Sveikas ;) man ir maza problēma :(, drīz tuvojās man izlaidums un ir grūti saprast un atrast savu izlaidumu kleitu :/ Varat ieteikt kleitu apaļīgai meitenei?
kādā ziņā "ieteikt kleitu apaļīgai meitenei"? Tu domā, fasonu? Nu tur jau jāskatās kopumā, kāds tev augums, kuras ir problēmzonas, ko vēlies nomaskēt, ko akcentēt, utt.
Ir vienkārši jāstaigā pa veikaliem un jāmēra.. Vienā dienā tas var nenotikt :D
Es vilktu kaut ko šādu uz tavu figūru, bet nu, jālaiko - tu pati labāk redzēsi, kura kleita izskaties smuki, un kurā - nē.
Pastaigā pa veikaliem ar mammu! Ar mammu tāpēc, ka draudzenes var dot stulbus padomus, balstoties uz modes žurnāliem. Mamma būs reālistiskāka savos spriedumos.
Manuprāt, šāda tipa kleitas izskatās daudz labāk uz apaļumiem, kā pavisam slaida auguma. Galvenais, lai ir skaists, bet nepārpīlēts dekoltē, pusgarās rokas, izcelts viduklis un krītošs audums pāri gurniem + glītas kurpes uz vismaz neliela papēdīša, kas vizuāli pagarina tēlu + saskaņotas rotaslietas.
Galvenais ar apaviem nepārspīlēt. Augsts papēdis vizuāli slaidina kājas, bet nevajag aizrauties ar pārāk augstiem, lai neizskatītos briesmīgi, un būtu ērti staigāt.
manuprāt, Tev ir līdzīga figūra Adelei - vari pašpikot fasonus. Viņa gan pārsvarā izvēlas melnus tērpus, bet ar košiem akcentiem varētu izskatīties ļoti labi.
kleitas tagad ir ļooti grūti atrast, vismaz man. visas ir vai nu pa garu, pa īsu, pa prastu priekš izlaiduma vai nav izmēru. tāpēc to labāk darīt jau laikus.
Es izvēlētos šāda tipa kleitu no pastingrāka auduma, drīzāk vienkrāsainu. + Mazu vai pusgaru piedurknīti, lai nav pavisam pliki veci. Manuprāt, šādas kleitas šovasar ir veikalos manāmas. Protams, jāizvēlas atbilstošs garums, ap celīti. :)