draudzenes kāzas

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
sveikas! man ir samilzusi problēma.. draudzene vēlas mani un vīru kā vedējus un kopā ar visiem organizatoriskajiem jautājumiem utt., bet lieta tāda, ka es nekad neesmu bijusi nevienās kāzās un man nav nemazākās sajēgas no tām. pati esmu tikai sarakstījusies un lielās kāzas baznīcā taisīsim nākamās vasaras beigās, kad dēliem būs gads, bet tagad tam vēl negatavojamies, ir citas rūpes. draudzenei kāzas būs janvārī, it kā vieta ir jau aizrunāta, bet reāli pārējie organizatoriskie jautājumi būtu uz mūsu pleciem, nu neprastu es norganizēt visu, ja nav bijusi vispār nekāda kāzu pieredze, turklāt man jūlija vidū būs mazie un tad sanāk, ka daļu no sava bērnu kopšanas atvaļinājuma pavadīšu taisot kāzas. draudzenei apskaidroju situāciju, bet šï tikai nosaka:"katram jau pienāk pirmā reize, turklāt tev tāpat būs daudz brīvā laika, ja jau nestrādāsi!"
es negribu sastrīdēties ar viņu, bet tomēr.. kā lai izdara tā, ka viņai pielec, ka nu nebūšu nekāda vedēja organizatore ar pusgadu veciem bērniem uz rokām?
18.05.2014 12:18 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pajautā draudzenei ( man intresē :D ) kā viņa to visu iedomajas ( savā galvā )?
Kur bērnus liksi, pa kuru laiku plānosi, kad skriesi pa bodēm utt... un protams pašas kāzas ar bērmiem pie altāra utt...
Vatbūt piedāva : ja viņa samenižē ( visu šo laiku, kad tu plāno kāzas un kāzu laiku ) cilvēkus kas pieskata tavus bērnus vai pati pieskata, tad tu vēl vari apdomāt viņas piedāvājumu :D
18.05.2014 16:38 |

Reitings 588
Paldies, meitenes par viedokļiem un papildus argumentiem, ko viņai minēt. Pēc stundas jau būs klāt, tūlīt iemetīšu gaļu cepties un aizskriešu uz pagrabu pēc vīna viesiem un cidoniju sulas man, vismaz ja vakars nebeigsies uz pozitīvas nots, priecāšos par gardām vakariņām :D
, jau jūtu kāds hajs būs, bet nu neko, esmu gatava visam, pozitīvi ir tas, ka sāku to uztvert ar humoru :D

Zīle - labi, pajautāšu un padošu vēlāk ziņu, jo tas man arī interesē :D

un cherr - jā, es negribu būt vedēja, ja neesmu bijusi nevienās kāzās un nezinu kā tas notiek, kas man ir jādara un kā man ir jādara, bet tas jau ir otršķirīgi,man galvenais ir mani mazie, grozi kā gribi, bet pat ar vienu sīko neuznemtos to darīt
18.05.2014 17:22 |

Reitings 149
Reģ: 06.11.2013
Esmu bijusi kāzās, neesmu gaidībās, taču arī nepiekristu rīkot draudzenei kāzas. Kāpēc pati nerīko? Man tā izskatās pēc muļķīša meklēšanas, neiedziļinoties tā situācijā. Ne velti ir tādi kāzu rīkotāji, jo tas smagais darbs ir tik smags, ka labāk to darīt profesionālim tam samaksājot, nevis pašam mokoties.

Tizka Tev draudzene, sūti šo spinātos.
18.05.2014 17:44 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
jociiga nu gan tev draudzene. kaazu riikoshana ir pamatiigs darbs, man vnk izskataas, ka vina ir par slinku,lai daritu to pati. man butu neerti uzkraut kadam citam to visu, turklat vel toposhajai maminjai.
18.05.2014 17:49 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
forši gan, ka tev cilvēki, kurus neesi vēl redzējusi, ir svarīgāki par draudzeni, ar kuru smilšu kastē pirms 20 gadiem tusēji

ja nebūšu vedēja, tad neprecesies vispār

uz kāzām neielūgs tad, ja nebūšu vedēja

Kur tādi cilvēki rodās? Un kā tādiem vēl var būt draugi??
Neizskatās, ka tā laulība viņai būs ilga.. Viņai pat nojausmas nav, ko nozīmē būt ģimenē un audzināt bērnu.
18.05.2014 18:01 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Tavi pirmie mēneši ar bērniem paies atstrādājot režīmu, lai tu vispār viena tiktu ar abiem galā, kur nu vēl lai atrastu laiku vispār citām nodarbēm.

Bet var jau piekrist, tikai, lai rēķinās, ka neko nebūsi noorganizējusi priekš kāzām.

Kā arī vispirms mazajiem jāpiedzimst, lai redzētu kādi viņi būs, jo varbūt uz kāzām pat nevarēsi ierasties. :)
18.05.2014 18:23 |

Reitings 1707
Kā veicās pārrunas?
18.05.2014 20:21 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Apsveicu ar dvīnīšiem :) Sīčiem nekad nebūs garlaicīgi, vnm kompānja :D

Draudzene gan Tev tāda ne īpaši riktīga. Es neatteiktos būt par vedēju, jo tas - man šķiet - ir gods. Bet plānot kāzas gan neplānotu, to arī skaidri pateiktu :) Veiksmi atrisināt šo visu bez aizvainojumiem.
18.05.2014 20:27 |

Reitings 588
viņa labi ja stundu bija pie mums, paēdām pirmo, sakasijāmies un šī uz saldo nemaz nepalika. vispār sviests! sākās viss ļoti labi, jo viņa atnāca ar atvainošanos par cūciksko izturēšanos un ka tagad saprotot, ka nevarētu mēs ar vīru tikt galā ar visu, esot ari piedāvājusi sava puiša māsai būt par vedēju, bet vēl nezinot atbildi. viss bija labi, runājāmies, jokojām utt., bet tad.. es nezinu, kas mani aiz mēles raustīja, bet es tosta laikā teicu:" cik labi, ka mūsu dzīves nokārtojušās un abas draudzenes tagad būsim precētas sievas!" un tad sākās.. viņa sāka uzstāt, ka jātaisa dubultkāzas, grasījās jau zvanīt un atcelt savas janvāra kāzas un piebiedroties mūsu jūlija kāzām, es domāju, ka viņa joko un piespēlēju, bet tad sapratu, ka tas nav joks. tad mans mērs bija pilns un es eksplodēju, tā saķērcu, ka tagad kauns, bet nu riebjas, ka visu laiku nerēķinās ar mani, vispār nepajautāja mūsu viedokli šajā jautājumā. vienkārši riebjas!!
18.05.2014 20:39 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu, tu vari piekrist, bet neaizmirsti, ka tev puncí ir divi bebuki, un viss var mainíties vienas sekundes laiká, un tev bús galígi nospljauties uz kádám kázám, jo bús daudz svarígákas un vajadzígákas lietas kártojamas un darámas. domáju, tev tie ir pirmie berninji, jo ká saprotu, tu vél nezini, cik laika tev vinji aiznjems péc dzemdíbám. plus vél dzemdíbas var bút ne plánotajá laiká, utt... ja péc dzemdíbám, nedod, Dievs, vél káda probléma ar bérninjiem - neéd, nikjojas daudz, utt - 24 h diennaktí tu veltísi bérniem nevis kázám..
18.05.2014 20:45 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Sūti to draudzeni labi tālu! Ja vienkāršas vakariņas var tādus pārdzīvojumus radīt, tad šāda draudzība nav to vērta! Varbūt tālāk vispār viņa piedāvās abortu taisīt, lai arī bērnus varētu vienā dienā taisīt?!

Nebojā nervus ar viņu - atstāj abiem bērniem to prieku!

No savas pieredzes - ir daži vīra draugi, kuri jau ir kārtīgi izkonkurējuši dažas bērnudienu draudzenes man! Tā, ka nesatraucies - būs draudzenes, kuras spēs novērtēt šo draudzību!
18.05.2014 20:55 |

Reitings 1707
Man vienīgajai ir sajūta, ka tā draudzene ir pārāk bērnišķīga, lai līstu laulībās? Te precēsies, te neprecēsies, te nesaprot, kā bērns var būt svarīgāks par draudzeni, te pēkšņi vajag dubultkāzas.
18.05.2014 21:57 |

Reitings 588
Man vienīgajai ir sajūta, ka tā draudzene ir pārāk bērnišķīga, lai līstu laulībās? Te precēsies, te neprecēsies, te nesaprot, kā bērns var būt svarīgāks par draudzeni, te pēkšņi vajag dubultkāzas.

viņa nav tam nobriedusi, tam es piekrītu, bet lai jau dara kā zina. tagad man jau ir tik ļoti vienalga
18.05.2014 22:04 |

Reitings 1707
Skaidrs, ka, ja viņa tā turpinās, vienu dienu attapsies bez draudzenēm.
18.05.2014 22:07 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Man šķiet, ka nejau tikai draudzene ir tā ''trakā'', autore arī nav nekāda dāvana. Protams, gaidībās, viss saprotams, bet jau pašā sākumā bija iemesls ''negribu'', jo nav darīts pirms tam. Kas par to? Visi piedzima jau zinot, ko un kā dara? Bet nu labi, ja negribas, tad negribas (pie tam nogurums, bērni - tas viss ir saprotams), bet tad arī tā pieklājīgi jānoraida (un strikti), jo tomēr būt par vedēju ir diezgan liels gods - cilvēki, kuri precas ar to parāda, cik nozīmīgi jūs esat viņu dzīvē. Un ja jau esat draudzenes, tad zini, ka viņa ir nedaudz ekscentriska, pati izvēlējies ar viņu būt draugos, nevajag tagad par to žēloties cosmo dāmām. + pēdējais - varēji draudzenei tiešām paskaidrot, ka vēlies kāzas tikai sev, savu īpašo dienu un uzskati, ka arī viņa ir pelnījusi dienu, kad ir ''princese'', nevis brēkt virsū. Bet nu labi, tās tikai manas domas...
18.05.2014 22:12 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
hone, tu esi taa draudzene? :D

man gan liekas, ka taa draudzene tava nav pie pilna praata.
18.05.2014 22:14 |

Reitings 588
Hone - nu ja cilvēkam mierīga runāšana nepielec, tad brēkšana ir vienīgais risinājums. es miljons reizes viņai teicu, ka nebūšu nekāda vedēja, viņai pašai nepatiktu tādas kāzas, un ka gribu savas kāzas viena, pati savas kāzas, tā ir mana diena, MANA! un tajā dienā varu būt tik egoistiska, cik vēlos, netaisos to ne ar vienu dalīt, bet brīdī, kad man nepaprasa manu viedokli šajā jautājumā un sāk bezmazvai kaut ko organizēt, tad nevarēju noturēties un grūtnieču hormoni te nav vainīgi.
un par to nekad nesmu darījusi - kādas kāzas var noorganizēt cilvēks, kas kāzu procesu ir redzejis tikai filmās? varbūt, ja būtu reāli bijusi kādās kāzās un redzējusi kā viss notiek, tad jā, uzņemtos atbildību (ja nebūtu mazie), bet vispār bez pieredzes? nē, paldies, man to nevajag
18.05.2014 22:22 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Vispār, es arī negribētu būt vedēja savas draudzenes kāzās. es vispār negribētu būt vedēja, ja pie tās pienākumiem ietilpst visu ēverģēlību noorganizēšana un visu pasākumu skraidīšana riņķī.Tas vnk nav man, es neprastu sagatavot visādas atrakcijas,jo man pašai tās riebjas.
Tā,ka domāju,ka draudzenei būtu jāsaprot.
Mož viņa cepinās, jo nav ko citu paņemt par vedējiem.
18.05.2014 22:26 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Zinu šos scenārijus! Kleitā un tortē investēs, bet uz organizatoru ekonomē. Sūti dillēs viņu! Kāzās viesiem, radiem, draugiem jāatpūšas nevis jāsvīst stresā.
18.05.2014 22:30 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
tosta laikā teicu:" cik labi, ka mūsu dzīves nokārtojušās un abas draudzenes tagad būsim precētas sievas!" un tad sākās.. viņa sāka uzstāt, ka jātaisa dubultkāzas, grasījās jau zvanīt un atcelt savas janvāra kāzas un piebiedroties mūsu jūlija kāzām

Kura pirmā paziņoja par kāzām? Vai nevarētu būt tā, ka, ja tā biji tu, tad draudzene negrib atpalikt? Pati teici, ka viņa īsti nav gatava precēties. Šajos laikos neviens netiek spiests.
18.05.2014 22:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits