Tā sasmējos :D

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
https://www.youtube.com/watch?v=3wJT7_cIO-U

ak jel.... smieklu deva visai nedēļai :D Kā ar jums pašām kādi smieklīgi atgadījumi no dzīves ir piedzīvoti? :D Pati esmu uzvilkusi augstpapēžu kurpes pāris reizes mūžā :D varbūt tieši šis ir tas iemesls, kādēļ :D
28.04.2014 12:44 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
arī celtnieki piemēram ar āmuru šad tad uzzsit sev pa pirkstiem... and so? Tāda dzīve, tāds darbs...
Jā, tāds darbs. Bet tik un tā es, personīgi, nesaskatu neko smieklīgu tajā, ka cilvēki izmežģī kājām potītes, ar ko pēc tam noteikti mocās ne stundām vai dienām, bet gan mēnešiem ilgi. Tieši tāpat, kā nesaskatu neko smieklīgu nelaimes gadījumos, kas gadās ar strādniekiem celtniecībā. Nav tas nekas foršs.
Tas, ka pašas smejas vai aplaudē - tas tikai parāda, cik ļoti viņas profesionālas. Ir cilvēki, kas arī ar atrautu kāju smaidīs un spēs tās 10 min savaldīties, kamēr tiks projām no skatītājiem. Tas nenozīmē, ka tas nesāp.
28.04.2014 14:16 |

Reitings 361
Reģ: 18.01.2014
Ne nu tiešām, tas skaitās smieklīgi? Tas ir apkaunojoši visu priekšā un sāpīgi šitā potītes šķobīt un krist uz cietas virsmas. Skatījusies esmu fail video un smējusies, bet šeit es tikai jūtu līdzi, jo tiešām tas ir sāpīgi un vēl pie tam daudz reizes krist, kur tur var smieklus atrast? Smieklīgi ir arī, kad savainojas un uzsit ar āmuru pa pirkstu? Amīši jau par visu smejas, kamēr ar pašiem tas nenotiek.
28.04.2014 14:20 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Tās, kuras smejas - ka tik pašām tā negadās. Es pat nenoskatījos līdz galam to video, žēl palika to modeļu, kam tā gadījās. :(
28.04.2014 14:27 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
neesmu nekāds rūgumpods, bet nesaprotu, kas tur TIK smieklīgs.

tas jau skaidrs, ka modeles krīt. Pašas supermodeles saka, ka tā gadās un viss. Galvenais ir tik turpināt un mentāli savākties.

manuprāt, paklupt ikdienā (ar zemām kurpēm, vai vidēja augstuma heel, kkur aizķerties utt) ir savādāk nekā uz mēles.
28.04.2014 14:40 |

Reitings 2532
ar pēdējo teik. domāju tieši par pasmiešanos .
28.04.2014 14:41 |

Reitings 1534
šoreiz nepiekritīšu, man mamma bērnībā mācīja, ka nevajag smieties, ja cilvēks paklūp un nokrīt.
cita lieta, ja klauns ķēmojas...

nedomāju, ka meitenes smejas, jo tiešām nāk smiekli. kaut kā jau no situācijas jāiziet. sāp taču arī kāja noteikti.

ai, nu katram jau savs. ir jau cilveki, kuriem arī pirdienu joki uzdzen lielos smieklus!

Man krītoši cilvēki vienmēr likušies smieklīgi. Un mīļi. Man liekas, ka tādas neveiklas vājībiņas, kas var atgadīties pilnīgi ikvienam, padara cilvēkus līdzīgus savā starpā un atgādina, ka neesam nekādas akmens sienas. Cita lieta, ja nokrīt un nopietni satraumējas, bet neveikls kritiens - kas tur liels? Pasmejies un ej tālāk.
Arī ja pašai gadās ziemā paslīdēt un nokrist vai vienkārši kaut kur aizķeras kāja, es vienmēr smejos pati par sevi. Un, ja man kritiena brīdī blakus gadās cilvēks, kas kļūst nopietns un šausminās vai kas nenotika, sajūta ir daudz nepatīkamāka, nekā, ja blakus ir dzīvs cilvēks un pasmejas kopā ar mani. :D
28.04.2014 14:59 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Dellicious - nuu, jā, ja runa būtu par tiešām vienkārši neveikliem gadījumiem bez savainošanās, bet tie kritieni, kas video salikti, izskatās sāpīgi. Tas, ka nesasitās, vēl nenozīmē, ka nesāp pēc vella, un ka tā izļodzītās potītes pēc tam nav ilgi un pamatīgi jāārstē.
28.04.2014 15:16 |

Reitings 149
Reģ: 11.01.2014
Es nesapratu to pačurāšanu uz mēles, kas tas par gājienu?
28.04.2014 15:24 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Es nesapratu to pačurāšanu uz mēles, kas tas par gājienu?

Jā, wtf? :D
28.04.2014 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits