jautājums. Kubiet, domā loģiski.
22.05.2014 11:26 |

10 gadi
Reitings 3922
Piedoiet, es arī tādu neprecētu. Dīkdiene un slaiste, kura visam dzīvē meklē attaisnojumus un cenšas kādam novelt vainu.
22.05.2014 11:27 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Njā.
3ist. Četriem pieaugušajiem un diviem bērniem ir traki. Es pat nezinu ko ieteikt. Sāc ar savu daudzeni. Aizejat divatā garākā pastaigā ( pa mežu ) un izrunājaties. Izstāsti visu kas tev nepatīks, oajautā viņas domas, pajautā kā viņa domā šo situāciju risināt/nerisināt un piedāvā savus variantus.
Turklāt nav mormāli sie uzstādītie noteikumi : pelni vairāk un pavadi laiku ar bērnu. Kurā brīdī?
Vari ieteikt draudzenei meklēt darbu, lai papildinātu ģimenes budžetu, ja viņa vēlas uzturēt tanti ar meitu. Draudzenei ir jāsaprot, kad viens tu viņus visus nevari pavilkt un vēl viņu apmierināt :D
22.05.2014 11:27 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
stellaglmr +
22.05.2014 11:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits