Viss dabīgais

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Čau visām!
Pēdējā laikā uznākusi liela vēlme savos skaistumkopšanas rituālos izmantot pēc iespējas dabīgākas maskas gan matiem, gan sejai, gan ķermenim kopumā.
Tāpēc sagribējās "uzcept" vienu tēmu cerot uz to, ka jums ir kādas slepenās receptes, kuras ir apmēram tik efektīvas, ka konkrētos nolūkos lietojat jau ilgtermiņā. :)

P.S. Varat padalīties arī ar kādiem pēc iespējas dabīgākiem veikalos nopērkamajiem produktiem, kurus arī pašas izmantojat jau ilgāku laiku un esat atzinušas par labiem esam!
30.04.2014 20:47 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Lietoju alvejas sulu sejas krēma vietā. Man šitāda:

Ziemā gan pēc sulas nožūšanas prasās vēl uzklāt virsū arī krēmu, bet vasarā karstā laikā var iztikt arī vien ar to sulu. Brīdinājums tām, kas izdomās pamēģināt: no jaunajām alvejas lapiņām sula ir caurspīdīga, var lietot bez bažām, bet veco lapu sula (atkarībā no laistīšanas un vēl velns zin kā) var būt dzeltenzaļganīga un pat ar dīvainu smaku - ar pēdējo uzmanīgi kaut vai vizuālo efektu dēļ, lai gan nekāds citādi negatīvs efekts nav novērots. Kopš lietoju laikam pumpas mazāk metās.
30.04.2014 22:54 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Sonata13, kā reiz šodien smērēju alvejas sulu uz sejas un tai bija dzeltenzaļa nokrāsa, un smirdēja pēc sviedraina veča, veee. Es nevarēju saprast kādēļ tā, jo kādreiz iepriekš smērēju un bija gan bez krāsas, gan smakas. :D
30.04.2014 22:59 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Raise, jā.. esmu saskārusies ar līdzīgu pieredzi :D
30.04.2014 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits