Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vairākām dienām

 
Reitings 361
Reģ: 03.07.2012
Čau!

Padalieties - kādus ēdienus jūs parasti taisāt, lai pietiktu vairākām dienām? Iemetiet arī to ēdienu receptes!!!!!!


AAAAAIIZIIIETTT....
16.05.2014 22:43 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Aukstā zupa man pietiek vairākām dienām, arī dārzeņu zupas. Kūka un kēksi var stāvēt līdz pat 4 dienām.
16.05.2014 22:49 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Dārzeņu sautējums
16.05.2014 22:51 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Kūka un kēksi var stāvēt līdz pat 4 dienām.
laimiigaa..... man paris h viss pazud manaa vederaa :D
16.05.2014 22:51 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
visādi ēdieni, kuri prasa daudz laika, lai tos pagatavotu:
klasiskās zupas - borščs, soļanka, skābeņu zupa (pirms pasniegšanas tikai ola jānovāra) - tās pat paliek garšīgākas nākamajā dienā. tikai nesildīt visu katlu, bet gan pa porcijām.
lazanja, visādi kārtojumi, taisīti krāsnī. var sadalīt porcijās un iesaldēt.
uzkodām pīrādziņi.
reti kurš tagad pats šos gatavo - pelmeņi, bet, manuprāt, ir tā vērts.
ja ir daudz tomātu, var gatavot mērci makaroniem, salikt mazās burciņās un iesaldēt, atnāc no darba un tikai makaroni jānovāra. uz tās pamata var ātri pagatavot boloņas mērci vai jau laikus to pagatavot un iesaldēt.
pildītās pankūkas mierīgi stāv ledusskapī pāris dienas. apbrūnināt uz pannas un gatavs. kārtīgām brokastīm - ar biezpienu, pusdienām - ar gaļu.
tādi pusfabrikāti man sanāk :D
16.05.2014 23:13 |
 
Reitings 361
Reģ: 03.07.2012
veeel, veeel... :)
16.05.2014 23:42 |
 
Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Plovs.
Mērces.
Salāti.
Kotletes.
17.05.2014 09:08 |
 
Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Patiesībā jebkurš ēdiens var pietikt vairākām dienām,ja sataisa labi daudz. :D Vienīgais cenšos netaisīt salātus otrajai dienai,jo tādi atūdeņojušies negaršo.
17.05.2014 09:38 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
zupas un sautējumi. kūkas un kēksi aiziet pāris stundu laikā :D
17.05.2014 09:43 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vairaakas dienas varu eest skaabu kapostu zupu,salanku un borsc!
Viirs biezi cep lielu galas gabalu-piemeeram jeeru ,un tad vairaakas dienas eedam so galu,bet es noteikti meeginu to "atdziivinaat",uztaisot saknu zupu ,un tad taa gala iegriezta ieksaa serveejot ,tad atkal ar citaam piedevaam-ja vienu dienu bija saknes,tad naakosaa dienaa varbuut bruunais riis,kartupelis ,salaati utt.
Piekriitu ,ka vairaakas zupas garso otraa dienaa labaak.Saknu sacepumus mees meeginam taisiit tikai vienai dienai,jo tomeer "atsaaleejaas".
17.05.2014 15:56 |
 
Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
ar salātiem pēdējā laikā daru tā - sagriežu un lieku ledusskapī, pirms katras ēšanas savu porciju sajaucu ar ko tajā brīdī gribās, to var darīt ar ļoti daudziem salātiem! Ja sagriež un uzliek traukam virsū to pašu politelēna plēvi, tad tā stāvēšana ledusskapī neko diži nemaina!
Vairākam dienām - gandrīz jebkas, man vairāk sanāk zupas un sautējumus taisīt ilgākam laikam!
17.05.2014 16:08 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Jebko var taisīt vairākām dienām, kas garšo uzsildīts.
17.05.2014 19:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits