Piekrītu, ka Kasher ir ļoti radoša un interesanta personība,kura fantāzijas lidojums atspoguļojas vizuālajā tēlā. Tas vai viņš ir talantīgs mūziķis, par to vēl varētu strīdēties.
Baigais jau talants. Tā kā LV tādu kā viņš (izskatā) ir maz, tad pie mums uzreiz viņš kļūst par mega radošo personību. Tas nekas, ka dziedāt nemāk. Galvenais, ka saģērbjas kā klauns.. wooow, radošuma iemiesojums! Cik skaistas viņa dziesmas! Haha
Neko nezinu par vinja dailjradi. Zinu tikai kaa cilveeku,esam kopaa gaajushi balleeties..nuu..neko sliktu pateikt nevaru. Visiem draugs. Bet ,protams,vinjhs uzspeelee to imidzhu,darot to ar lielu paarlieciibu,jo zin,ka trakajiem pieder pasaule. Uz priekshu. Man neskauzh
Pēc dažām dzirdētajām dziesmām par dziedātāju man viņu kaut kā ļoti grūti nosaukt.Bet kā aktieris varētu būt labs..
Par jauno klipu- neesmu vēl dzirdējusi un šobrīd nav iespējas noklausīties, tāpēc par to konkrēti šobrīd spriest nevaru, video patīk.
Klips man likās daudz labāks par dziesmu. Vienā brīdī pat šķita, ka klips ir no citas dziesmas, bet Kašera dziesma uzlikta pa virsu.
Viņš noteikti varētu būt lielisks režisors, jo, cik saprotu, visus videoklipus viņš pats domā, bet, runājot par mūziku, viņa balsij piestāv daudz maigākas dziesmas.
Piekrītu, ka Kasher ir ļoti radoša un interesanta personība,kura fantāzijas lidojums atspoguļojas vizuālajā tēlā. Tas vai viņš ir talantīgs mūziķis, par to vēl varētu strīdēties.