Aleksandra: Beidzu pieaudzēt, domāju, ka savējās atkopsies, bet nekā, pagājuši jau vairaki mēneši, bet manējās joprojām kroplīgas. Kā jums ar savējām, nebojājās? Vai es tāda vienīgā?
Jūtu Tev līdzi. Zinu kā tas ir. Mana pieredze rāda, ka tas ir ļoti atkarīgs no meistara!
Kad sāku likt, gāju pie vienas meistarītes, lika ātri, smuki. Bet diezgan ātri bija jāiet uz profilaksi. Pie viņas es nostaigāju gadu un tad izdomāju pamainīt meistari. Aizgāju pie citas, kas bija izslavēta kā ļoti laba. Viņa ieteica noņemt skropstas un kādu laiku atpūtināt. Kad noņēma - biju šokā, manas skropstas bija īsas un sačervelējušās, tā kā viļņainas. Meistare man teica, ka tas ir no tā, ka skropstas līmē klāt nevis pa vienai, bet pa kušķīšiem. Lietoju rīcineļļu, smērēju katru vakaru, nedaudz atkopās. Pēctam 2 gadus liku skropstas pie jaunās meistares, ar atpūtas pārtraukumiem. Noņēmu 4mēnešus atpakaļ un atpakaļ nelikšu vairāk, varbūt tikai uz kādiem svētkiem, protams, ka manas skropstas ir palikušas 3 reizes īsākas, plānākas, gaišākas un neizteiksmīgākas. Smērēju to pašu eļļu. Ir palikšas garākas, biezākas nedaudz.
Smērē rīcineļļu katru vakaru. Mēnesis ir par maz, lai atkoptos.