Bija jāuzraksta bloga raksts angļu valodā par konkrētu tēmu - saistībā ar mārketingu - ar visiem attēliem utt.
Jautājam visus iespējamos jautājumus darba devējam par tēmu, lai nerastos ITnemazākie pārpratumi, kādi, cik saprotu, šajā gadījumā radās. Jāuzdod pat muļķīgi jautājums, tīri drošības pēc. Better safe than sorry. Un par pašu atalgojumu ir pēc iespējas formālāk jāvienojas.
Termiņš bija nedēļa bet jau pēc dažām dienām pati chanely man rakstīja epastus kā man sokas, vai varētu mazliet ātrāk iesniegt utt. Tad nu pēc viņas lūguma atliku citus darbus un pabeidzu rakstu,
"Piedod, es labprāt pabeigtu darbu pirms norunātā termiņa, taču tad tas nebūs tik kvalitatīvs. Es domāju, ka mums abām būs labāk, ja darbu nesasteigšu. Biju jau saplānojusi nedēļu, un šim darbam laiks ir atlicināts citā dienā. Varbūt varam vienoties, ka uzrakstu mazāka apjoma darbu?"
pašai viņš liekas ļoti kvalitatīvs materiāls un to novērtēja arī mani kolēģi un draugi kuriem par šo stāstīju, tikai pēc tā kā nosūtīju šo darbiņu chanely
Protams, ir ļoti labi, ka devi palasīt darbiņu citiem, taču svarīgākais ir klienta viedoklis. Tieši pašai Chanely bija jāsūta melnraksts, lai viņa novērtētu. Lai gan draugu un kolēģu viedokļu summa varētu likties objektīvs vērtējums, tas tā ne vienmēr ir... Tomēr mūsu draugu, kolēģu loku veido diezgan līzīgi cilvēki, kuru viedoklis arī būs līdzīgs.
viņa no sakariem pazuda, lai gan pirms tam uz e-pastiem atbildēja momentāli vairāku dienu garumā,
Nosūtām, uzreiz zvanām. Nesaprotu šo e-pastu modi, ir jāzvana un jārunā tieši. Nedod dievs tas e-pasts ir trash folderī nonācis.
Ar to visu es gribu teikt jau to, kas iepriekš ir minēts. Visbiežāk nevis viens ir labais, bet otrs ļaunais, bet gluži vienkārši nav notikusi laba sadarbība, komunikācija.