ļoti vajag padomu - viens otram pirmie

Reitings 40
Reģ: 05.05.2014
Sveikas, meitenes!

Situācija ir ļoti sarežģīta - esmu attiecībās jau 6 gadus, esma viens otram pirmie. Attiecības ir labas, es jūtos ļoti laimīga, protams, gadās strīdi, bet visā visumā man ar šo vīrieti ir ļoti palaimējies.

Arī viņš saka, ka es viņam esmu ļoti dārga, bet pēc pēdējā mazsvarīgā strīda viņš paziņoja, ka nav pārliecināts, ka grib turpināt attiecības, ka esam uzsākuši attiecības pārāk jauni (abiem bija 18) un ka viņš negrib mani sāpināt.

Es tagad jūtos pilnīgi sagrauta - es viņu mīlu, es nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa. Pēc sarunas nojušu, ka viens no galvenajiem iemesliem ir vēlme "paskraidīt riņķī" pirms uzsākt nopietnu ģimenes dzīvi. Tagad pāris dienas mums ir pārdomu laiks, jo viņš nav pārliecināt par attiecību nāktni.

Varbūt kādai ir līdzīga pieredze ar attiecībam, kuras sāktas salīdzinoši agrā vecumā un kurās bijāt viens otram pirmie- kā tikāt/netiikāt galā ar vēlmi pēc jaunas pieredzes?

Cik cerīgi ir ticēt, ka viens otram pirmie dzīvos ilgi un laimīgi, nekrāpjot viens otru?
05.05.2014 15:04 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Viņš mani bombardēja ar zvaniem un sms, jo man bija uzradies cits, kuram patika sadoties rokās un dot bučiņas uz ielas. To šķiet, ka redzēja visi un baumas sākās :D Vienmēr, kad puisis pie manis atbrauca, vienmēr viņš mani bombardēja. Tas mani tā tracināja, ka piekritu tikties, lai viņš visu varētu pateikt un likt mani mierā, bet tikšanās izvērtās par runāšanos līdz vēlai naktij un iemigšanu viņa rokās. Un no tā tad arī kaut kas lēnām sāka vilkt uz saiešanu kopā.
07.05.2014 10:19 |

Reitings 40
Notiek kaut kas dīvains - viņš vēl domā, bet es jau laikam esmu izlēmusi, ka nav vērts turpināt šīs attiecības. Lai jau skrien, lai bauda dzīvi, tāpat vēlu viņam visu to labāko. Gan jau vēl uznāks atkat " melnais periods", kad liksies, ka dzīve ir beigusies un raudāšu no rīta līdz vakaram, bet šobrīd ir viegli un pati par to brīnos...

Gan jau pasualē eksistē arī vīrieši, kuriem būšu pieteikami svarīga, lai tiktu galā ar vēlmi skraidīt apkārt. :)
07.05.2014 19:33 |

10 gadi
Reitings 3818
Dana, būs tev vīrietis, kam tu būsi pati svarīgākā! Par to nav jāuztraucas. Man sākumā arī bija melnais periods, kad domāju, ka neviens jau mani negribēs, būšu viena, bet nekā - tik daudz pielūdzēju saradās no malu malām. Tā kā galvu augšā un uz priekšu, un viss izdosies!
07.05.2014 20:18 |

Reitings 40
Dana, būs tev vīrietis, kam tu būsi pati svarīgākā! Par to nav jāuztraucas. Man sākumā arī bija melnais periods, kad domāju, ka neviens jau mani negribēs, būšu viena, bet nekā - tik daudz pielūdzēju saradās no malu malām. Tā kā galvu augšā un uz priekšu, un viss izdosies!

Paldies par uzmandrinājumu! :)Ticu, ka tā arī būs! :) :)
07.05.2014 20:20 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man bija diezgan līdzīga situācija ar pirmo puisi. Izšķīrāmies, kopā tā arī vairs neesam bijuši. Agrāk ik pa laikam satikāmies, parunājāmies. Bet tagad varbūt reizi pusgadā parunājamies skaipā. Sirsniņā pirmais paliek, bet vairāk kā tādas bērnības/jaunības mīļas atmiņas.
07.05.2014 20:34 |

Reitings 40
Šodien pateica, ka tomēr grib palikt ar mani. It kā vaajdzētu preicāties, bet sajūtas nevienozīmīgas - kā tagad dzīvot tālāk, kā uzticēties... :(
08.05.2014 16:50 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
dana - bet ko gribi tu? ja punkts jau sirdī pielikts, vai jūti, ka vari vēl atgriezties?
08.05.2014 17:07 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Ja jau butu taa lielaa love, vai tad gribetos citus / citas meginat?

Kjermenju komplektacija visiem cilvekiem pie normaliem nosacijumiem ir vienada, atskiras tikai attiecigo vietu shaurums lielums vai dziljums.

Jaa, seksa tehnika, kaa ko dara medz atskirties, bet pa lielam viss viens un tas pats, atvainojos "ielikts tiek un iznjemts araa" :D Vai tiesam to vajag darit bez milestibas kadam, " radji interesa" ? Nekas tads tur bez jutam nebus tads. Sports.

Ko darit ar puisi, nezinu, turet nekada gadijumaa, ja grib lai iet.
Ko darit pashai: paflirtet internetaa ar citu un aiziet uz kino vai paplapat pie tejas tases, paplapasinat savu pazinju loku, rezervei.. Varbut tagadejais apdomasies, ka slidi prom.
Velu, lai Tev uzrodas jauns kavalieris!
08.05.2014 17:07 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
nu nēbūsiet kopā ,ja jau taagad viņam gribas iet pie citām meitenēm .Neesi gana laba viņam.
08.05.2014 17:19 |

10 gadi
Reitings 3818
Tas ir dīvaini, ka tā uzreiz. No vienas puses - kārtis ir tavās rokās tagad, bet no otras.. būtībā tagad, paņemot viņu atpakaļ, viņš redzēs, ka var darīt jebko, jo tu piedosi viņam. Man nav ideju, bet šis var novest pie nemitīgas skraidīšanas vai arī pie attiecībām. Bet uzticību tik ātri neatgūsi viņam. Tas ir ilgs process.

Tas tev jāizdomā pašai, bet padomā, kā bija sasparoties, lai sāktu dzīvi bez viņa? Varbūt, ka tā bija labāka sajūta nekā tā, ko sajuti, kad viņš izdomāja, ka grib atpakaļ?
08.05.2014 18:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits