bralis

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Pastastiet ludzu kadas ir Jusu attiecibas ar drauga braliem vai masam? Vai ir kas tads kas jums nepatik,bet draugam to nevarat pateikt kada iemesla del?
Man ir, tas ka es drauga brali pedejos 2 gadus nevaru ciest, vins ir palicis neizturams, bet draugam to isti pateikt nevaru, jo vins uzreiz nostajas tada ka neitralaja pozicija . Ne ta mana puse,ne ta brala.:(. Reiz es draugam pateicu,ka man apnicis ir visu laiku mazgat traukus pec vina brala, uz ko mans draugs atbildeja; ko tu man to stasti,aizej un pasaki tam tur aiz sienas!
Iespejams ka draugam taisniba, bet kad vinam kautkas nepatik ko bralis izdarijis,tad man vinu lama nez kados lamu vardos, bet kad vins klat, tad nava nez stulbenis,nez idiots.
27.04.2014 19:07 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
scorpions, varbūt palaidu garām, bet kāpēc jūs dzīvojat kopā?
27.04.2014 22:22 |

Reitings 1127
zaptesburka, bet es uzskatu,ka vinam mani ka savu draudzeni ir jaizstav,jo kad draugs pa brali sudzas man es vinam nesaku ; ej tak savam bralim to pasaki, bet gan meginu vinam kautka palidzet.
27.04.2014 22:30 |

Reitings 1127
Tapec,ka vinam nava darbs lidz ar to vins dzivo musu iretaja dzivokli, ko maksa gan draugs gan es. Pirms 3 gadiem vinam bija meitene un darbs, tad mes iri uz 4 sadalijam, bija runa,ka vini ies ar draudzeni citur dzivot, bet diemzel draudzene vinu pameta un vins ta ar palika, un pec pusgada pateica ka vinam ir apnicis vina darbs un aizgaja.
27.04.2014 22:37 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Bet kapec Tu tam bralim neko nesaki? Uztaisisi vienreiz majas kartigu skandalu par so temu un pec tam tavs draugs pats saks domat, ka lai samierina abas puses.
27.04.2014 22:41 |

Reitings 1127
Ance viesi ja kas nekad nenomazga aiz sevim traukus ,jo ir viesis( ta ciemos ir itka pienemts)
un es ar draugu dzivojam gandriz 4 gadus kada runa var but pa viesnu? Kopigs vins nav, brali dzivoja tur 2 vata tad tam bralim paradijas draudzene, un tad vini tris dzivoja pec kadiem 3 menesiem es ari saku dzivot pie drauga. viss bija labi, katrs pa sevim, es rupejos pa mums ta meitene pa sevi un brala draugu, bet gadus 3 nodzivoja pameta un viss
27.04.2014 22:45 |

Reitings 1127
Chouette Reiz es draugam pateicu,ka man apnicis ir visu laiku mazgat traukus pec vina brala, uz ko mans draugs atbildeja; ko tu man to stasti,aizej un pasaki tam tur aiz sienas! Ka pec sada teksta es vel draugam varu ko teikt?
27.04.2014 22:48 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Ance viesi ja kas nekad nenomazga aiz sevim traukus ,jo ir viesis( ta ciemos ir itka pienemts)
un es ar draugu dzivojam gandriz 4 gadus kada runa var but pa viesnu?

Nē, nu, nepārproti. Vienkārši, ja tas būtu viņu kopējais īpašums, tad nāktos vien pieciest. Man draudzenei ir identiska situācija ar drauga vecākiem, bet viņa nesūdzās, jo dzīvo pie viņiem.

Cik noprotu, dzīvoklis ir īrēts. Es vienkārši nesaprotu tad, kur ir problēma palūgt nekauņam izvākties.
27.04.2014 22:52 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Ja draugs tās lietas nekārto, tev pašai tas ir jādara, uzstādi ultimātu un punkts. Kam tā mocīties un vākt aiz zīdaiņa?
27.04.2014 23:00 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Kad nākošo reizi viņš nenomazgā traukus vai neizdara kas nepieciešams, mierīgā tonī, bet skaidri pasaki, kas tevi neapmierina, šim vajadzētu nostrādāt. Vismaz manā gadījumā šis darbojas perfekti. Es reti kad drauga brālim ko aizrādu vai lieku izdarīt par cik dzīvojam vienā mājā, bet brīžos, kad šis ir sataisījis bardaku un zinu, ka to nesavāks, mierīgā balsī, bez bļaušanas viņam pasaku, piemēram, lūdzu savāc aiz sevis virtuvi, neesi šeit viens. Vispirms ir manāms šoks viņa sejā, par to, ka es ko lieku darīt vai pasaku skarbāk/aizrādu un tad momentā tiek izdarīts viss kā nākas.
27.04.2014 23:04 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Nu bet Tu aizej tam bralim un pasaki visu ko tu doma par so situaciju. Zini, ja tu regulari drauga bralim kritisi uz nerviem, vinam ar laiku apniks klausities un tad vins vairak piedomas pie sava dzives veida. Nu kuram gan ilgstosi varetu patikt dzivot ka kakim ar suni!
27.04.2014 23:20 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Drauga brāli satieku reti, taču attiecības ir labas, nesaspīlētas.
27.04.2014 23:32 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
No saakuma man bija diezgan sliktas attieciibas ar drauga braala meiteni, taapeec arii ar drauga braali nekaadi chomi nebijaam. Tagad jau kaadu gadu viss ir forshi, biezhi vien satiekamies visi 4, tuseejamies kopaa. Ljoti patiik drauga braalis, taads kaa mazais braalis. Veel vakar kaut ko runaajaamies par beebjiem un es taa iedomaajos - vinsh maniem beerniem buutu ljoti forssh onkulis. Man vispaar, cik dzirdu rinkii apkaart vella maashu staastus, ir ljoti labas attieciibas ar drauga gimeni :)
28.04.2014 00:06 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
autore. es Tevi saprotu 100 %.
28.04.2014 00:42 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
akdievs, es to savu komentaaru uzrakstiiju pirms izlasiiju, kaads cuuka ir tas tavs drauga braalis. Drausmas. Vinsh par iiri maksaa? Ja nee, tad taisi taadu skandaalu, ka maz neliekas. Protams, tikai taadaa gadiijumaa, ja jau ir runaats ar to braali bez panaakumiem. Ja viss, ko dari, ir suudzeeties draugam, tad varbuut ir laiks runaat ar drauga braali, meema tachu neesi?
28.04.2014 00:51 |

Reitings 10
Reģ: 31.03.2014
Gjimene un attiecibas ir kuteligs jautaajums- mans draugs teica, ja vinjam kaada meitene liktu izveeleeties nostaaties vinjas pusee vai gjimenes pusee, vinjsh vienmeer buutu gjimenes pusee...
28.04.2014 03:23 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Manejam brali ir forshi kaut arii pilniigi siiki 13 un 17 gadi bet es viniem patiiku un vienmer shie nak runaties un kopa kaut ko padaram.pastaigajamies,uzspelejam gada speles utt.Man nebutu iebildumi shos siichus satikt katru dienu,jo vienmer ir amizanti mirkli un gimene arii ir pateiciga man ka vini nesez pie datora kad esmu ciemos.
28.04.2014 04:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Gjimene un attiecibas ir kuteligs jautaajums- mans draugs teica, ja vinjam kaada meitene liktu izveeleeties nostaaties vinjas pusee vai gjimenes pusee, vinjsh vienmeer buutu gjimenes pusee...

Nu, tad lai izvēlas ģimeni. Vai tiešām jāļauj sevi pazemot tikai tāpēc, ka tas ir drauga brālis? Es jau sen būtu uztaisījusi skandālu, ja, runājot mierīgā tonī, nekas nemainītos.
28.04.2014 06:43 |

Reitings 10
Reģ: 31.03.2014
Annie, tas tiesa...
sheit autorei gan laikam buutu jaarunaa ar braali, varbuut vinjsh domaa, ka ir ljoti labi iekaartojies- re, drauga meitene visu sakaarto un visi dziivo laimiigi...
Vinjsh nojaush, ka tevi tas iekshaa grauzj?
28.04.2014 07:31 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
zaptesburka, bet es uzskatu,ka vinam mani ka savu draudzeni ir jaizstav
Kā Tu to iedomājies? Aizej, pati pasaki brālim, lai sāk uzvesties kā cilvēks. Ja tad izcelsies strīds, tad vari gaidīt, lai draugs Tevi aizstāv.
Ir atšķirība starp aizstāvēšanu un pārstāvēšanu.
Neesi mazs bērns, kura vietā viņam jāiet un jākārto attiecības.

Ja reiz viņš pats Tev teica, lai ej un to pasaki brālim. Tajā brīdī vajadzēja pagriezties, aiziet un pateikt.

ja vinjam kaada meitene liktu izveeleeties nostaaties vinjas pusee vai gjimenes pusee, vinjsh vienmeer buutu gjimenes pusee...
Kādā sakarā vispār viņš Tev ko tādu teica? Drusku savāds izteikums. Lai vai kā, ja džeks ir normāls, tad tā gluži nav, jo ņem vērā arī situāciju.

Un, ja meitene vnk aiziet un (pieklājīgi, bez apvainojumiem) tam brālim pasaka, ka tā nu nevarēs turpināt, jo ir apnicis pēc viņa vākt, tad diez vai tas ir uzskatām par baigo ultimātu "izvēlies starp mani un savu ģimeni). Bet, ja draugs to tā uztver, tad varbūt viņiem abiem kaut kādas iedzimtas psihiskas kaites, kas katram izpaužas savādākā veidā.
28.04.2014 08:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Labs rīts!

Manās mājās pieņemts ģimeni uzskatīt par ''svētu''. Drauga vecāki mani pieņem un mīl kā meitu, es viņus kā otro mammu un tēti. Tātad, arī drauga brāļi un māsas man ir kā tuvi radinieki.
Manuprāt, nav smuki teikt par saviem tuvajiem, ka ciest nevar.

Vai tad tiešām ir grūti nomazgāt vienu šķīvi vairāk..vai arī pabarot vēl vienu vēderu? Kad ar draugu un viņa brāli padzīvojām zem viena jumta, es katogoriski aizliedzu viņam tuvoties izlietnes virzienā! :) Mums, sievietēm, šie majas solīši iet krietni raitāk :)

''Tas tur aiz sienas'' ir Tava mīļotā cilvēka brālis! Iespējams, ja Tu mazliet panāksi pretī ar savu labestību.. viņš arī sāks Tevi vairāk cienīt..
28.04.2014 08:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits