Jāvērtē katra situācija individuāli, tie padomi "pamet viņu", neiedziļinoties pilnībā situācijā, ir vairāk vai mazāk dīvaini. Man, piemēram, arī bija brīži, kad dažas draudzenes norādīja tieši vai netieši, ka es varētu atrast miljonāru, ka tas ir šausmīgi, ka maksāju par dzīvokli, mašīnu, bet draugs strādā uz pusslodzi, bet es sakodu zobus un, rūpīgi visu pārdomājot, sapratu, ka attiecības ir gan priekos, gan grūtībās un arī vīrietim var būt grūts periods dzīvē. Manējam tāds bija, jo viņa profesija ir specifika un es gandrīz gadu biju maksājumu "vilcējspēks". Zināju, ka viņš meklē savā nozarē darbu un neizmanto mani, bet pats pārdzīvo. Pagāja laiks un tagad viņš ir iekārtojies darbā ar algu, kuru es kā vadītāja saņemu 2-3 mēnešos, turklāt viņš pat piedāvā, lai es aizeju no darba un vismaz pāris mēnešus atpūšos mājās, atpūšoties no slodzes. Ja viņš nezinātu, ka bez darba dzīvot nevaru, esmu pārliecināta, ka viņš vispār gribētu, lai es nestrādāju. Tā kā, mēdz būt arī veiksmīgi stāsti. Ir jāsaprot, vai tu pazīsti savu vīrieti, nevajag skatīties uz situāciju ar naivumu, iespējams, ka viņš tiešām ir parazīts, kurš ir pieradis pie labas dzīves, kuru tu nodrošini, drīzāk sliņķis. Manā gadījumā, vīrietis ir čakls, bet bija jāpārdzīvo pagrūts brīdis viņa dzīvē un es būtu muļķe, ja būtu viņu pametusi.