Pilniigi tizla iemesla deelj es nevaru vilkt augstpapeezhu kurpes (pat ne 3-4cm), un man ir jaaiet uz darba interviju, bet es nezinu kaadas bezpapeezhu kurpes lai velk? Baleriinas izsleegts. Oksfordenes? Kaut kaadas melnas mokasiintipa? Un ko ar taam kurpeem labaak vilkt - svaarkus vai bikses? Eju uz diezgan svariigu firmu, taa ka gribu tomeer izskatiities ljoti labi.
Nezinu, cik lietishki, jo uzneemums ir milziigs, bet es teemeeju uz darbu birojaa, nevis, kur inzhenieri. Tad ar ziimulsvaarkiem baleriinas ietu kopaa?
Man šķiet, ka balerīnām nav ne vainas. Pielaiko kā izskatās ar zīmuļsvārkiem. Man šķiet, ka varētu vizuāli kāju saīsināt, bet tas ir atkarīgs no auguma.
Es nepārzinu etiķeti utt., bet tīri vizuāli man helloandbye attēli liekas kā brīvā laika pavadīšanai, pastaigai u.tml., bet noteikti ne tad, ja jāatstāj labs iespaids.
Nevari tā, ka līdz intervijai aizkļūsti ar tām pašām balerīnām un īsi pirms kādā tualetē nomaini kurpes? Vispār, vispār nevarētu paciest un ieiet kabinetā bez sašķobītas sejas?
Es, piemēram, balerīnās neietu uz darba pārrunām, kas saistītas ar biroja darbu. Esmu gājusi līdzīgās kurpēs kā bildē, ar pieskaņotām klasiska tipa biksēm, blūzīti un vestīti pa virsu, izskatījās ļoti interesanti. :)
Es velku vai nu vīrišķīga tipa, tāka mokasīnus (bildē ne smukākie), vai arī balerīnas, bet tās kas ir uz tādas kā ar papēdīti, manuprāt izskatās nopietnāk un labāk kā tās pa zemi šļūkājamās.