Es jau citā diskusijā izteicos šajā sakarā, bet lai iet vēlreiz ....
Dabā ir iekārtos, ka mēs turpinam vairoties , ka izdzīvo stiprākais un , ka lai cik skumji nebūtu mēs visi mirsim, mirst jaunas dzīvības un vecas, gan cilvēki, gan citi dzīvnieki. Citus apēd, citi saslimst, citi iet bojā nelaimes vai nejaušības pēc, citi sava stulbuma dēļ. Tāpat arī citiem daba ir liegusi vairoties, kapēc tas tā ir mēs, diemžēl, nezinam , bet varam nojaust un pieļaut, ka šādā veidā mēs sevi pasargājam no kroplībām, mutācijām, smagām slimībām... Tas var neatsaukties šajā paaudzē vai nākamajā , tām pat nav jābūt fiziskām kroplībām, bet nekas nenotiek bez iemesla.
Ja kāds vēlas ekspirimentēt, lūdzu , bet ne par valsts naudu, mums tās naudas nav tik daudz, lai mēs to veltītu kaut kādiem eksperimentiem , kas pie tam vēl nedod 100% garantiju.
Es pieļauju, ka ir iespējamas situācijas, kad sievietei ir liegta šī iespēja, kāda ārēja faktora dēļ vai kāda vainas dēļ , pieļauju, ka tad cilvēces genofondam netiks nodarīts nekāds ļaunums, ja šī sieviete MA, bet es neuzskatu, ka sievietei ir jāļauj MA pēc veikta aborta.
Lūdzu nejauciet MA ar iespēju kļūt par māti un par kādu rūpēties. Ir jāsaprot, ka dzīvē reizēm notiek netaisnības un ne vienmēr sanāk kā mēs gribam, pat ja gribēšana ir tik liela, ka varētu visus Āfrikas bērnu pabarot. Ir jāmeklē alternatīvas ... Ar ko tā bērna dzīvība no bērnu nama ir sliktāka par jebkuru citu .... !? Slikti gēni !? Pff... slikti gēni ir neauglīgām ( tām kas dabīgi tādas, neviss tās ir kaut kādu manipulāciju sekas ) sievietēm , skarbi, bet fakts.
Radīt, pēcnācējus ir jaunu cilvēku darbs , sieviete kurai ir 40 gadu nav jauna , tajā vecumā cilvēkam jau tā sāk līst ārā , lielākas vai mazākas kaites ( protams, ir izņēmumi, bet būsim , lūdzu , reālas ) , nu kur prāts vēl primo bērnu dzemdēt !? Pa lielam man vienalga , nav mana cūka un druva ....
Un nav šim visam nekāda sakara ar dievu tikai ar dabas instinktiem radīt pēcnācējus un mūsu bioloģiko organismu, kuram visi iemesli ir pie pakaļas galvenais ir rezultāts, liegt iespēju vairties .... !
Kamēr, darbības skar tikai mūs , mēs varam rīkoties, kā velamies, kaut lāzeri galvā iešūt vai trešo roku piešūt, bet mums nav tiesību dot dzīvību un māksīgi pavairot to kam nav jāvairojas ....
Tas ir mans subjektīvais viedoklis, es to nemainīšu ... Es pieļauju, ka nav tikai melns un balts un ir pieļaujamas atkāpes, bet šie gadījumi ir ļoti reti un arī tad ir ļoti jāapdomā kapēc tā ir noticis un ko var darīt, lai situāciju labotu...