Man nav laika iegrimt garās diskusijās par šo tēmu, bet tas, ko Excite uzrakstīja - pilnīgs sviests. Astroloģija ir ļoti precīza. :) Savukārt tam, kad Tavs brālis piedzima, nav pilnīgi un absolūti nekādas nozīmes, jo svarīgs ir brīdis, kad tas ir noticis, nevis tas, kad viņam teorētiski bija jāpiedzimst. Cilvēks ierodas pasaulē vienreiz un tieši tad, kad tas notiek, nevis tad, kad ārsti ir izrēķinājuši viņa dzimšanas dienu.
Par tēmu nedaudz - nākotni ir iespējams paredzēt, tāpat kā ir iespējams arī redzēt pagātni pat pēc fotogrāfijas. Pirms kāda laika es to trenējos darīt, sanāca ļoti labi, par svešiem cilvēkiem pateikt, kas ar viņu ir iepriekš noticis, ne jau abstraktos vārdos, bet gan pat ļoti tieši - līdz autoavārijā salauztām ribām, bērnības traumām (piemēram, tas, ka cilvēkam ir tikai 4 pirksti rokai traumas dēļ, lai gan bildē redzama tikai seja), utt. Bet es to pārtraucu, jo pēc katras šādas ielūkošanās pašai bija slikti tieši enerģētiskā ziņā, tas ļoti iztukšo.
Ar nākotni gan ir sarežģītāk, jo tā taču nav akmenī iecirsta. Katra cilvēka darbība, katra izvēle to var izmainīt. Šādi pareģi redz konkrēti to nākotni, kas notiks tad, ja cilvēks neko neizmainīs savā dzīvē apzināti vai neapzināti.