Es reizēm aizdomājos, tepat lasot cosmo visādas problēmiņas. Kā agrāk skrēju pa randiņiem, kā bimbāju,kā sāpēja, kā sitos, kā ar draudzenēm piedzīvojumus meklējām ,cik sirdis esmu salauzusi, cik reizes mana sirds ir tikusi salauzta, cik reizes raudāju dēļ puiša ,domādama,ka tas ir pasaules gals :D Un man tā visa pietrūkst. Cik tas tomēr ir forši!
Cik forši bija iet uz skolu, sēdēt vienā solā ar draudzeni, starpbrīžos smaidīt puikām,apmainīties ar zīmītēm, kā mūs aiz bizēm raustija puiši, kā skolotājas bārās par skriešanu pa gaiteņiem.
Tik forši brīži mākslas skolā, kuru es tā arī nepabeidzu sava stulbuma dēļ, sīkaļa tāda.
Kā vasarās braucām uz ārzemēm zemenes lasīt, kā garā pļavā pirmo reizi kaut ko pīpējām un tad rāpojām ārā no tās pļavas, kā ar sapuvušām zemenēm mētājāmies, kā poļus un lietuviešus apbižojām. Ak,Dievs, cik foršas atmiņas! :D
Un jā, visas tās reizes,kad kaut ko dariju pirmo reizi, pirmā reize lidmašīnā, pirmais tetovējums, pirmā mīlestība, pirmais skūpsts, pirmais aplauziens bērnudārzā.
Reizēm tāāā gribas atgriezties tajā pagātnē, bet tad es padomāju... negribu atgriezties, jo kamēr būšu prom, man tik ļoti pietrūks vīra un dēliņa. :) (l)
Smaidu kā muļķe ,šito rakstot :D