intīma tēma - vai ir iespēja palikt stāvoklī?

Reitings 8
Reģ: 15.05.2014
Pavisam nepatīk, ka man šitas ir jāraksta, bet īsti vairs nezināju, kā lai uzzin.
Bija tā. Es puisi vakar apmierināju ar roku, viņš nebeidza, bet tāpat viņam kāds šķidrums izdalījās. Tad es savu mazliet slapjo roku noslaucīju salvetē. Tālāk bija sekss. Pēc seksa es gribēju noslaucīt savu kājstarpi un nepadomājot es paņēmu to pašu salveti. Pēc tam es sapratu kļūdu un paņēmu citu salveti un pēc tam arī aizgāju noskaloties, kaut gan nezinu, vai no tā kāda jēga ir.
Gan jau, ka izklausās muļķīgi šitas viss, bet vai ir kaut kāda iespēja palikt stāvoklī un ir jēga dzert AK?
15.05.2014 11:18 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jaa, protams, ja Tu to ar spermu nosmeereeto salveti iebaazi vagiinaa un notureeji liidz riitam. Tad nu noteikti buus kaada procenta desmitdalja vai simtdalja, ka buusi staavoklii. Skrien peec avaarijas kontracepcijas vai peerc beernu ratus - skatoties, kuraa opcija pashai tuvaaka.
15.05.2014 19:09 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Nu nevar no tā palikt stāvoklī.. Labrīt :D
15.05.2014 19:12 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nez, tās, kas autori noliek par muļķīgiem jautājumiem, un saka, ka noteikti nevar tā palikt stāvoklī... laikam pašas nav līdz galam aizdomājušās.
Par "nostāvēja uz salvetes nez cik ilgi, nu nereāli"; "iespēja būtu, ja tu iesmērētu spermu sev tieši kājstarpē" utt - nu, nez, es klāt nebiju, sveci neturēju, tāpēc man nav ne jausmas, vai džeks nebeidza 2 minūtes pēc tās apslaucīšanās salvetē, vai telpā nebija gana silti un patīkami, un, galu galā, cik cītīgi meitene ar to salveti slaucījās.
Tā ka teorētiski iespēja pastāv gan. Ļoti niecīga, tas tiesa. Bet pastāvēt pastāv.
15.05.2014 19:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits