Nākotnes pareģes.

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Sveiki! Kāda ir jūsu attieksme pret nākotnes pareģotājām ? Kāda ir saskārusies ar ko tādu ? Un vai ir tiešām piepildījies tas, ko teica ? Būtu interesanti uzzināt. :)
30.04.2014 21:20 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
Un dievu es ar lielu nerakstīšu tīri principa pēc. Lai gan, es ļoti novērtēju baznīcu - spēcīgākā naudas izkrāpšanas shēma, kas jebkad eksistējusi.

++++
01.05.2014 01:02 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
@ excite

++++++++
01.05.2014 01:07 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Bet kādēļ Tu domā, ka kristieši vispār kaut ko par citiem dieviem grib dzirdēt? Viņiem tak tikai viens. Pārējie ir neīsti, izdomājums :D

Tāpat kā Islamā Jēzus netika piekalts pie krusta u.c. atšķirības, par ko viņi ieejot kristiešu baznīcā saka: ''nesaprotu, kādēļ viņi par Jēzu ir sagrozījuši faktus". Un ka visas pārējās reliģijas ir sagrozītas, svētās grāmtas pārrakstītas simtiem reižu līdz mūsdienu versijai, bet, redz, Korāns ir vienīgais patiesības avots.
Katra reliģija nozombēta pa savam :)
01.05.2014 01:31 |

Reitings 1817
Pareizāk būtu izturēties iecietīgi pret visiem, respektēt visu viedokļus, neatkarīgi no to pareizības utt?

Pret reliģiju- jā, ir jāattiecas ar toleranci. Jo daudziem cilvēkiem šī leģenda, ticība ir ļoti vajadzīga, lai redzētu jēgu dzīvei, lai būtu ticība, ka mirušie tuvinieki ir labākā pasaulē, ka kāds augstāks spēks palīdz grūtos brīžos un vēl tā var turpināt un turpināt.
01.05.2014 01:36 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Dāmas. Taisiet jaunu diskusiju par Dievu un tur apspriežat uz nebēdu! Šai diskusijai ir pavisam cita tēma.
01.05.2014 10:09 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Domāju, ka noteikti kādai zīlniecei/nākotnes pareģotājai ir spējas, bet daudz vairāk ir to gadījumu, kad šādu spēju nav un tiek apkrāpti cilvēki, līdz ar ko mana nostāja lielākoties pret šādiem cilvēkiem un pakalpojumiem ir negatīva.
Nezinu, vai vēlētos dzirdēt kaut ko par savu dzīvi nākotnē - iespējams, ka jā, bet tikai plašos vilcienos, ne konkrētu scenāriju, jo tas atņemtu iespēju dzīvot tā, kā es vēlētos. Ja tiek pateikts kaut kas tiešs par nākotni un ja cilvēks tam tic, viņam tas iesēžas zemapziņā un domāju, ka tas ietekmēs visus turpmākos lēmumus un izvēli.

Kas attiecas uz Dievu - es arī neticu tam un baznīca, manuprāt, ir bizness, bet vai tiešām vajag Dievu un baznīcu skatīt vienkopus? Gana daudz ir ticīgu cilvēku, kuri neapmeklē diendienā baznīcu, bet izvēlas savu ticīgumu izkopt citādi. Turklāt pat ja tam netici, ir vienkārši nenormāli aprobežoti nodirst citus, ja viņi tev nelien klāt ar savu ticīgumu un necenšas tevi kaut kā ietekmēt. Kāpēc tad tu (attiecināts visiem, kas te kaut ko bruka virsū par baznīcu) centies viņus ietekmēt ar savu viedokli?
01.05.2014 10:30 |

Reitings 866
Ā, vēl kas - gribēju piemetināt par dziedniekiem. Ar viņiem, manuprāt, ir tāpat kā ar zīlniecēm - ir cilvēki, kuriem ir spējas, ir tādi, kuri krāpjas, bet man viņiem ticība tomēr ir lielāka, jo viņi nepareģo nākotni. Pašai ir bijusi saskarsme ar tādiem..
01.05.2014 10:31 |

Reitings 866
Pareizāk būtu izturēties iecietīgi pret visiem, respektēt visu viedokļus, neatkarīgi no to pareizības utt?

Vispār man liekas, ka jebkuram normālam cilvēkam ar normāliem vecākiem tas ir ieaudzināts jau kopš bērnības..
Cieņa nav jānopelna, cieņa pastāv jau cilvēkam piedzimstot. Tas ir tāpat kā, piemēram, parastākās cilvēktiesības, kas piemīt visiem, nevis kaut kādiem īpaši izredzētajiem. Līdz ar ko - jā, pret VISIEM jāizturās kaut ar minimālu cieņu. Var nepiekrist uzskatiem, bet nejau sūtīt drāzt kaktusus vai dirst ar Dievu, kā te viens īpatnis regulāri visās diskusijās dara.
01.05.2014 10:39 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Ļoti gudri stīdēties par reliģiju, jā.
Apsveicu.
01.05.2014 10:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kad nobriedīsi, gan jau pati sapratīsi, ka jāciena tikai tos, kas Tavu cieņu ir nopelnījuši, nevis priekšniekus, vecākus cilvēkus, citu cilvēku viedokli, lai kāds tas arī būtu utt.

Ar tādu filozofiju neesmu pārsteigta par to, ka Tesla neizprot labdarības gaišo pusi :)
Bet ļoti jauniem cilvēkiem bieži vien ir raksturīgs deklamēt savu šķietami vispareizāko viedokli. Arī es tik ar gadiem sapratu, ka uz daudziem jautājumiem nav tikai viena pareizā atbilde :)

Par tēmu.. es sliecos piekrist Neons viedoklim:
Manuprāt, pilnīgi lieka informācija! Ja cilvēkiem būtu jāzina sava nākotne, tad to zinātu visi un jebkurš. Bet, acīmredzot, nākotne ir kaut kas, ko labāk nezināt...

Manuprāt, dzīves neparedzamībā arī ir savs šarms :)
01.05.2014 10:46 |

Reitings 502
Reģ: 29.01.2009
Bet kādēļ Tu domā, ka kristieši vispār kaut ko par citiem dieviem grib dzirdēt? Viņiem tak tikai viens. Pārējie ir neīsti, izdomājums

Es zinu nav par tēmu, bet te izvērtās tāda diskusija un man arī ir ,ko teikt. :)
Ziemassvētkos biju uz vīra brāļa kristībām. Tur mācījās, nezinu pat kāpēc, no kanceles sāka sludināt, ka "Paglābsim tos, kas tic Allāham, jo viņi arī ir dieva bērni, tikai to nezina un vērš savu ticību kaut kam." Precīzi tos vārdus vairs neatceros, bet doma bija tāda, ka ir tikai viens vienīgs dievs, pārējie tic "nekam" un viņi ir jāglābj.

Es cienu kristiešus un pieņemu to, ka viņi kaut kam tic, bet man ārkārtīgi nepatīk tā sludināšana un uzspiešana, ka ir tikai viens, kam ticēt - viņu dievs - un tas nozīmē to, ka viņi nepieņem citu cilvēku viedokli par to, ka ticēt - Allāham, Budam vai domu spēkam.
01.05.2014 11:00 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Vai kāršu izlikšana arī skaitās kā nākotnes pareģošana?
01.05.2014 11:03 |

Reitings 371
Naziic, jaa.
01.05.2014 12:02 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
atbilde uzreiz, bez maksa onlainā-http://www.magiko.lv/lv_sivilla.php pati sevi zīle

http://www.magiko.lv/lv_runes.php ar rūnām
01.05.2014 12:09 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Kāpēc jāzina par nākotni ???
Ja cilvēks nevar izlemt kā rīkoties pieņemot svarīgus lēmumus - ieklausieties sevī, bez emocijām ar skaidru un vēsu prātu.
Atbildes ir mūsos pašos vajag tikai mācēt tās saklausīt.
01.05.2014 12:14 |

Reitings 254
Reģ: 23.12.2013
"Manuprāt, pilnīgi lieka informācija! Ja cilvēkiem būtu jāzina sava nākotne, tad to zinātu visi un jebkurš. Bet, acīmredzot, nākotne ir kaut kas, ko labāk nezināt..."

Pilnīgi piekrītu! Ja tas cilvēkam dotu kādu labumu,tad arī tā būtu iekārtots,ka visu uz priekšu ikviens zinātu. Tātad,es pie pesteļiem nedodos un nekad nedošos!
Kaut vai tāpēc,ka zināmi cilvēki,kas iepriekš gājuši pie astrologiem,tagad ir nojūgušies..

Telsa, par to cieņu.. Nekad nebūs tāds cilvēks,kas būs pilnīgi ar tādiem pašiem uzskatiem kā ir tev. Un, ja tu cieni tikai sev līdzīgi domājošos,tad es nebrīnos,ka tev ir šaurs draugu loks. ;)
Manuprāt, ar cieņu jāizturas pret ikvienu, kamēr viņš tev negrib iestāstīt savu pārliecību. Proti,ja man draugs ir sapinies ar tām astroloģiskajām lietām - es negribu ne vārda par to dzirdēt,tiklīdz sāk man ko iestāstīt - es negribu viņu redzēt.
Mēs tač esam tik dažādi,un ja tagad es atlasītu visus,kuros man kaut kas galīgi nepatīk,tad taču es varētu dzīvot viena un cienīt pati sevi. :D
01.05.2014 12:18 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ak jā, vēl ir dziednieki... Mana pirmā saskarsme un lielākā vilšanās bija, kad dziednieks atteica palīdzību manam onkulim, jo viņš nebija kristīts. Aizgāja pie cita un palīdzēja un tagad viss ok. Tā bija epilepsija, ja nemaldos.
Bet pret dziedniekiem man attieksme ir tā pati, kas pret pareģiem. Viņiem var būt spējas, izvilkt no kosmosa vairāk enerģijas, to kaut kur aizvirzīt un mainīt tās veidolu (gandrīz kā radio, kas pārveido vilni par skaņu). Un tomēr vislielākā viņu spēja ir suģestija. Nu tā kā tādiem džedajiem :D Ja viņi pateiks, ka Tev būs divi bērni un Tu tam ticēsi, tad arī dzīvosi tā, lai Tev būtu divi bērni. Ja Tev pateiks "ej, Tu tagad esi vesels" tad tā arī būs. Ja savs gribasspēks, lepnums un kas nu kuram stāv pāri dzirdētajam, tad savu likteni kalsi Tu.
01.05.2014 12:18 |

Reitings 649
Mans uzskats ir, ka
1)jebkaada veida astrologjija ir pilniigs sviests. Kaapeec? Tas ir ljooti garshs staasts, bet iisumaa- mans braalis piedzima ar nedeeljas nokaveeshanos- ar shprices paliidziibu. Tad kaa tagad vinjam horoskops jaasastaada- peec taa laika, kad vinjam IT KAA vajadzeeja piedzimt, peec laika, kad vinsh reaali piedzima vai peec laika kad vinshs VARBUUT IT KAA KAUT KAD buutu piedzimis?? Zinaatne zvaigznju staavokli, planeetu skaitu ir vairaak kaa DAUDZ korigjeejusi kopsh sengriekju karshu laikiem, tomeer pati "zinaatne" kaut kaa nemainaas.. nav forshi..
2) es uzskatu, ka or cilveeki, kas jaushi vai nejaushi izmanto taas smadzenju daljas, par kuraam mees, "parastie mirstiigie", neko nenojausham. Taadeejaadi vinji sajuut to, ko mees nejuutam- pagaatni un, iespeejams, naakotni.
3) es ticu hiromantijai. Atkal garshs stasts, bet, atskiriibaa no astrologjijas- taa ir pamatota zinaatne. Iisumaa raksturojot- roku liinijas ir kaa 1ninieki un 0iites no kuriem sastaav visi datora kodi. Respektiivi tur tiek ierakstiita visa Tava pagaatne ar visaam iespeejaam Tavaa naakotnee.
01.05.2014 12:23 |

Reitings 649
http://www.magiko.lv/lv_runes.php

Un shiis piemineetaas ruunas gan ir pilniigs sviesc. Taas ir nekas vairaak kaa parasti rakstiivu aizmetnji. Nu nevareeja skandinaavi neko gudraaku izdomaat, taapat kaa balti pirms 1000 gadiem netika daudz gudraaki par Lielvaardes jostu veidojumiem. Un nav tur kaut kaadus misticismus mekleet.
01.05.2014 12:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits