Skatos gan Jaunā Rīgas teātra, gan Dailes teātra, gan arī Nacionālajā teātrī izrādes, bet nu galīgi esmu apjukusi, uz kādām Jūs pedējā laikā esat bijušas? Un kādas izrādes varētu ieteikt. Vēlētos kādu komēdīju.
Biju uz ''Izraidītajiem'' Dailē. Man likās ļoti laba. Nedēļu vēl pārdomāju visu redzēto, lai atsauksmi varētu uzrakstīt. Aktieri vnk...bravo.
Tad vēl nesen biju arī uz ''Neprātīgo Zeldu'' Dailē. Arī patika.
Komēdijas pēdējā laikā neesmu apmeklējusi.
Ja vēlies komēdijas, Dailē vismaz šosezon vēl rādija visas tās vienādās, bet smieklīgās - Ar vīru nav viegli, Ja mana sieva uzzinās, Primadonnas utt ;)
Primadonnas
Iesaku arī Improvizācijas teātri Spiediens Godvilā. Vēdera presīte pēc smiešanās noteikti sāpēs :D
Nākamnedēļ iešu uz Latgola 2. Pirmā daļa bija super un smieklīga, cerams šī arī tāda būs.
Esmu bijusi uz Oņeginu DT - tā gan man ļoti nepatika. Bija žēl iztērētā laika un naudas :D
Man arī ''Oņegins'' ne visai. Bija tur lietas, kas man it kā patika(Skrastiņš, divas dziesmu/horeogrāfijas ainas, Olgas tēlotāja), bet kopējais iespaids...nu, sajūsmas nebija. Protams, manā gadījumā liels iemesls, kāpēc nepatika bija Busulis, jo man viņš ļoti besī. Vairs nekad neļaušu draudzenēm sevi pierunāt iet uz kādu izrādi vai pasākumu, kurā viņam svarīga loma :D
No komēdijām Trīs vīri kūrortā un Divu kungu kalps (vēl jautrāka) Nacionālajā.
No citām izrādēm pēdējās redzētās - Madam Butterfly, Izraidītie Dailē, Kopēlija operā un Milēdija Dailē, bet pēdējo gan neiesaku!
Biju uz Vaivara izrādi "Vecpuiši un vecmeitas" Dailes teātrī- man patika.
Vēl satiku kādu paziņu, kurš spēlē Nacionālajā teātrī, viņš man ieteica aiziet uz izrādi "Vecene"- vēl neesmu skatījusies, kas tā par izrādi, bet domāju, ka aiziešu uz to arī.