Nākotnes pareģes.

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Sveiki! Kāda ir jūsu attieksme pret nākotnes pareģotājām ? Kāda ir saskārusies ar ko tādu ? Un vai ir tiešām piepildījies tas, ko teica ? Būtu interesanti uzzināt. :)
30.04.2014 21:20 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014

Pareizāk būtu izturēties iecietīgi pret visiem, respektēt visu viedokļus, neatkarīgi no to pareizības utt?

JĀ! PIEKLĀJĪGI UN AUDZINĀTI CILVĒKI TĀ DARA! Protams var arī apstrīdēt citu viedoklus, bet nejau tādā veidā , kā tu to dari.
30.04.2014 22:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Pareizāk būtu izturēties iecietīgi pret visiem, respektēt visu viedokļus, neatkarīgi no to pareizības utt?

Visam ir savs limits, bet pa lielam jaa. Vari meeginaat paarliecinaat otru, pie sevis pasmiiknjaat, pazinjot ka tas viedoklis ir glups, bet tai pashaa laikaa turpinaat cieniit otru, pat ja vinja konkreetais viedoklis nesakriit ar taveejo. Ir arii tam iznjeemumi - izvarotaajus, pedofilus, recidiivistus vai tos, kuri ar savu eksistenci tik tieshaam traucee paareejos, tos neviens neprasa cieniit.
30.04.2014 22:11 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Tev laikam ļoti patīk šis izteikums, ne pirmo reizi lieto.

Tu mani ar kādu jauc.

Iepriekšējā lapā kādam pārmeti jaunības maksimālismu, nedaudz rēcīgi, ka savā acī baļķi neredzi.
30.04.2014 22:11 |

Reitings 276
Reģ: 30.04.2014
Es pat nekad nelasu pat savu horoskopu, jo es uzskatu ka tā pat neviens nevar pateikt kas būs rīt.
Un šis pareģes manuprāt vispār ir pilnīgs B*shits !
30.04.2014 22:13 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu tad izsakies skaidri. Tu man prasi par labdarības organizācijām, bet pārmet šauro skatījumu, lai gan pati izklāsti man par brīvprātīgo organizācijām.

Šis viss ir viens un tas pats pa lielam, jo jebkas, ko tu dari bez maksas ir uzskatāms kā labdarība. Arī naudas līdzekļu ziedošana brīvprātīgi, ne piespiedu kārtā - ir labdarība. Un arī baznīcās - neviens tev nerauj maku no rokām ārā - tev tiek skaidri pateikts, ka baznīcai ir tādas un tādas vajadzības, bet tā ir tava brīva izvēle ziedot naudas summu vai nē.
30.04.2014 22:14 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Ja skatamies konkrēti no gramatiskā viedokļa - nav tāda likuma, kas teiktu, ka obligāti vienmēr ir jāraksta ar lielo burtu, var rakstīt arī ar mazo. Tas tā, lai gan cepiens ir par attieksmi kopumā. ;)

Bet nu jā, Teslas bravūrīgā izturēšanās, sava viedokļa uzspiešana un neieklausīšanās citos smīdina, katrā tēmā viens un tas pats. :D Es neesmu ticīgā, pat izjūtu zināmu riebumu pret konkrēti katoļticību un visu to apmātību, kas dažiem kristiešiem ir nedaudz pārāk stipra, bet man nav nekādu tiesību nosodīt otru un visām varītēm censties pārliecināt par pretējo. Tā ir katra paša darīšana, kam ticēt un kam nē. Punkts.
30.04.2014 22:19 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Nu nezinu, man skolā mācīja, ka Dievs rakstāms ar lielo burtu, bet, piemēram, izsauciens - Ak dievs, ar mazo burtu.
30.04.2014 22:25 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Tesla, savu stulbumu un garlaicigo dzivi esi pieradijis neviena tema vien. Ka var likt vienadibas zimi starp lieldienu zali un Dievu?! ( tik nevajag atbildet,pokemon)
30.04.2014 22:33 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Sātan, par Bībeles Dievu mācīja ;) piemēram Zevs ir dievs un arī Jēzus papa ir Dievs. Redzi atšķirību?
30.04.2014 22:34 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Nedaudz iestarpinot par to Juusu ticiibas striidiem... lieki neiedziljinoties kaarteejaas aplamiibaas teikshu, ka tas dievs par ko runaa bazniica, iisteniibaa buutu jaasauc par Jahvi. Diemzeel vai par laimi- laikos, kad naaca bazniica un ar dievpaliigu cirta galvas, sita un kaava cilveekus (jo Jahve tachu muus visus miil), lai buutu vienkaarshaak ieskaidrot vieteejiem baltu necivilizeetajiem iemiitniekiem, kaapeec tas taa sanaak- Jahvi aizvietoja ar vieteejo dieviibu, kuras vards bija Dievs jeb Dievinsh, kurs parasti ienjeema veca viira ar lielu baltu baardu siluetu un dziivoja mezhaa. Taa bija taada pati vieteejaa dieviiba kaa Laima, Maara, Uusinsh un citi. Un bazniica to savu jahvi uzlika pa virsu Dievinjam taapat kaa visus Jeezus priekus un beedas paarlika "nejaushi" pa virsu citiem pagaaniskajiem sveetkiem jebshu Ziemassveetkus- Ziemas saulgriezhiem, Lieldienas- pavasara saulgriezhiem, u.c..
30.04.2014 22:38 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Nu nezinu, man skolā mācīja, ka Dievs rakstāms ar lielo burtu, bet, piemēram, izsauciens - Ak dievs, ar mazo burtu.

ak jel, kāds bullšits :D
Un skolā pašu galveno nemācīja, ka dievi ir vairāki? sengrieķu dievs Zevs, arābu dievs Allāhs, ēģiptiešu dievs Ra, utt. Bet kristiešiem dievs ir Dievs.
30.04.2014 22:39 |

Reitings 295
Reģ: 26.08.2012
Cukurvāvere, arī runāju par kristiešu Dievu, un nebija grūti no Teslas komentāra saprast, ka runa ir tieši par kristiešu Dievu, tā kā nevajag interpretēt pa savam.
30.04.2014 22:45 |

Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Lai nojauktu jūsu statistiku, man skolā mācīja tā - ja ar pietāti un cieņu, tad Dievs, ja bez, tad tikai dievs. Zevs, u.c. - dievi. :D
Bet, runājot par tēmu, es ticu, ka ir cilvēki ar spējām. Taču diez vai pie kāda vērstos, jo šaubos, ka tie, kuri tiešām spēj pareģot, sevi tik ļoti reklamē, pelna uz to naudu, stāsta cilvēkiem visu. Līdz ar to, iespēja tikt pie spēcīga pareģa ir niecīga. :)
30.04.2014 22:51 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
tur tā lieta (lasot Annijas komentāru), ja kādam ir cieņa, tad raksta ar lielo (pietam tač netika ne teikts, ne minēts un pat ne pusminēts, vai iet runa par kristiešu dievu, musulmaņu vai grieķu dievu, vai par dievībām kā tādām.)
30.04.2014 22:55 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Lai nojauktu jūsu statistiku, man skolā mācīja tā - ja ar pietāti un cieņu, tad Dievs, ja bez, tad tikai dievs.

Tieši par šo arī runāju, man arī tā mācīja, ateisti var pilnīgi mierīgi arī kristiešu Dievu rakstīt ar mazo burtu, un tam nevar piekasīties. :)
30.04.2014 22:55 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Es ticu pareģiem, bet es arī ticu, ka ta visu ir iespējams apspēlēts un uzzināt, kādu izvēli labāk izdarīt dzīvē dažādās situacijās. To visu, katrs var pats apgūt, bet tad ir būtībā jāmaina sava pasaules izpratne, jo šā visa izprašanā ir jāmaina pasaules un cilvēka vietas tajā uztvere no mūsdienu populārajām reliģijām.
30.04.2014 22:58 |

Reitings 3296
Excite, vai krieviem pa mežu skrēja baltbārdainais dieviņš "Bog" un angļiem "God"? Izklausās pēc pupu mizām.
30.04.2014 23:02 |

Reitings 649
Samaara...

1) Pagaaniskie sveetki saknjojaas dabaa! Saulgriezhi atziimeeja kaadu konkreetu astronomisku punktu konkreetaa gada laikaa. Tas bija kopiigs lielaakai daljai tautu eiropaa, jo astronomija bija atklaata zinaatne.
2) kristietiiba ir interesanta ticiiba. Saakotneeji taa bija aizliegta un, liidziigi kaa citas mazas sektas, tika Senajaa Romaa niideeta aaraa. Pirmaa valsts, kas pienjeema kristietiibu- uzmini nu- bija Armeenija!
3) kristietiiba ir iemesls kaapeec viduslaikus deeveeja par TUMSHO periodu. Ir diezgan pamatoti pieraadiijumi, ka viduslaikos pierakstiitie gadi var buut kljuudaini par plus/miinuss 300!! gadiem! Tas taapeec, ka bazniica gadu skaitljus groziija tieshi taa kaa pashai iepatikaas- kas, savukaart, bija iespeejams, jo reaali tieshi bazniicas un klosteri bija savdabiigi zinaatnes centri, biblioteekas un arhiivi, kur karshs iegriezaas visretaak preteeji aarpasaulei- kur visi karoja ar visiem NEMITIIGI.
4) un jaa- daudzas- DAUDZAS lietas neatbilst patiesiibai- jo iipashi taas, kas skar biibeli, kas it kaa ir visas ticiibas pamataa. Biibele ir nekas cits kaa ebreju eposs. Turklaat, kas ir interesanti- vecaa un jaunaa deriiba ir tikai apmeeram 1/16 dalja no visiem sho eposu kraajumiem!
5) Katolju bazniica, tagad- Vatikaans joprojaam neatklaaj savus arhiivus, jo, liidziigi kaa tas ir Krievijas un PSRS gadiijumaa- ja to atklaas, tad, ljoti ticams, ka visa religjija sabruks kaa kaarshu naminsh.
6)noskatieties, luudzu, sho- patiesiiba caur jokiem!

http://youtu.be/gPOfurmrjxo
30.04.2014 23:21 |

Reitings 3296
Excite, man vairāk interesētu avots, no kura nāk iepriekšminētā info par Jahves pārtapšanu par Dievu LV teritorijā.
Un vai tad kristietība nenāca no pašiem romiešiem kā tūlis brūkošās impērijas saglābšanai, vēlāk vienkārši kļūstot par popsu? Vismaz kaut ko tādu miglaini atceros no vidusskolas vēstures stundām.
30.04.2014 23:30 |

Reitings 649
Nemaaceeshu tik siiki pateikt par periodu, bet, ja nemaldos, tad Romieshi kaut kaadaa briidii izdomaaja paplashinaat savas teritorijas. Tajaa laikaa persijas liicha valstu teritorija nebija tuksneshi kaa tas ir tagad, bet tur bija augliigas zemes, subtropu klimats, dziivoja zilonji un bija daudz uudens. Lai to labaak pamatotu, vinji aizbildinaajaas ar ticiibas karu, jo- tajaa laikaa Jeruzalemes teritorijaa cilveeki bija aizmirsushi sevis izdomaataa Jahves maaciibas un Romieshi izdomaaja, ka tas ir slikti un vinjiem buus jaaiemaaca "miileet jahvi pa jaunam". Tas bija pirmais krusta karshs, kaa rezultaataa ebreji no Jeruzalemea teritorijas izkliida pa visu Eiropu un dzimtajaa zemee vinji uz gandriiz tuukstosh gadiem vairs nebija sastopami. Savaa zinjaa pirmais krusta karsha bija pirmais priekshveestnesis un iemesls otrajam pasaules karam (bet tas ir cits staasts). Lai vai kaa- krusta karshs izraadiijaas tik veiksmiigs "iemesls" jaunu teritoriju un varas ieguushanai, ka to paarnjeema citas saakotneeji paarnjemtas tautas, kaa piemeeram, gjermaanji, kas peedeejo, ja nemaldos, 11to krusta karu veersa pret PEEDEEJO pagaanisko (lasiit- neiekaroto) teritoriju Eiropaa- Baltiju.

Zinaatniskos peetnieciibas darbos wikipeediju citeet nav atljauts, bet, ja veelies, vari droshi rakties wikipeedijas atsaucees- taas ir droshas un uzticamas! http://en.m.wikipedia.org/wiki/Yahweh
30.04.2014 23:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits