Labi, man tā bārda arī ne sevišķi, bet nu nevajag jau brēkt kā tādam aptrakušām kucītēm.zini tu ari izskaties no malas tagad briesmigi. Ka vienmer citiem parmetam to kas pašiem piemit.:D
No malas izskatāties vēl briesmīgāk par viņu pašu.
Man jau liekas,ka par to Končitu balsoja,jo reāli viņa vienīgo atcerējās lielais vairums
Man jau liekas,ka par to Končitu balsoja,jo reāli viņa vienīgo atcerējās lielais vairums
Ja tā būtu , tad jau mūsējie arī tiktu finālā.
Bērns skatās pie ekrāna un priecājas par tādu Končitu, un izaugot viņam daudz kas liksies normāli.un, paldies dievam, ka taa. Es nesaprotu, juus nosodiitaajas. Juus tieshaam domaajat, ka ja taadus kaa Konchita un Co var redzeet televiizijas ekraanos, tad juusu daargais beerns izdomaas, ka grib buut trans? Vai gejs? Tas nenotiek tik vienkaarshi. un nav taa, ka pilniigi heteroseksuaals jaunietis izdomaas "hey, peec vakardienas geju praida es tagad buushu gejs". Bet toties tas juusu beerns zinaas, ka pasaulee ir dazhaadi cilveeki, un varbuut nekljuus skolaa par ljauno apsmeejeeju vai aizspriedumainu pretekli.
pēc komentāriem visādos portālos, radās iespaids, ka to darīja arī parastie mirstīgie cilvēki aiz paņirgāšanās par šo būtni.
Da labi, kūku dziesma jau vispār bija labs karaoke, ne EV cienīgs priekšnesums. Šķībs vokāls, vāja dziesma, priekšnesums nekāds.
Pati tu šķība, vāja un nekāda!
Patiesība acīs kož?nu zvērā nevietā teikums. :D
pff, speciāli internetā meklē visādus izteicienus ? Izklausies pēc lētas fermas darbinieces.