draudzenes kāzas

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
sveikas! man ir samilzusi problēma.. draudzene vēlas mani un vīru kā vedējus un kopā ar visiem organizatoriskajiem jautājumiem utt., bet lieta tāda, ka es nekad neesmu bijusi nevienās kāzās un man nav nemazākās sajēgas no tām. pati esmu tikai sarakstījusies un lielās kāzas baznīcā taisīsim nākamās vasaras beigās, kad dēliem būs gads, bet tagad tam vēl negatavojamies, ir citas rūpes. draudzenei kāzas būs janvārī, it kā vieta ir jau aizrunāta, bet reāli pārējie organizatoriskie jautājumi būtu uz mūsu pleciem, nu neprastu es norganizēt visu, ja nav bijusi vispār nekāda kāzu pieredze, turklāt man jūlija vidū būs mazie un tad sanāk, ka daļu no sava bērnu kopšanas atvaļinājuma pavadīšu taisot kāzas. draudzenei apskaidroju situāciju, bet šï tikai nosaka:"katram jau pienāk pirmā reize, turklāt tev tāpat būs daudz brīvā laika, ja jau nestrādāsi!"
es negribu sastrīdēties ar viņu, bet tomēr.. kā lai izdara tā, ka viņai pielec, ka nu nebūšu nekāda vedēja organizatore ar pusgadu veciem bērniem uz rokām?
18.05.2014 12:18 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Nelasīju diskusiju, bet Tev 100% nebūs laika pat siltu brokastu kafijas krūzi izdzert, jo dvīņi ir ļoooti liels darbs, kur nu vēl kāzas organizēt! Saku no pieredzes! It īpaši pirmie mēneši ir smags un grūts darbs!
18.05.2014 22:37 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
tā draudzene tak nav riktīga, brīnums ka tādu vēl kāds grib precēt.
18.05.2014 22:43 |

Reitings 588
L. - es biju pirmā, jā, viņa neilgi pēc tam, bet šaubos par to negribēšanu atpalikt. nu nav viņa tik nožēlojama, lai izlemtu par tik nopietnu soli tikai tāpēc, lai neatpaliktu, kaut gan visādi jau gadās
18.05.2014 22:49 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Tik mīlīgi - kas tās par ilūzijām, ka dvīņu mammai vispār būs laiks ko tādu organizēt??? Nē, man tiešām smaids sejā, ar vienu maziņo reizēm jaunajiem vecākiem duša un ēdiens ir ekstra, bet kur nu vēl būt par vedējiem. Smieklīgi ...
18.05.2014 23:51 |

Reitings 588
jūs mani te tagad vēl vairāk sākat biedēt ar to dvīņu būšanu :D zinu, ka būs traki, īpaši sākumā, kad jāpierod. man visu laiku bija tāds chill, tikšu galā, bet tagad paliek bail. kaut gan, nebūs jau viņi mūžīgi tik mazi un nogurdinoši, jāizbauda laiks, kad vēl var paņemt rokās, samīļot, sabučot, jo gan jau izaugs tik ātri, ka netikšu līdzi un tad samīļošanas vietā būs jādod pa dupsi, jo būs sagāzuši podus :D
19.05.2014 00:07 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
elizabete anna, tā nav biedēšana, bet reāla pieredze ;) Es jau četrus gadus esmu superīgu puišu mamma un sākums bija ļoti, ļoti grūts! Ja nav palīgu, tad tiešām sev laika nav vispār! Manējie gan dzima priekšlaicīgi, kas papildus slodzi uzlika, bet jā - vieglāk paliks tad, kad sāks mazie paši pārvietoties un ēst, iet uz poda un savā starpā dzīvoties :D

Lai Tev jauks gaidīšanas laiks un mierīgi (miegamicītes) bērniņi :)!
19.05.2014 08:47 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Ak Dies, izlasīju visu šito murgu! Aizvakar pati nosvinēju savas kāzas, kas bija ideāli noorganizētas. Mums tās kāzas bija nelielas, bet interesantas un sīki izplānotas. Man ar vedējiem paveicās, jo vedējmāte strādā viesu namā un viņai ir pieredze kāzu norisēs. BET mēs ABAS rāvāmies melnām mutēm, lai noorganizētu visus sīkumus, laiku tas prasīja daudz un nervus divtik! Ja tu uzņemies vedēju lomu, tad tā ir nenormāla atbildība, jo jumš šo dienu ir jāuztaisa tik ideālu, cik vien tas ir iespējams. Un to ir gandrīz neiespējami izdarīt ar 2 zīdaiņiem uz rokām. Okei, pieņemu, ka var vēl izbrīvēt laiku plānošanai, bet vai autore būs gatava atstāt savus mazuļus uz gandrīz 24h citiem, lai pati varētu pa kāzām rauties? Man liekas, ka draudzene pati neaptver, kādu milzīgu darbu prasa kāzu plānošana. Turklāt nopietna līgava tik vieglprātīgi nepārceltu savu kāzu datumu. Katram pārim šis datums ir ar kaut ko īpašs, nu sviests kaut kāds!
19.05.2014 09:14 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es nepiekristu būt par vedēju, ja man būtu jāuzņemas arī organizatoriskas lietas. Uzskatu, ka tam ir domāti vakara vadītāji. Mēs ar vīru neesam tāda tipa cilvēki, lai varētu uzņemties nodrošināt tāda pasākuma vadīšanu.
Man nemaz tādas kāzas ar svinēšanām nepatīk. Pašai bija tikai laulības, bijām pēc tam arī kā viesi tipiskajās kāzās - man nepatika. Tāpēc es neko tādu organizēt neuzņemtos.

Un ar bēbi punci vai uz rokām jau nu noteikti nekad.
19.05.2014 09:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits