Autores domas dalās, vispirms saka, ka vēlas darīt visu kopā, kaitot, sērfot... Tad jau pietiks, ka paņems līdzi uz ekskluzīvu valsti un tur pasauļosies pasēdēs krastā...
Es puiša vietā laikam ar neņemtu...
Stāsts, ka tu kaitotu, bet viss ir tik dārgs ir muļķīgs... Ja tu to nedari jau patstāvīgi, tad Tev nav nepieciešams aprīkojums 1000 EUR un uz augšu vērtībā... Ļoti daudz ko var atrast lietotu, lai saprastu vai tas tik tiešām var kļūt par tavu hobiju, un ja puisis redzēs, ka pati esi visu sapirkusi un mēģini mācīties, tad ticu, ka palīdzēs Tev ne tikai ar padomu, bet būs priecīgs paņemt līdzi ceļojumā. Jo jums būs kopīgas intereses, ne tikai "es arī gribētu nodarboties ar to"
Piekrītu vienam komentāram, ka aizbraucot pasauļoties uz "ekskluzīvu" valsti, kamēr otrs nodarbojas ar savu vaļas prieku un hobiju, viens uztrauksies, viens jutīsies aizvainots un tas vis ticamāk būs jūsu pēdējais ceļojums.
Mēs esam jau kopā 5 gadus un esmu sapratusi, ka slēpot un snovot uz kalniem braucam divatā, jo abi esam traki uz to, bet dārgajās maksķerēšanas tūreš uz it kā skaistajiem ezeriem un fjordiem kungs brauc ar savu kompāniju, jo lai arī smuka daba, man nervi netur visu dienu lasīt grāmatu un apstaigāties, jo vakarā, kad gribēšu "samīļoties un aprunāties divatā" kungam uz to nav prāts un jānosvin ar džekiem lielais loms...
Kamēr nedzīvojat par 100% savā hobijā kopā, tikmēr arī puisis gudri dara, ka neņem Tevi līdzi...