Es biju tieshi tada pasha situacija - man bija labs un prestizhs darbs, nebiju nostradajusies, jo darba vareju but kad gribu, daudzas lietas dariju no majam pa epasty, Skype, telefonu utt., bija laba, jauna mashina, dzivoklis jaunaja projekta, dizaineru drebes utt.. celojumi, meneshiem taizeme, spanija utt, BET! nejutos kaa vajag, reali visa ta dzive bija apnikusi, tad iepazinos ar savu tagadejo draugu, kuram piedavaja darbu UK, un es nolemu vinjam sekot! Atbraucam uz 3 menesiem uz Londonu, nolemu, ka ar savu izglitibu, darba pieredzi, labo rekomendacijas vestuli utt vareshu atrast darbu - vismaz normalu, bet saskaros ar to, ka vienigais, kur man piedavaja darbu uzkopsanas vai apkalposanas joma! Valodas zinashanas, ja LV man bija vinjas labas tad sheit sapratu, ka man veel daudz kas jamacas!! Kad atkal mus nosutija uz citu vietu, tagad esmu sakusi macities, gleznot un attistu sevi ljoti, esmu iemacijusies daudz ko, ieguvusi jaunu pieredzi, neesmu vairs tik naiva utt. Bet, ja man nebutu sheit mans nakamais viirs, es nekad nebutu sheit. Ir japelna ljoti daudz, lai varetu labi dzivot.