cik loti uzmanam?

Reitings 121
Reģ: 18.03.2014
Noskatijos no rita draugiem.lv ieliktu video,kurs bijs nofilmets ka maza meitenite nepieskatita iekrit baseina un cinas par dzivibu.nespeku pat visu video noskatities.visas dienas garuma tagad prata uzjundas frsgmenti no video...
pati esmu mamma un uzreiz saznaudzas sirds redzot berninu nelaime.puisis man saka ka es musu puiku pieskatu parak daudz,mamma atkal ka parak maz.cik ir pareizi pieskatit bernu?protams neizlaist no acim,ta lai visu laiku redzesloka.bet varbut jabut blakus,sola attaluma?pati nez ko te samurgoju,bet tas video lika aizdomaties.
01.05.2014 21:27 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ir cilvēki ar kuriem nekas nenotiek pat tad, ja šie staigā uz pirkstgaliem pa kraujas pašu malu, bet ir tādu, kuriem pat sagriezts pirksts var beigties letāli... Tas vienkārši, es pat nezinu, ir liktenis?...

Var līdz vēlai naktij dauzīties kur pagadās, braukāt ar stopiem daudz nešķirojot, kādā mašīnā sēsties, vazāties pa apšaubāmām mazām tumšām ieliņām un vispār nekas nenotiek.. Bet citreiz izej dienas laikā pēc maizes un vairs neatgriezies...

Tāpat ir ar bērniem - nav iespējams viņus nosargāt mūžīgi un tāpēc trīcēt par katru viņu soli ir lieki. Saprata robežās, protams, neļaut skriet zem mašīnās, nedot asus priekšmetus rokās u.t.t. Bet tāda pilnīga izolācija ir pārāk slimīga un paranoiska, manuprāt!

Man sirds salecās, kad kāda paziņa tā starp citu pieminēja, ka atstājusi savu 2 gadus mazo meitu mājās pie multenēm un tikmēr uz "minūti" izskrējusi uz pastu. Neko neteicu, bet man uzmetās zosāda, iedomājoties, ko divgadnieks var izstrādāt... Tā, manuprāt, ir jau bezatbildība! Varbūt kādai liekas ok, bet man tas tomēr nešķiet normāli - pārāk mazs tas bērns vēl...

Lai nu kā - labāk laikam sargāt bērnu nedaudz par daudz, nekā nedaudz par maz.
01.05.2014 23:23 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Arī narkomāni nebija. Labi, bija, bet nebija arī tik daudz cik ir tagad.

Agrāk statistika apzināti tika slēpta. Bet netrūka līmes, benzīna ostītāju un citu apreibināšanās izmantotāju.
01.05.2014 23:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits