tāda savdabīga tuša, skropstas nevis saķepina, bet tieši otrādi - atdala un rāda tādu kā atvērta vēdekļa efektu. ar 50% atlaidi es noteikti paķertu, ja acis padara vizuāli platākas, bet ikdienā man to bija neērti nēsāt, augšējās skropstas ķērās aiz apakšējām :D
Arī nopirku šo tušu, biju izbrīnīta, ka tik zema cena. Parasti pērku kuplinošās, nebiju ievērojusi, ka šī ir pagarinošā, bet man patīk. Tiešām viena no labākajām:)
Agrāk ļoti patika, bija mana tuša Nr.1, lietoju gadiem! Bet tad sāku mēģināt visādas citādas un pēc pailgāka pārtraukuma nopirku atkal Loreal Telescopic - kaut kā vairs nepatikās!
Kādreiz pirku tikai telescopic, bet tomēr gribējās izmēģināt kaut ko citu. Ja saki, ka 50% atlaide, varētu nopirkt. :)
Man patika, man ir tādas vidējas skropstiņas, īstenībā pat diez gan garas, arī tumšas, bet ne pietiekami tumšas, lai izceltu acis.
Telescopic ir vairāka veida.
False Lash telescopic - ļoti patīk, atdala ļoti labi, bet ne tik labi pagarina.
Clean definition telescopic - ne tik ļoti atdala, bet labi pagarina (lietoju kā pēdējo slāni).
Waterproof lengthens to extreme + bla bla bla - šausmīga birstīte, ne ko uzklāt var, ne ko atdala.
es jau laikam vismaz 2 gadus tikai tádas pérku. laiku pa laikam nopérku citu, it ká dárgágu, it ká labáku péc atsauksmém, bet visas dienmzél izlido miskasté un es atgriezhos pie telescopic.