Ka lai savacos !?

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Sveiki damas , sveiciens saulainaja dienaa..
Man ir sekojosho problema , varbut kada var dod kadu padomu ? > tatad lieta sekojosha, mums ar manu meiteni ir ljoti ilgstosas attiecibas , jau 9 gadi gimene aug meitinja 2 gadinji bet .. pedeja laikaa stridamies bez gala .. galvena problema stridos esmu es, respektivi pelnu par maz , majas neko nedaru ,gimeni atstaju novartaa .
pateikshu kapec manuprat ta man parmet ... stradaju ofisaa , darba arprataa daudz, stress . biezhi darba sezhu lidz 8-10 vakara jo paspet pa dienu visu nevaru . pec darba speka nav neko majas padarit , pa brivdienam ir shadas tadas halturas ,respektivi piepelnos , par ko atkal dabunu kragaa ,ka redz man nav laika gimenei.
kapec tad ta raujos pa vairakiem darbiem ? dzivojam pie vinjas vecakiem (konkretak mammas) teva vinjai nav .. stradaju tikai es respektivi maksaju par dzivokli , skaititajiem, ikdienas rekjiniem, partikai, sadzives lietas un protams mazajai pamperi , putrinas ari drebes pashiem un bernam , tagad pedeja laika pie mums dzivo vinjas tante ar meitu kura izskjirusies , tatad kopaa sanak ka uzturu 5 cilvekus ,vel palidzu savai mammai kura dzivo laukos jo man tevs ir miris .
te sakas tas ko es nesaprotu , par visu jamaksaa , est gribas , bernam nepateiksi -nechura nebus naudas pamperiem , bet majaas man japalidz audzinat berns..jo kas es par tevu ka meita mani faktiski neredz?
esmu runajis vairakkart par to ka jaierobezho terinji , bet viss veltigi .
tagad viss ir tadas auzaas , ka stress ir nenormals un esmu ievelies nakoshaja bedree ,lai nonjemtu stresu vakaraa alinsh , bet juutu ka saku ar to pa daudz aizrauties .. bez paris izdzertiem alinjiem vienkarshi nevelos iet majas ,zinu bus stridi, parmetumi , kashkji, visas taas sejas ..
vienigais kas kaut cik mani vel dzen kko darit nenolaist rokas pa visam ir mana meita , par parejo man ir tik ''pofig'' (TA KA NEKAS-PILNIGI NEKAS NEINTRESEE) vienkarshi vairs nekas nesniedz nekadu prieku.. taka kkads robots stradaju un viss.
Kaa man savakties , beigt plegurot un savakties?
22.05.2014 09:36 |

Reitings 185
Reģ: 12.04.2014
Tev vienkārši stingri jāpasaka, kādi ir noteikumi- Tu strādā, pelni naudu, sievai jādara tas un tas.
Un arī abas tantes/mātes vai kas tur ir jānoliek pie vietas, norādot, ka Tu esi pelnītājs, un Tev mājās ir jāatpūšas nevis jāklausās sievišķu muldēšana un pārmetumi. Un, ja viņas to nesaprot, tad Tu iesi dzīvot citur, kur Tev ir miers.
Manuprāt, vīrietim, kas ir ģimenes uzturētājs, mājās ir jānodrošina miers un atpūta, kas ir sievas/draudzenes pienākums. Protams, neieslīgstot galējībās, bet parādot, kurš te ir noteicējs.
Izskatās, ka esi izlaidis savas dāmītes :)
Bet visvieglāk būtu atrast savu dzīvokli un ar sievu pārvākties. Un tas, ka viņa negrib pārvākties- vienkārši pasaki tā, ka sagribēs.
Ar sievietēm nemaz nav tik grūti, tikai jābūt vīrietim :)
22.05.2014 10:32 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
meitenes mamma visu laiku pieskatit nevar jo LJOTI biezhi ir pa arstiem , ari meitenei atrast darbu kur butu jasaskanjo grafiks ar mammas arsta vizitem ir nereali , kurs darba devejs auklesies un pakartosies radiku arsta grafikam , par to jau runajam ..
Šī ir tikai atruna lai nevajadzētu iet stradāt. Ja tik slikti ar naudām var atrāst arī kādu maiņu darbu ( veimalā ). Mamma vizītes pie āsrta jau zin laicīgi un saplānot grafiku nevajadzētu būt problēmām. Turklāt vēl ir arī tante ar meitu!
22.05.2014 10:34 |

Reitings 158
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt, ir jārunā ar meiteni. Lai viņa pastāsta, kādu iedomājas turpmāko dzīvi pāris tuvāko gadu laikā, jāpiemin, ka nekas nemainīsies, ja viņa pati neko nemainīs. Lai viņa pasaka, kādi ir viņas priekšlikumi, lai nopelnītu pietiekami, bet būtu vairāk laika... Manuprāt, ja pašai liktu par to apdomaties, un dot reālus priekšlikumus, viņai to nebūtu... un tad apdomātos.

Runājot par viņas iespējām strādāt un kādu, kas pieskata mazo... Nezinu vai tas ir variants, jo jāskatās kādi ir situācijā iesaistītie cilvēki, bet es personīgi, kad biju maziņa (3 gadiņi) apmēram 2 gadus nodzīvoju laukos pie vecmāmiņas (ap 100km no mājām), kad maniem vecākiem bija pietiekami daudz problēmu. Vecāki brauca pa brīvdienām un nekādu morālu traumu utt. man nav un vecmāmiņu par mammu arī nesāku saukt. Bet nu kā jau teicu, jāskatās kādi ir iesaisītie cilvēki.
22.05.2014 10:35 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Par atsevišķu dzīvošanu, nu nez te tomēr ir tā situācija, mamma ir slims cilvēks, jebkurā gadījumā viņa lūgs palīdzību arī tad, ja jaunie aizies (un nevajaga stāstīt, ka nav jāpalīdz, kā tā vispār var teikt, jūs saviem vecākiem nepalīdzētu?). Otrkārt, meita ir vienīgā. Dzīvoklis ir mātes, tātad tas dzīvoklis pāries meitai, cik prātīgi ir rauties un īrēt dzīvokli. Jūs sakāt sirdsmiers? Jā, tas ir svarīgi, bet vēl svarīgāk pārim ir būt vienotiem un šajā gadījumā nav vienotības. Tā ir problēma.
22.05.2014 10:36 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Milo virieti, atrod savas olas un rikojies ka virietis. Mistiskas arsta vizites- tevi tikai cakare.
Meitene var pabeigt kadus kursus- manikirs, vaksacija, skropstas utt un stradat uz sevi un majas un darbu var apvienot ar berna pieskatisanu. Tad babu atrunas tikai, erti iekartojusas un viss.
22.05.2014 10:37 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Alex: ar speku ? ar varu ? nedomaju ka taa butu pareizi ....

Ne ar spēku, ne ar varu - nostādi fakta priekšā, jo TU ESI ĢIMENES GALVA! Tajā mājā Tu nekad nebūsi "saimnieks", saproti taču!
Ja aiziesi-meitene ies Tev līdzi, jo viņai nebūs citas izejas. Ja gribi palīdzēt meitenes mammai, tad sarunā, ka maksāsi kādu "ikmēneša pabalstu", bet jums jādzīvo atsevišķi!

Situācija nemainīsies, ja Tu to nemainīsi. Tev apniks cīnīties ar stresu, ar alko....saņemies!
22.05.2014 10:39 |

10 gadi
Reitings 350
Nu bet ko tu DIO iesaki citu; lai to vīrišķi vārnu bars bez sāls noēd. Tas būs labāk..?! Jā, ir jāpalīdz vecākiem, bet ne jau par visiem 100%. Ja jau tā māte pati tiek pie ārstiem, pie tam regulāru, tad jau tik bēdīgi nav. Palīdzēt var arī dzīvojot citur. Kad nebūs sponsors, tad liekēdes tante ar meitu ātri vien dzīvi nokārtos.
22.05.2014 10:40 |

Reitings 63
Reģ: 24.12.2009
MANS RISINĀJUMS!! tikai iespēja...
Ej prom no draudzenes ar meitu, ej dzīvot pie savas mammas. Ved meitu uz dārziņu, lai tava mamma tikai aizved un izņem meitu no dārziņa un nestrādā tik ilgi, jo tad tev būs jāuztur par 2 cilvēkiem mazāk ;)
Uzturēsi tikai meitiņu un sevi un drīz uzradīsies jauka saprotoša meitene, kura stādās pati un abi parūpēsieites par meitiņu.
Bet ja tava mamma nav spējīga aizvest un atvest meitu no dārziņa, nu tad šis variants atkrīt.

Pēc tava rakstīta izklausās, ka tava draudzene ir nedaudz uzkundzējusies, man tādas nepatīk, lai arī jums ir kopīgs bērns, viņai nav tiesību pret tevi tā izturēties, tādas ir jāpamet, lai saprot kur ir viņu vieta.
22.05.2014 10:40 |

Reitings 874
Varbūt vienkārši ej prom no sievas un viņas ģimenes, ja neko citu vairs nevar, bērnu tāpat praktiski neredzi, jo strādā daudz, vismaz aizejot nebūs jābaro visas tās mutes, un bērnu satiksi brīvdienās. Es daudz neauklētos. Ja negribi neko tādu darīt, tad turpini šitādā pašā garā tālāk, beigās vēl nodzersies.
22.05.2014 10:42 |

Reitings 10509
Manuprāt galvenais šobrīd būtu atbrīvoties no tantes un viņas meitas.
Lai tante atrod darbu kurā viņai maksā un sāk meklāt sev dzīvokli.
22.05.2014 10:43 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
bufu ,tas neder! Sievietei bērnu atņemt tā nedrīkst !!
22.05.2014 10:43 |

Reitings 874
Jā, vai arī ņem meitu līdzi sev.
22.05.2014 10:44 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tev jātiek skaidrībā ar savu sievu. Sievai jātiek skaidrībā ar māti. Mātei ar tanti un viņas meitu.

Marķīze,
lūk mans ieteikums. Ja vīrietis nevar vienoties ar savu sievieti līdz galam par visu, jo viņam nav tiesības ( tiešām nav) mācīt māti, tanti, bet uz to var pretendēt sieva/draudzene. Ja nestrādā šīs variants, tad tur nav īsti nākotnes agrāk vai vēlāk viss sabruks (un aiziešana būs labākais variants ar ko beigsies).
22.05.2014 10:45 |

Reitings 4298
Ej prom no draudzenes ar meitu, ej dzīvot pie savas mammas.

Tā nedrīkst! Nevienai sievietei bez nopietna iemesla tā vienkārši nevar atņemt bērnu. Lūk, tad gan es vīrieti uzskatītu par lupatu, ja viņš tā izdarītu. Sieviete savam bērnam taču neko sliktu nedara, rūpējas, mīl.. problēma jau ir pavisam citur.
22.05.2014 10:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
tatad lieta sekojosha, mums ar manu meiteni ir ljoti ilgstosas attiecibas , jau 9 gadi gimene aug meitinja 2 gadinji bet .

riebīgi skan manām ausim, meitene...ne sieva... Moš tur tā sals. Tavai meitenei kremt ka ir tikai piegulētājas statusā? Nu ir tik tizli mans draugs un mana berna tevs, ne virs un tevs... Fuii
22.05.2014 10:51 |

10 gadi
Reitings 350
DIO, vai tu pati gribētu ar savu ģimeni dzīvot pie savējās vai vīra mātes? Tu iesaki jaunai ģimenei palikt mājās, kur viņi nav saimnieki....mājās no, kurām pat nav morālu tiesību izmest liekēdes... Jā, par to uzskatu vienotību, gan Tev t6aisnība. Ja pa lielam plāni nesakrīt, tad nākotne tādām attiecībām nav.
Aiziet jau var paspēt vienmēr. Pilna Latvija ar vientuļajām māmiņām, kur vīrieši notinušies vai nodzērušies pie pirmajām grūtībām. Te vismaz cilvēks cenšas vēl, ko risināt.
Es neredzu iespēju viņam tur izdzīvot, saglabājot veselo saprātu, diemžēl.
22.05.2014 10:53 |

Reitings 874
Ko dod tā mīlestība, ja nevar pabarot viņu..
22.05.2014 10:54 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
DIO, vai tu pati gribētu ar savu ģimeni dzīvot pie savējās vai vīra mātes

autors nav virs, tikai piegulētājs. Saucam lietas to īstajos vārdos!
22.05.2014 10:56 |

Reitings 10509
Alex.
Cik istabu dzīvoklī jūs tur visi spiežaties?
Cik ilgi jau tante ar meitu pie jums dzīvo.
Cik veca ir tantes meita?
22.05.2014 10:59 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man jau šķiet, ka ieteikums "ej prom" šajā gadījumā var arī nederēt - kur gan teikts, ka meitene ies līdzi, jo viņai nebūs ko ēst? tikpat labi viņa varbūt it tik ļoti sazombēta no mātes un tantes puses, ka paliks pie viņām, bet no vīrieša pieprasīs uzturnaudu un tamlidzīgi. ja iet prom, tad ir skaidri jāzina, ka pats vīrietis ir gatavs aiziet uz neatgriešanos
22.05.2014 11:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits