Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

19.05.2014. - tēma bez tēmas

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Labrīt.

Šorīt es.
Jāiet uz tramvaju, bet ārā gāž lietus un zibeņo. Uzsitu sms vadītājai, ka braukšu tiklīdz lielais lietus pāries. Būtu stulbi ienākt birojā galīgi slapjai žurkai. Būs jānopērk lietusmētelis.

Kā Jums? Vai visas piecēlušās un gatavas kārtējai darba nedēļai?

P.S. tās, kas vēl nav atvērušas logu, lai pārbaudītu kāda temperatūra aiz loga, uzreiz saku - ir suta. Varbūt pēc lietus būs labāk.
19.05.2014 07:29 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Es taču teicu. Tur darbojās Lukašenko pirksts.
20.05.2014 07:28 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man vispār liekas, ka tiesnešiem ir kaut kāda izteikta "mīla" pret Latviju. Piemēram, spēlē ar Kazahstānu. Tur tak raka, kā vien varēja, neizdevās. Izlasīju netā vienu infantīlu, bet, jāsaka, ka dizgan trāpīgu komentu par to spēli. Tur bija kaut kā tā- ja mūsējie nopirstos, un kazahs no tā nokristu, arī būtu noraidījums?
Ok, par Girgensonu es piekrītu par visiem 100. Tāda līmeņa spēlētajām šitāds gājiens tiešām nebija pieļaujams. Nu kamoon, viņš spēlē NHL, kur spēles ir krietni saspringtākas, rupjākas..Turklāt pa lielam spēle ar Krieviju mums neko neizteica. Enīvei nebūtu uzvarējuši.
Bet nu šoreiz jā. Labākajā gadījumā tiesnesim vairs neļaus čempī tiesāt, un tas viss. Ok, mums ir pēdējā iespēja- Šveice. Redzēsim, vai ir Dievs debesīs, jo ar tik negodīgu tiešāšanu nekas cits vairs nepalīdzēs.
20.05.2014 08:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits