Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecību kopšana

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Sveikas, burvīgās cosmietes!

Nevienai no mums nav noslēpums, ka pie attiecībām ar savu otro pusīti ir jāpiestrādā, tās ir jākopj. Vai ne tā? Tāpēc vēlējos parunāt ar jums, dzirdēt jūsu viedokļus par to, kā jūs uztverat, kā izprotat jēdzienu attiecību kopšana? Un ko pašas darāt, lai koptu savas attiecības? Kādi ir tie lielie vai mazie knifiņi, kurus pielietojat vai tieši otrādi - ko izvairāties darīt, lai koptu attiecības un veicinātu to attīstību uz labo pusi?

Runājam, dalamies, konsultējamies. :)

22.04.2014 14:46 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Manuprāt, lai attiecībās viss būtu kārtībā daudz jārunā, viss, kas nepatīk jāizrunā un jāatrod kopsaucējs. Tā kā manās attiecībās biju tikai es, kas vēlējās šīs attiecības "kopt", tad nu šīs attiecības izjuka. Ja viens cenšas, bet otrs nē, nekas nesanāks!
22.04.2014 14:51 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nekā īpaši nekopju attiecības t.i. no ādas ārā nelienu, lai dažādotu sexuālo dzīvi, vienmēr organizētu izklaides, būt pērfektai sievai u.t.t. Vienkārši dzīvojam un rūpējamies viens par otru ar vislielāko mīlestību un cieņu. Un pats svarīgākais noteikums - komunikācija un klausīšanās.
22.04.2014 15:00 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
manā skatījumā attiecību kopšana ir rūpēšanās (ko dara abi), lai attiecībās neienāktu rutīna, uzmanības trūkums, vienaldzība. kā arī noteikti - jau pieminētā runāšana, neļaujot problēmām ieilgt, bet izrunājot nepatīkamās lietas jau laicīgi, saknē.
22.04.2014 15:06 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Lai koptu attiecibas butu labi, ja abi to gribetu un daritu. Attiecibu neatnemama sastavdala ir labs sex, tad nu pie ta var stradat. Kopigi pasakumi, randini, celojumi utt
22.04.2014 15:08 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es pat nezinu. Man neliekas, ka mees kaut kaa iipashi koptu taas attieciibas. Esam miili, nestriidamies, buchojamies, gatavojam viens otram eest, ruupeejamies. Bet varbuut mees vienkaarshi veel neesam nokluvushi tajaa rutiinas pasaulee :D Man liekas, ka ja attieciibaas ar zobiem un nagiem ir jaaciinaas, lai attieciibas buutu forshas, tad nav jeegas..
22.04.2014 15:14 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Nekā īpaši nekopju attiecības t.i. no ādas ārā nelienu, lai dažādotu sexuālo dzīvi, vienmēr organizētu izklaides, būt pērfektai sievai u.t.t. Vienkārši dzīvojam un rūpējamies viens par otru ar vislielāko mīlestību un cieņu. Un pats svarīgākais noteikums - komunikācija un klausīšanās.

+++
22.04.2014 15:43 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
manā skatījumā attiecību kopšana ir laiks, ko veltīt otram. Ikdienā sarunas. Biju dzirdējusi apmēram tādu frāzi:"Ja gribi, lai attiecībās viss ir kārtībā, sarunājies ar otru." Šķiet tik pašsaprotami, bet ik pa laikam diena sanāk tik steidzīga, ka vairāk par "ko rīt darīsi?" un "ko vakariņās ēdīsi?" nesanāk, tāpēc esam ievērojuši- attiecības ir labākas, ja veltam laiku sarunām, vakarā, kad bērns guļ, pie tējas vai kafijas krūzes pļāpājam par visu ko, par idejām, par mērķiem, par piedzīvoto, bērnības atmiņām un tikpat "nesvarīgām" lietām.Brīvdienās garas pastaigas, kurās sarunas ir tikpat neuzspiestas, vieglas, patīkamas. Mākslīgi mēģinājumi uzlabot attiecības (t.i.- uzlabot attiecības par katru cenu, piespiežoties darīt kaut ko, ko negribas) parasti neizdodas.
22.04.2014 15:51 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
termins "attiecību kopšana" vai "attiecības ir smags darbs" man uzdzen šermuļus. Man nevajag attiecības, kurās baigi jāiespringst. Viss, ko es daru- cenšos kontrolēt savu ne pārāk labo raksturu, bet nu īstam vīrietim jāmāk pārdzīvot sievietes sliktās dienas :D

Un protams:
Vienkārši dzīvojam un rūpējamies viens par otru ar vislielāko mīlestību un cieņu. Un pats svarīgākais noteikums - komunikācija un klausīšanās.
22.04.2014 15:53 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Piekriitu ieprieksh teiktajam. Ir jaasarunaajaas un jaaklausaas, savaadaak var nonaakt pie taa, ka it kaa dziivo kopaa ar cilveeku, bet patiesiibaa par vinju, vinja domaam, juutaam un idejaam nekaa nezini un buutiibaa dziivo zem viena jumta ar sveshinieku. Vienmeer ir jaatrod kaut vai taas 10 minuutes dienaa lai parunaatos, apspriestu lietas, kas abus interesee.
22.04.2014 15:56 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Ar to veidošanu un kopšanu ir tā, ka tas ir koks ar diviem, ja ne 3 vai 4 galiem. Pārspīlēsi- būs šaizes, atstāsi novārtā- atkal nekas labs.Es liktu lielāko kārti uz vēlmi izprast otru cilvēku... uz interesi un cieņu, mīlestību... tad daudz kas būs vieglāk un norisināsies pats no sevis... Un , protams, neieslīgt rutīnā.
22.04.2014 16:01 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
galvenais - komunikācija, cenšos necelt traci ikreiz, kad man kas nepatīk, mēģinu mierīgi izrunāties, tas palīdz, vismaz neizceļas strīdi no sīkumiem..
cik zinu, puišiem nepatīk, ja viņus kontrolē - no tā arī izvairos, neesmu uzbāzīga, bet protams interesējos
22.04.2014 18:19 |

Reitings 168
Reģ: 31.01.2014
Visas problēmas, mazās un lielās sāpītes ir jāizrunā. Citādi rodas visādi pārpratumi, nepamatoti aizvainojumi un izdomājumi. Pieņemt otru tādu kāds viņš ir un necensties par visām varītēm mainīt sev par labu (šis man agrāk bija liels pārbaudījums). Ja ģimenē ir bērni, noteikti jācenšas pavadīt laiku divatā - bez blakusdarbībām. Ik pa laikam iepriecinu otru ar kādu sīkumu vai īpašām vakariņām.
22.04.2014 18:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits