Labvakar, meitenes!
Lieta ir tāda, ka vēlos ļoti blondus, gaišus matus, bet kā izdarīt, lai pēc balināšanas tie nav cāļa dzelteni? Man pašai šobrīd ir ''ombre'' mati.
Es nebalināju, man bija tādi dabīgi patumši 'latvijas pelēkie', krāsoju 1. reizi uzreiz visus (kļūda, tonis bija šausmīgs) 2.reizi sāku palēnām ar šķipsnām, līdz tiku pie kārtīga blonduma ;) balinājusi neesmu un netaisos, man liekas, ka mati paliek briesmīgi...
balinājusi neesmu un netaisos, man liekas, ka mati paliek briesmīgi...
Tiklīdz matu tonis tiek padarīts gaišāks, tas JAU ir balinātājs. Mūsdienās vienkārši moderni saukt to par matu krāsu, jo parasti nav tik spēcīgs un klāt pievieno toni. Bet būtību, ka tas ir balināts, tas nemaina.
Nestrīdēšos, neesmu šai lietā zinoša, man tik laikam asociējas balinātāji ar tiem visādiem pulveriem zilā krāsā, pēc kuriem mati kā pienenes pūkas :D katrā ziņā vismaz mani mati pēc krāsošanas procedūras ar tā saukto krāsu ir ļoti dzīvelīgi un nemaz neizskatās bojāti :)
nu, man 3x pēc kārstas balināja, vairākas nedēļas. Viss normāli, mati mīksti, gludi. Bet tas jau atkarīgs arī kāda matu struktūra.
Runājot par tēmu, ir visādas dzelteno pigmentu neitralizējošas krāsas. Bet no galiem parasti visgrūtāk dabūt prom
krabis-ooo, man pašā apakšā (runa joprojām par galvu :D ) ir šķipsna, no kuras dzeltenīgumu nav iespējams dabūt laukā. Kaut kāda matu īpatnība, krāso cik gribi, tur tonis nemainīsies pat ja sākumā liksies, ka ir pieķēris, pēc tam tāpat atkal viss pa vecam.
zane, jo tie zilie balinātāji tiešām arī ir mega indes koncentrācija matiem.
Kā jau viss -attīstās un uzlabojas, kas ir iepriecinoši, ka sastāvā balinātājs ir normas robezās un ne tik kaitīgs matiem.
Es agrāk balināju ar šo toni
Vel labas atsauksmes par šo
un šo
Bet vienmēr jāatceras, ka to, kāda matu krāsa iznāks, ietekmē arī matu krāsas/balinātāja firma, kuru izmanto.
Visa atbilde ir vienā - janopērk toneris, šampūns, matu krāsa, kassastāv toni no pretkrāsas - JEB ar violeto pigmentu! Es lietoju krievu zaļājas pudelēs toneri savām škipsnām, viņas izskatās pat platībblondas pēc viņa, ne netīri dzeltenas :)