Vēlreiz par tām pašām bijušajām

Reitings 4
Reģ: 23.04.2014
Tēma par puišu bijušajām meitenēm gan šajā forumā laikam malta simtunvienu reizi, bet vairs nevaru noturēt to visu sevī, gribas dzirdēt kādu viedokli no malas.
Situācija ir sekojoša, ar puisi esam kopā ne īpaši ilgu laiku, lēnām tuvojas pusgads kopā. Mūsu attiecības ir labas, nav strīdu un nesaskaņu, puisis rūpējas par mani, nezinu gan, cik nopietni tas ir tik īsu laiku esot kopā, bet ir bijis arī maģiskais "es tevi mīlu" brīdis. Ir tikai viens bet.
Viņš vēlarvien uztur kontaktu ar savu bijušo draudzeni, ar kuru izšķīrās pirms vairākiem gadiem. CIk zinu ir arī tikušies, iespējams, ka arī, kad jau bijām kopā, bet man personīgi neko nav teicis. Jāpiemetina, ka meitene vienmēr ir pirmā, kas raksta.
Man vieglāk paliktu, ja zinātu visus apstākļus, kas un kā notika, kādēļ izšķīrās, un ja spētu saprast, kādēļ ir jāuztur kontakts ar savu pagātni, jo man tas nešķiet dabiski. Bet ikreiz, kad cenšos par to uzsākt sarunu, viņš paliek īgns un nesaprot, kādēļ es viņam "pārmetot" (lai gan es tiešām par to runāju mierīgi, neko nepārmetot). Jāsaka, ka viņa reakcija mani satrauc vēl vairāk, jo ja jau nekas traks nav, tad taču par to var izrunāties.
Saprotu, ka nevaru viņam aizliegt uzturēt kontaktus, bet es gribu, lai viņš cenšas saprast arī mani, jo es jūtos tiešām sāpināta un jā, nedroša, dēļ šīm viņu "attiecībām". Varbūt kādai ir līdzīga pieredze, kā izrunāties ar puisi par šo? Varbūt kāda ir šīs bijušās statusā un var mani nomierināt, ka tas varbūt tiešām ir normāli?
23.04.2014 20:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cik tad bieža ir tā komunikācija?

Ja viņa, piemēram, retumis garlaikojas soc. tīklos un Tavs puisis ir online, domāju.. tas nav grēks, ka viņa uzraksta: ''čau! kā iet?''

Ja viņiem ir draudzība.. tad jau cita lieta. Attiecībās draugi kļūst par kopīgiem.. tad arī bijušajai vajadzētu draudzēties ar jums abiem. Tas nav smuks stils citādi.. manuprāt :)

Draudzība ar bijušo tas ir tas pats, kas labā, bet izdzertā XO tipa konjaka pudelē pildīt bonapartu vai herkulesu un cerēt, ka, skatoties uz pudeli, nesajutīsi lētas šļuras garšu

:D :D :D Man patīk.. šādu salīdzinājumu nebiju lasījusi :D
23.04.2014 23:46 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Sīs man uzsita padsmitgadu nostaļģiju -
Pirms vairākiem gadiem bijušais mani bombardēja ar sms un zvaniem kaut bija kopā ar citu meiteni. Beigās mani sagaidīja pie mājas bars meiteņu, jo es terorizējot meitenes puisi. :D Un protams mistiski zvani no kādas meitenes lai es lieku mierā viņas puisi, kaut man nebija ne jausmas kuru, jo tajā brīdī pat nesazinājos, ne satikos ar kādu!
23.04.2014 23:59 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
tas atkarīgs cik viss nopietni bijis.
Man ar bijušo puisi, kas, protams, bija tada mirkļa aizraušanās ir superīgas attiecības, bet mēs nesazinamies visu laiku. Kad draugu ballītēs tiekamies, tad nekāda pagātne neuzpeld, viņa sieva arī zina visu, bet pat par griezisrdību nav runas, jo esam "čomi".
BEEEEEET, ja tas ir bijis nopietni, ir palicis aizvainots, kkas irkā izrunāts, bet tomēr kāda rēta, tad neticēšu nekādai draudzībai un vnk tāpat sarakstei.
Tur sīki jāizanalizē, kur ir tā robeža starp draudzību. Puišiem nemaz tik ļoti nepatīk draudzēties ar meitenēm (tas tā, uz Tavu draugu vērsts), jo bieži esmu dzirdējusi no puišiem teikstu "ok,es varu būt draugs, pkaklausīties,ko tu runā, bet esmu vecis arī".. takaa visbiežāk, ar ko nācies saskarties pašai, vai pēc novērojumiem, tad puisis tomēr grib meiteni "paņemt", bet meitene vairāk draudzību, atbalstu.
1) tādas itkā draudzības pamatā varētu būt interese cik otram iet labi bez manis, ar cerību, ka sūdīgi.. ja tomēr labi, tad iespējams, ka vēlas pierādīt, ka ar viņu bija labāk
2) lielā mīlestība, kur visiem spēkiem un trikiem kāds centīsies, otru atgūt (ja tiešām ies uz mērķi ,tā arī notiks)
3) vnk parnājoties tāpat nonāk pie gremdēšanās atmiņās +atkal, veco, ideālo laiku ,brīžu uzplūdēm, kas traucē abiem veidot citas attiecības

Ja nebūs kā ar nazi viss nogriezts, tad tomēr kkadi aizvainojumi vai kkas,kas neļauj cilvēka egoismam nomierināties. un nevajag sevi mierināt ar to, ka viss ir ideāli. neko nevajag aizliegt, bet ja tās bijušās uzrodas pie apvāršņa (arī jāskatās, cik ilgs laiks pagājis, ja vismaz 2 gadi, tad nav ko satraukties dikti), tad izvērtē un skaties kādas tur jūtas pret ko ir. sajūti mazākās šaubas par viņa paiesajiem iemesliem, kpc ir kopā ar tevi- aizej ar augsti paceltu galvu prom (tas taaa,ja nu), bet ar varu mīļš nekļūsi. man reiz pateica "nu un,ka teicu,ka mīlu tevi, tad es meloju"!! acis vajag turēt vaļā :)
24.04.2014 00:03 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ai. šitādi strīdi nu gan man nav saprotami.
tagadējai meitenei/puisim būtu jābūt svarīgākam par iepriekšējo, bet ja dēļ ex var sastrīdēties...nu tad izvērtē kārtīgi savas attiecības un vai tev tas ir vajadzīgs.

jo domājot loģiski, ja tev kāds ir svarīgs un tu viņu mīli, tad arī ir svarīgas tā cilvēka jūtas, un vai tiešām ir tik grūti saprast, ka daudziem šāda "draudzība" ar ex nav pieņemama un varbūt pat sāpina???? sviests ar tiem cilvēkiem.
24.04.2014 00:03 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Bet tikties un nepārtraukti komunicēt ar bijušo vienīgajā gadījumā var, ja ir kopējas atvasītes un tad tikai uz atvasīšu pieņemšanas- nodošanas akta parakstīšanas brīdi, neitrālā teritorijā, nodot atpakaļ vislabāk pievedot pie mājas un nododot neklātienē.

Šitais ir mans gadījums :D
Man prieks, ka mums ar vīru ir pilnīgas atklātības politika attiecībās. Es zinu par visām viņa bijušajām, viņš zina par manējiem. Satikties viņš ar savām ex nesatiekas, ja nu vienīgi reizēm ar sava bērna māti, bet tur no naida dzirksteles šķīst. Es greizsirdības scēnas netaisu, ja uz ielas pasaka "Čau!" kādai savai vecai brūtei. Autores gadījumā mani vairāk satrauktu puiša nevēlēšanās runāt par savu bijušo, tātad ir kas slēpjams....
24.04.2014 08:28 |

10 gadi
Reitings 385
Reģ: 27.03.2014
Varbut vins velas savu bijuso paturet sev klat, ja nu gadijumam sagribes citu. Varbut si vinam cel pasapzinu , apzinoties, ka vina ir ieintereseta. Jebkura gadijuma, kkas tur nav tirs. Es justos loti slikti, ks vins dod prieksroku bijusajai , ne man.
24.04.2014 08:46 |

Reitings 168
Reģ: 26.08.2015
Atklātības trūkums no partnera puses vai tava nedrošība. No malas grūti pateikt, kas te pie vainas. Ja gribi ilgtermiņa attiecības ar šo puisi, bez atklātības būs grūti.
26.09.2023 13:50 |

Reitings 1
Reģ: 29.10.2023
Sveikas dāmas!
Man tāds delegāts jautājums.. bet ja nu ar puisi attiecibas izbeidzās piespiedu kārtā, jo viņa ģimenei likos pa sliktu? Varbūt kad puisim būs sava dzīve ir jēga atjaunot attiecības un dzīvot pa savam?
Kā jūs skataties uz šo jautājumu? Jo puisis ir teicis, ka tiks ārā no mājas vides un iespējams, atjaunosim attiecības, jo tas bija ļoti labas un harmoniskas...
29.10.2023 00:40 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Maducitisl @ 29.10.2023 00:40
Sveikas dāmas!
Man tāds delegāts jautājums.. bet ja nu ar puisi attiecibas izbeidzās piespiedu kārtā, jo viņa ģimenei likos pa sliktu? Varbūt kad puisim būs sava dzīve ir jēga atjaunot attiecības un dzīvot pa savam?
Kā jūs skataties uz šo jautājumu? Jo puisis ir teicis, ka tiks ārā no mājas vides un iespējams, atjaunosim attiecības, jo tas bija ļoti labas un harmoniskas...

Tu tagad dzīvosi un gaidīsi to īsto brīdi,kad viņš būs gatavs atjaunot attiecības?
Par kādu attiecību atjaunošanu var būt runa,ja puisis pakļaujas ģimenes iegribām un pārtrauc attiecības ar tevi,jo kādam ģimenē tu nepatīc.
Visticamāk īsti negribēja turpināt attiecības un izdomāja šo kā iemeslu pārtraukt tās.
29.10.2023 09:25 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Kā jūs skataties uz šo jautājumu?

Tu esi reti naiva, lai neteiktu stulba.
29.10.2023 09:31 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Sveikas dāmas!

Tev tiešām ir vajadzīgs tāds cilvēks bez mugurkaula? Domā, ka nākotnē, pat ja dzīvos atsevišķi no vecākiem, viņš nepakļausies viņu iegribām?
Ok, varbūt vēl esat pusaudži un ir iespēja, ka puisis mainīsies.
29.10.2023 19:06 |

10 gadi
Reitings 4619
Reģ: 29.01.2009
Sveikas dāmas!

Kā lai to tā DELEGĀTI pasaka?
Nu, iespējams, ka vajadzētu padomāt cik konkrēti patīkama Tu esi.
29.10.2023 19:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits