Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kad zinat kad ir istais laiks!

Reitings 15
Reģ: 13.04.2014
Sveikas!
Ar savu virieti esmu kopaa 9 gadus. Isumaa- kad satikamies bijam abi loti jauni, zinajam ka bernus vel nevelamies. Tagad sis jautajums diezgan nopietni ir musu ikdienaa- Vinss ir sasniedzis savus pari 30 un tiesam nopietni ir sacis runat par berniem. Man ir nelielas veselibas problemas-konkreti pa sieviesu liniju un palikt stavokli dabiski buss pagruti. Bet par to soreiz nee vairak par to ieksejo sajutu kad zini ka tiesam to velies- manii gluzi tas nav. Es milu savu virieti un zinu ka velos bernus, bet vai velos tagad- berns ir uz visu dzivi, tas mainis mani -vinu un musu attiecibas. Ikdienu un pasauli,nezinu vai to velos. Bet Kad tad? Vai ne... Man trauce ssi doma un tas ka apkartejie ari saaak bakstiit ar so jautajumu- juus jau tik ilgi kopa kad tad berni buss? Tas man liekas nedabiski, ja tas jadara tikai tapec ka citiem liekas ka pienacis laiks...
09.05.2014 19:30 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
ja tu gribi bērnu, ja vīrs grib bērnu, ja esat tik ilgi kopā un zinat, ka būsiet kopā (vēlaties turpinat attiecības), tad vnk ņemiet un uztaisiet to bērnu. ir cilvēki, kas nevar saņemties, jo domā, ka kādreiz būs gatavi. tā pa visiem 100% neviens nekad nebūs un nav bijis gatavs :)
10.08.2014 22:31 |

10 gadi
Reitings 4086
Reģ: 22.11.2013
9 gadi attiecībās ir ilgs laiks. Un varbūt nemaz nevajag būt pilnīgi un līdz kaulam būt gatavam, vienkārši, lai ir kā ir. saki, ka var būt pagrūti.. tad varbūt mēģiniet un kā būs, tā būs?
10.08.2014 22:41 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Bērns maina visu dzīvi, taču tām izmaiņām patiesīvā tā īsti nemaz nevar sagatavoties. Protams, ka tas ir arī pārbaudījums attiecībām. Apkārtējo spiedienam nevajag pakļauties, bet, par veselību runājot, ja jau šajā ziņā ir problēmas, es ieteiktu vispirms pārbaudīt savu un vīrieša auglību, sakārtot citus veselības jautājumums, padomāt par dzīvesveidu... galvenokārt sākumā kā pirmo liekot savu labsajūtu, un, ja šajā procesā atnāk apziņa, ka, jā, nu ir īstais laiks un jāražo ģimenes pieaugums - tad uz priekšu! Nu, ja šī vēlēšanās neatnāk - tad var palikt pie apziņas, ka augsne ir sagatavota, bet vēl jāpadzīvo sev, un ka nav ko steigties. ;)
10.08.2014 22:51 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Ar vīru neesam pārliecināti, ka gribam savu ikdienu mainīt ar bērna radīšanu, bet tajā pašā laikā tomēr ir tā mazā ideja, kas īd galvā par bērna vajadzību. Tad nu no normālas izsargāšanās pārgājām uz aptuvenu pārtraukto - vismaz nav tā, ka speciāli taisam, bet nav arī tā, ka bērnam vispār iespēju nedodam. Redzēs cik ilgi varēsim šitā muļķoties :D
10.08.2014 22:55 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Nekad nav istais laiks,ja kaut ko gribas ir vienkarsi jadara
10.08.2014 23:06 |

Reitings 336
Reģ: 17.03.2010
mēs arī esam kopā 9 gadi un mums beidzot ir 3 mēnešus vecs bēbis:) ehhh,cik sen es to gaidīju. jau 3 varēja uztaisīt pa so laiku :)
10.08.2014 23:09 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Bērnam reti kurš ir īsti gatavs. Pat tad, ja ir tā pārliecība, vienmēr būs daudz jautājumi uz kuriem meklēs atbildes. Tie kas plāno, tie attiecīgi arī veic pasākumus pirms bērnam ieņemšanas - ginekologa apmeklējumus, vitamīni (pat abiem), pārbaudes. Noteiktu laiku veic visu pēc ārsta norādījumiem līdz ir zaļā gaisma bērna radīšanais. Lielākoties gan vienkārši rada bērnu bez visa augstāk minētā.
Man pašai ir meitiņa. Vienu brīdi gribējām otru bērniņu, tad ātri pārdomāju, jo vēlos studēt, strādāt, veidot karjeru, arī draugs manu izvēli atbalsta. Pašlaik tā pa īstam otru nevēlamies, bet ja būtu - neko darīt, tiktu galā. Katrā ziņā, bērns neliedz atteikties no sapņiem, būtu vienkārši nedaudz grūtāk.

Darla, šādi var ''muļķoties'' ļoti ilgi, protams, ja pa sieviešu līniju viss ir kā nākas, tad gan var vienā reizē būt ''muļķošanās'' rezutlāts.
10.08.2014 23:10 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Neesmu māte, bet, manuprāt, tu paliec gatava brīdī, kad redzi 2 strīpas un atpakaļceļa vairs nav. Tā teikt - pieņem situāciju.
10.08.2014 23:15 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
+ vienmēr gribēsies labāku darbu, lielāku mājokli, jaunāku mašīnu un skaistākas tapetes pirms tā lielā lēmuma, bet tā tas būs visu dzīvi un bērns tam netraucēs.
10.08.2014 23:19 |

Reitings 336
Reģ: 17.03.2010
Sintija _ +++++
10.08.2014 23:22 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
šādi var ''muļķoties'' ļoti ilgi

Visu mūžu jau nemuļķosimies - vai nu pieteiksies rezultāts, vai arī kārtīgi izdomāsim, ko paši gribam. Protams, veselība tiek uzturēta kārtībā.
Bet nu pagaidām izskatās, ka muļķošanās pavisam drīz beigsies :D
10.08.2014 23:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits