Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pusdienas/vakariņas

 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Labrīt!

Meitenes, pastāstiet pat savām gardajām receptēm ābolu pīrāgiem?
tā, lai sulīgs, salds.

un ko plānojat šodien pagatavot?:)
09.05.2014 10:09 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Ābolu pīrāgu necepu.

Šovakar taps fiksais dārzeņu sautējums.
09.05.2014 10:12 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Parastā ābolbiskvītkūka?

Šovakar ēdīšu štovētos Dimdiņkāpostus un izvārīšu jaunos kartupelīšus.
09.05.2014 10:12 |
 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
jā, Annie :)
09.05.2014 10:13 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
šodien - blanšēti sparģeļi ar steiku. Zemeņu, tomātu salāti un vēl ir palicis semifreddo.
09.05.2014 10:15 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
O, es arī gribu jaunos kartupelīšus (l) var jau nopirkt? Manā mazpilsētā ar uguni neatrastos :D

Par ābolmaizi - man vislabāk garšo, kas gatavota no smilšu mīklas pamatnes, tad āboli un daaaaudz drupačas/(tas?) (l)
09.05.2014 10:16 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Saputo olu dzeltenumus ar cukuru un miltiem.
Plānās škēlītēs sagriez ābolus, pārlaisti ar citrona sulu.
Saputo olu baltumus, ko pēc tam iecilā miltu maisījumā.
Lej masu formā un pārkaisi ar ābolu šķēlītēm. Vari vēl pārkaisīt ar kanēli, ja garšo.
Cep 180 grādos apmēram 30 - 35 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kad atdzisusi pārkaisi ar pūdercukuru.
09.05.2014 10:17 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
šodien rullēšu suši. (l)
09.05.2014 10:17 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
arieta, tā ir laba, bet ne tik sulīga.
09.05.2014 10:17 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ābolu pīrāgus necepu, no āboliem gatavoju tikai Šarloti. Un arī tikai rudenī, kad ir nevis ievestie plastmasas āboli, bet vietējie - sulīgi un ar īstu garšu.

Šodien pudienās būs kaut kas garšīgs no StockPota, bet vakariņās vitamīnu salāti ar rukolu, avokado, diedzētām sēklām, ciedru riekstiem un citiem labumiem.
09.05.2014 10:18 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Šī ir ļoti garda ābolkūka, nav gan pīrāgveidīgā - http://silva.prieksgatavot.lv/abolkuka/
09.05.2014 10:19 |
 
Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
man šodien svētku vakariņas, tāpēc taps kaut kas īpašāks, vēl nezinu kas, iespējams, lazanja, sāļie groziņi ar siera salātiem un kūka, bet par kūku vēl nav ne jausmas vai gatavošu pati, varbūt slinkums ņems virsroku un pirkšu.
09.05.2014 10:21 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Vakariņās mums būs griķi ar sēņu krējuma mērcīti un zaļajiem salātiem. Ja vakarā vēl būs luste, varbūt sataisīšu vaniļas mērcīti pie augļiem un ogām, lai foršs filmu vakars sanāktu. :)
09.05.2014 10:21 |
 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Annie, lieliski, bet man plus/ minus jāzina sastāvdaļas, uz savu galvu nemāku taisīt :)
09.05.2014 10:22 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
uz 23 cm apaļo formu es ņemu 6 olas, 6 ēd.k. cukura un 6 ēd.k. miltu. Ābolus gan neskaitu, tur skaties, cik leili un cik ābolainui gribi. Arī kādus 5-6.
09.05.2014 10:24 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ā, un, putojot olu baltumus, pieber šķipsniņu sāls - labāk uzputosies.
09.05.2014 10:25 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
O, es arī gribu jaunos kartupelīšus var jau nopirkt? Manā mazpilsētā ar uguni neatrastos

arieta - ir, ir arī tavā pusē...esi acīgāka.;)
09.05.2014 10:27 |
 
Reitings 182
Reģ: 09.02.2013
Paldies, Annie! Nekāda soda, cepampulveris tur nav klāt?
09.05.2014 10:30 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Nē, nav.
09.05.2014 10:31 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Annie,

Tu pārtikas sodu vai cepamo pulveri klāt neliec konkrētajai kūkai?
09.05.2014 10:31 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Ā, un, kamēr cepas, nevirini cepeškrāsns durvis, citādi neuzpūtīsies. Un nebrīnies, kad atdziestot kūka nedaudz sakrītas. Bet ir ļoti garšīga, manam vīram dikti garšo.
Ja gribi biezāku , tad attiecīgi palielini sastāvdaļu daudzumu.

DIO, neko nelieku. To pufīgumu jau dod uzputotais un iecilātais olu baltums.
09.05.2014 10:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits