Sveikas.:)
Tātad par un ap šodienas vakariņām.
Man nav ne jausmas,ko lai labu un ne-treknu pagatavo.
Varbūt varat ieteikt -
Mājās no dārzeņiem ir cukini, tomāts, puķkāposts, gurķis, jaunie kartupeļi un sīpoli.
Ak,jā nūdeles ir mājās.
Vajag kaut ko no šī pielietot, lai paēdis vīrišķis un pati paēdusi.
Man vakariņas būs līdzīgas kā Tevis ieliktā bilde - vistas fileja un zaļumi.
Draugam taisīšu meksikāņu pupiņu sautējumu.
No Tevis nosauktajiem produktiem es taisītu sautējumu, kur izlietotu kartupeļus, cukini un puķkāpostu. Var gaļu pielikt klāt. Salātus uztaisītu ar gurķi un tomātu.
man būs vai nu vistas fileja maigā marinādē + salātiņi vai vienkārši siļķe ar kartupeļiem un salātiņiem, vēl nevaru izlemt :D
no tevis nosauktajiem gatavotu sautējumu :)
Ja negaršo klasiskais sautējums un ir tikai šie produkti, tad vienkārši paņem visus dārzeņus (izņemot gurķi) sagriez un apcep uz pannas.
Vai arī Tev vienkārši negaršo vairāki dārzeņi kopā, ceptā vai vārītā veidā?
a,kādu mērci izmantot? vai arī nekādu nevajag?
Un ja es lieku kartupeli, sīpolu, puķkāpostu, cukini. Kas man jāliek secīgi? Ganjau kartupelis pirmais. Tad puķkāposts, tad kas? cukini un sīpoli? Ngeirbas,lai viss ir pļurā.
Negriez pārāk smalki, lai ātri neizveidotos putra. Vispirms vari kartupeļus ar sīpoliem, tad jau drīz vien puķkāpostu un pašās beigās cukinī, jo tas ļoti ātri izjūk.
Es tā nedaru, bet vislabāk puķkāposts man garšo iepriekš nedaudz novārīts un tad sviestiņā apcepts.
Vari tā izdarīt un tad vienkārši pievienot klāt pārējiem dārzeņiem.
čupakabra šovakar bez mērces ēdīšu. Bet vispār taisu tā: citrona sula + olīveļļa un citreiz balzamiko. Ja gribas treknāks variants, tad bezpiedevu jog.+citrona sula + sinepes.
Ja gribas dikti treknais variants :D tad pērku kādu gatavo mērci. Bet tas ir slikti, nedari tā :D