Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko darīt, kad otram ir vienalga.

 
Reitings 6
Reģ: 28.04.2014
Sveikas.
Nezinu, ko darīt, tiešām nezinu. Ar puisi kopā esam neilgi, taču kopā pavadītais laiks ir milzīgs, bet nav runa par to. Līdz šim nearvienu nebiju jutusies tā kā ar viņu. Sākumā viss bija kā pasakā, tik tiešām. Bet kad sagājām kopā viss sāka mainīties. Strīdamies daudz, pat ļoti, pārsvarā par sīkumiem, taču tikpat ātri cik sastrīdamies, arī salabstam. Ir ļoti daudz labā, kas atsver strīdus, atzīstu, ka iniciatore visbiežāk esmu es. Viss jau būtu labi, taču pēdējā nedēļa ir bijusi briesmīga. No puiša puses ir parādījusies milzīga vienaldzība pret mani. Sākot jau ar to, ka viņš ar mani nesarunājas. Mēdzām bieži sarakstīties, bet tagad viņam tam nav laika. Esmu centusies ar viņu runāt, bet viņš izvairās vai vienkārši aizmieg, ja tas notiek vakaros. Nesen sāka strādāt jaunā darbā, kaut gan pats saka, ka darbs viegls un noguris viņš nav. Kad jautāju, kāpēc viņš ir tik vienaldzīgs, saka, ka nav. Nezinu, vai viņš pats to nemaz nemana? Es cenšos, daru visu, lai mums būtu labi, bet šķiet, ka viņš to vairs nemaz neredz. Esmu tādā situācijā, ka nezinu, ko darīt. Negribu mocīties, jo viņš mani sāpina. Līdz šim tikāmies katru dienu, katru otro nakti pavadījām kopā. Varbūt, ka viss virzījās uz priekšu pārāk strauji, bet atpakaļ jau vairs ceļa nav, kā ir, tā ir. Galvā domas visādas. Iespēju par citu meiteni varu izslēgt, tam es tiešām neticu, kaut gan, iespējams ir viss. Vēl viņš ļoti daudz laika pavada pie datora, spēlē spēles un smth, nekad īsti neesmu iedziļinājusies tajā procesā. Protams, ļauju viņam to darīt, bet ne visu laiku, jo kad esmu pie viņa, gribas, lai viņš ir ar mani, nevis ieurbies datorā čatojot ar saviem "spēļu draugiem."
Domāju, kas notiks tālāk, jo to sasodīti lielo vienaldzību un aukstumu no viņa puses es vairs nespēju paciest. Varbūt paņemt attiecībās pauzi? Vismaz nedēļas garumā, bet zinu, ka neizturēšu un zinu, ka tādām pauzēm pati nemaz neticu, jo attiecības vai nu ir vai nav.

Būtu ļoti priecīga uzklausīt Jūsu viedokli un dot padomus, ko darīt un kā rīkoties tālāk.
28.04.2014 01:32 |
 
Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Varbūt tu pārāk daudz un bieži uzmācies viņam ar "kāpēc tu esi tik vienaldzīgs" tipa jautājumiem? Puisis nogura no kašķiem, ko var gribēt...
28.04.2014 01:43 |
 
Reitings 6
Reģ: 28.04.2014
Tā varētu būt. Kad jautāju vai viņš attiecības grib turpināt, saka, ka jā, lai neuzdodu muļķīgus jautājumus. Droši vien gribu par daudz, bet uzskatu, ka tas tāpat nav iemesls tik lielai vienaldzībai no viņa puses.
Ne viņš vienīgais ir noguris. Rodas sajūta, ka viņš domā tikai par to, lai viņam būtu labāk. Laiks savām spēlēm, draugiem čatā un ģimenes pasākumiem (kuri parasti viņam nepatīk) ir, bet man nezkāpēc nav.
28.04.2014 01:47 |
 
Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Nomierinies, viņa dzīve nesastāv tikai no tevis. :)

Atrodi ko citu ar ko nodarboties, pilnveido sevi, beidz puisim uzdot nejēdzīgus jautājumus un uzbāzties un viss nokārtosies. Izskatās, ka tev ir rozā briļļu periods maķenīt ieildzis - gribās visu, visu savu laiciņu pavadīt ar savu mīļumiņu buč, buč. Bet viņš, iespējams, nav tāds cilvēks. Nenomoci viņu, pats atskries pie tevis. Pagaidām (iespējams es kļūdos) tu atgādini overly attached girlfriend.
28.04.2014 01:53 |
 
Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Jāpiekrīt vien ir Ancei. Pilnveido sevi, rodi laiku savām aktivitātēm. Baudi arī mirkļus tikai sev tad arī galvā neriņķos tās miljons domas par to, ka puisis, iespējams, palicis vēsāks un vienaldzīgs. Jo vairāk domājām jo domu rezultāta pašas arī izdomājam problēmas un risinām to, kas nemaz nav bijis. Tā ir! :)
28.04.2014 02:00 |
 
Reitings 6
Reģ: 28.04.2014
Mēģināšu būt atturīgāka un ne tik uzbāzīga. Paskatīšos, vai viņa attieksme mainīsies vai paliks tāda pati. Lai gan negribētos domāt, ka es viņu moku, jo pats visu laiku skrēja pie manis, sauca mani pie sevis un tā tālāk, bet varbūt tiešām, viņš vienkārši vairs negrib pavadīt kopā tik daudz laika.
28.04.2014 02:13 |
 
Reitings 10
Reģ: 31.03.2014
Nu, kas tev taa kaitina, ja biezi iniciatore esi pati?
Netiiraas zekjes pa stuuriem? nenomazgaati trauki?
Es dziivoju ar puisi un mani shiis lietas tieshaam kaitina, bet, lai lieki nekaskjeetos, es vinjas vienkaarshi savaacu un traukus nomazgaaju un miers maajaas...
Vai juus par ko citu kaskjeejaties?
Pie attieciibaam ir jaagrib straadaat abiem, lai nav taa, ka tu juuties taa it kaa ar sienu runaatu un otram ir pilniigi pofig...
28.04.2014 02:23 |
 
Reitings 6
Reģ: 28.04.2014
Jā, tās lietas mani kaitina, bet arī es vienmēr visu izdaru, gultu saklāju, istabu savācu, bet par to nestrīdamies.
Grūti tā atbildēt par ko strīdamies, tiešām nieki, bet nu pēdējā laikā par to, ka viņš nesarunājas ar mani, ka viņam nav laika.
Piekrītu. Ir sajūta, ka pie attiecībām strādāju tikai es. Es domāju, ko darīsim, kur iesim, kad tiksimies, viņam vienalga. Šķiet, ka ja es viņam nejautātu, kad un cikos tiekamies, tad mēs nemaz netiktos. Būtībā tā jau ir vairākas nedēļas, bet šī pēdējā ir drausmīga. Kad stāstu viņam kā jūtos, parasti tas notiek ilgi, jo man ir daudz sakrājies, viņš beigās vienkārši pasaki kaut ko dažos vārdos, vai kā jau teicu aiziet gulēt. Tā jau arī ir tā problēma. "sienas efekts," bet varbūt tiešām, kā meitenes teicu, esmu pārāk uzbāzīga un prasīga, jo gribu, lai labi ir arī man, ne tikai viņam.
28.04.2014 02:35 |
 
Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Ja ir kā saki un vīrietis diezgan neatsaucīgs uz sava viedokļa izteikšanu un to nav ietekmējusi tava, pieņemsim, ka ''uzbāzība'', tad dīvaini. Lai nu kā, tiešām piebremzē nedaudz ar savu ieņemto pozīciju, ka vienmēr ierosini, vienmēr izdari. Un pavēro vai viņš vispār manīs, ka esi pamainījusi attieksmi, vai arī pats darīs, ko lietas labā. .
28.04.2014 03:08 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Izklausās, ka esi bijusi parāk uzmācīgu ar "savām vajadzībām". Nezinu, vai tagad var ko glābt un mainīt vēl... Pamēģini atslābt un tik ļoti neuzmākties viņam ar runāšanu, jūtu izpausmēm, tikšanos, pratināšanu, pārmetumiem... Puisim jauns darbs, jaunas emocijas - no tā arī var nogurt.

Un vēl, datorspēles un tupēšana pie datora stundām ilgi, kad meitene blakus arī nav īsti normāli un kur nu vēl ja ir nopietnas attiecības. Puisis neizklausās diez ko nobriedis, bet tāds vēl puikas prātā un tu - kārtējā mamma + sex... Paskaties kritiski uz šo situāciju, varbūt, ka viņš ir pārāk ērti iekārtojies un neciena tevi un jūsu attiecības, tad vai vērts vispār tās turpināt?...
28.04.2014 04:06 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Ahh, visam damam pirms veidot attiecibas, ieteiktu atrast vismaz 3 hobijus, lai butu ar ko sevi nodarbinat savadak jau paradas ista apmatiba! Tev pashai gramatas negribas lasit? Uz zali neej? Nu vismaz kaut ko dari, lai sevi novirzitu no stulbiem jautajumiem.
Un noguris? Noguris vins ir tikai no taviem jautajumiem! Iedomajos, ja man pec studijam mans draugs prasitu- kas tev ir? Esi piekususi?
Kad vins spele savas spelites - palasi paris vakarus zurnalus vismaz, redzesi, pats bus izbrinits un izmainisies! Jo, ja es negribu lai mans dzivesbiedrs prasa ka man sodien gaja un ko es dariju, es parasti lasu, lai liek mani miera :)
28.04.2014 05:32 |
 
Reitings 6
Reģ: 28.04.2014
Piebremzēšu, pavērošu vai mainīsies viņa attieksme vai paliks viss kā bijis.
Ir viņš nopietns, nav nekāds tīnis, vismaz manā izpratnē.
Ir man savas nodarbes, protams. Esmu tāds cilvēks, kam patīk visu izrunāt, nevis sēdēt klusām stūrī un gaidīt tās stundas 2,3 h kamēr viņš atnāks vai bildīs kādu vārdu, bet nu šķiet, ka viņa dēļ varu arī neuzbāsties ar to pārmērīgo atklātību un runātību.
Paldies par ieteikumiem.
28.04.2014 09:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!