Vīrietis sēž uz kakla

Reitings 25
Reģ: 22.04.2014
Sveiki dāmas. Padalieties pieredzē ar parazītvīriešiem. Ļauju tādam sev sēdēt uz kakla jau pāris gadus un nevaru pamest jo visādi citādi viņš ir baigais svītijs un ikdiena ir super jautra. Tas ir kā padzīt runci zābakos, kurš uz tevi skatās ar tām žēlajām acīm, kaut gan patiesībā- maita baigais. Ir bijis tuvu līdz aiziešanai pie cita- normāla vīrieša- taču izšķirošajā brīdī man vienmēr šķērmi ap dūšu paliek iedomājoties sevi kāda cita apskāvienos...
Padomi visdrīzāk, ka būs lieki, jo es zinu, kas darāms. Šoreiz tikai meklēju cerību bēdu māsu stāstos, lai smeltos iedvesmu.
22.04.2014 01:19 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Diezgan pazīstams stāsts šķiet un taisnību sakot, tādu ir ļoti daudz. Uz kāda pamata džeks nav iedomājies pameklēt darbu? Ko viņš pats par to saka? Kādas viņam ir tiesības nestrādāt un sēdēt Tev uz kakla?
22.04.2014 12:55 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Mani vispār interesē kā puisim psihe ļauj tā vienkārši sēdēt un domāt par sevi tikai, principā.
22.04.2014 12:56 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
mammai sitads parazits bija uzsedies uz kakla, sakuma bija labas halturas un ta, pat aprecejas,un tad sakas, beidzas halturas un sedeja majas, mate man strada buvmateriala veikala un visu laiku piedavaja vinam celtniecibas darbus, jo klienti medz prasit vai nezin kadu meistaru, bet vins tik ne, ne es pa kapeikam nestradasu, tik teica driz bus liels projekts, driz saksies ezona, bet neka, tad pielauza mammu panemt kredita masinu pa 8000ls, jo vinam vajagot izbraukat uz darbu, materialus vadat, vins visu maksasot un tada gara, beigas protams nekas nesanaca, nema kreditu lai uz arzemem brauktu stradat, pec menesa bij atpakal ar vel lielakiem paradiem un ta 8 gadus, lidz beidzot sanemas un iesniedza laulibas skirsanu, nu jau no visiem kreditiem ir tikusi vala, dzivo laimiga un bauda dzivi! lai gan parazits vel joprojam medz rakstit un zvanit!
22.04.2014 12:59 |

Reitings 25
:D Nav invalīds- nē :) Pie datora sēž caurām dienām.
Naglu sienā varu iedzīt jā, un pirmajos randiņos arī maksāju. Satiku viņu kad biju jauna un galīgi naiva. Tolaik man bija pārliecība, ka man attiecībās nauda nekad nespēlēs lielu lomu, tāpēc neskatījos uz to, ka viņam nekad nav naudas- redz kā viss ievirzījās. Ar mīlestību nepaēdīsi :)

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kādas viņam ir tiesības nestrādāt un sēdēt Tev uz kakla?

Būsim godīgi, ir daudz vairāk sieviešu, kas tā dara. Ja viņas tīra maju un gatavo ēst (ko konkrētais puisis arī varbūt dara, mums nav pamata pieņemt, ka nedara) un rūpējas par atmosfēru mājās (ar puisi ikdiena esot super, ta ka atmosfēra majās ir lieliska), tad viss taču skaitās okei. KAMĒR ABAS PUSES tas apmierina. Te jau reali vienīga problēma ir, ka meiteni tas vairs neapmierina.

Nu negrib džeks strādāt. Grib būt par mājsaimnieku. Gribēt taču nav aizliegts.

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Nu bet tad atsakies viņu uzturēt.
Pērc drēbes un ko tur vēl tikai sev. Uz pasākumiem ej viena vai ar draugiem, kuri paši sev visu pērk.
Uz jautājumu - vai nopirksi man...? atbildi - nē, nepirkšu, jo aprēķināju, cik kurš dod kopīgajam budžetam un man sanāca, ka viss pienākas tikai man. Nesatraucies, dārgais, paēdis būsi, jo esi tāds malacītis un tīri māju un gatavo ēst.

Bet vispār ir jāsaprot, ka tu esi zaudētāja šādās attiecībās. Ja tev būtu komfortabli, tu nesūdzētos un neuzdotu te šādus jautājumus.
Ārzemes, lēts dzīvoklis, draugu neesamība.. tās ir tikai atrunas.
Man arī bija dzīvē situācija, kad bija jāpieņem lēmums, ļoti smags lēmums, kas skāra manu bērnu arī, bet neko nevarēju izdarīt, jo finanses+ kaudze citu problēmu. Tomēr riskēju. Un viss izvērtās daudz labāk gala rezultātā.
22.04.2014 13:00 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Te pat vairs nav jēgas komentēt, bezcerīgs gadījums - situācija, diemžēl.
22.04.2014 13:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu autore neatbildeja cerams labi gatavo, tira maju, iet uz veikalu un atrisina pilnigi visas problemas ar majsaimniecibu, un ari palutina autori. Je nedara neko,hobiju nav,draugu nav ir tikia atire kas gadiem par vinu fano?
22.04.2014 13:02 |

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Gribētu redzēt, ja kāds dotu tādu padomu kādam vīrietim, aks sūdzētos, ka sieviete tikai tērē naudu un tikai varbūt ēst uztaisa. Ka lai neko nepērk, lai iet visur bez viņas utt. Haha, iedomājos, kāda te vētra saceltos. Protams, tas ir dīvaini tā sēdēt mājās, bet tomēr, ak šie dubultstandarti :D.
22.04.2014 13:04 |

Reitings 17280
Tolaik man bija pārliecība, ka man attiecībās nauda nekad nespēlēs lielu lomu

Daudzām (citējot Andu) "emancipētām" jaunām meitenēm vajadzētu šito izprintēt un ierāmēt pie sienas (un uzkārt uz pašu iedzītas naglas). Jo citādi forumā to vien lasam, ka vīriešus iedala tikai divās kategorijās - "biezais" vecis, kuram pārdoties, un jaunais, trūcīgais, čaklais, mīlošais parastais puisis, ar kuru kopā būvēt laimi. Redz, ir arī trešā šķira.
22.04.2014 13:04 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
aa ja un par to manas mates situaciju gribeju piebilst, ka kad runa gaja par skirsanos ari bija visi sitie- nosausos, pakarsos utt :D tas laikiem parazitiem tads standartins, bet vairakas reizes vins mammu ta iebiedeja jo vinam gan tevs, gan bralis pakaras, vel vins alko nelietoja vispar ne gramu visus 8 gadus, bet kad izskiras saka dzert un zvanijas draudeja ka iet slicinaties un tada gara! tiesa gan dzivs vins ir, uztaisijis citai bernu, un turpina nestradat un terorizet manu mammu :D
22.04.2014 13:05 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Nu negrib džeks strādāt. Grib būt par mājsaimnieku. Gribēt taču nav aizliegts.

Jā, nav aizliegts būt džekam par mājsaimnieku. Viss jau ok. Bet... bērns, kad būs? Kas tad? Nu tiešām, tiešām viņš auklēs? Neticu... Nē, ir vīrieši, kuri auklē bērnus, par to nav strīdu, bet tas ir darbs. Un šāds sliņķis nekad nestrādās, attiecīgi - bērnu aukle nekāda.

Piemēram, man ir tā, ka es vairāk esmu tā, kura gribētu strādāt, ne bērnus auklēt. Turpretim mana bērna tēvs ir brīnišķīgs tēvs. Un 100 % spēj izauklēt bērnu labāk nekā es.
Ja viņš man būtu tāds sliņķis, tad es neraudātu....ļautu viņam būt par mājsaimnieci, jo viņš reāli var izdarīt visu to, ko sieviete. Nu tik piedzemdēt nevar :D
Bet nu viņam patīk strādāt, tad nu kaut kā visu darām abi - strādājam, auklējam bērnu.
22.04.2014 13:07 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu autore neatbildeja cerams labi gatavo, tira maju, iet uz veikalu un atrisina pilnigi visas problemas ar majsaimniecibu, un ari palutina autori.
ceru autore atbildes, lai aina ir pilnīgaka
22.04.2014 13:13 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tolaik man bija pārliecība, ka man attiecībās nauda nekad nespēlēs lielu lomu

Uzkatīt, ka vīrietim ir kaut kas jāpelna, nenozīmē uzskatīt, ka tad ir svarīga nauda.

Ja man gribētos nodarboties ar labdarību (un savādāk nenosaukt šo situāciju, ka uzturēt un apmierināt vīrieša kaprīzes), tad es labāk ziedotu kādam, kas ir slims vai nespējīgs strādāt.
22.04.2014 13:16 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Kam pieder kompis, pie kura viņš visu laiku sēž?
22.04.2014 13:17 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Gribētu redzēt, ja kāds dotu tādu padomu kādam vīrietim, aks sūdzētos, ka sieviete tikai tērē naudu un tikai varbūt ēst uztaisa. Ka lai neko nepērk, lai iet visur bez viņas utt. Haha, iedomājos, kāda te vētra saceltos. Protams, tas ir dīvaini tā sēdēt mājās, bet tomēr, ak šie dubultstandarti .

:D:D:D
Piekrītu. Te sāktos tādi uzbraucieni, ja čalis pateiktu, ka viņam apnicis, ka draudzene parazitē uz viņa rēķina. Jo sievietei jau normāli neko nedarīt un pampt dīvānā, kamēr vīrietim viņa un viņas kaprīzes jāuztur, bet apgrieztu variantu, kad dīvānā pampst vīrietis, gan nevienai negribas.

Reitings 17280
Uzkatīt, ka vīrietim ir kaut kas jāpelna, nenozīmē uzskatīt, ka tad ir svarīga nauda.

+

Reitings 25
Gatavojam un vācam abi kopā. Nav viņš nekāds strādnieciņš, vienmēr ir jābīda.
Nekādas lietas es viņam nekad neesmu pirkusi un netaisos, kaut arī ir prasījis. Arī īri par viņu samaksā viņa radinieki takā principā es viņu tikai uzturu pie dzīvības ar pārtiku. Arī kad kaut kur jāiet, piemēram, uz darba ballīti- es viņu nekad neņemu līdz un neizmaksāju dzērienus.
Nu jā, tā dzīvošana citā valstī ir tikai atruna. Es varu aiziet šā vai tā- zinu, bet tad man būtu jādzīvo pilnīgi vienai un būtu dubultgrīti. Te nav ne draugu ne ģimenes. Vienkārši jāsaņemās...
22.04.2014 13:18 |

Reitings 192
Reģ: 15.06.2013
Bet tad jau vīrieši arī bieži vien nodarbojas ar labdarību? Hmm, tad jau tu laikam arī viņiem labāk ieteiktu atdot t naudu kādam, kas ir slims vai nespējīgs strādāt?
22.04.2014 13:19 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Jāvērtē katra situācija individuāli, tie padomi "pamet viņu", neiedziļinoties pilnībā situācijā, ir vairāk vai mazāk dīvaini. Man, piemēram, arī bija brīži, kad dažas draudzenes norādīja tieši vai netieši, ka es varētu atrast miljonāru, ka tas ir šausmīgi, ka maksāju par dzīvokli, mašīnu, bet draugs strādā uz pusslodzi, bet es sakodu zobus un, rūpīgi visu pārdomājot, sapratu, ka attiecības ir gan priekos, gan grūtībās un arī vīrietim var būt grūts periods dzīvē. Manējam tāds bija, jo viņa profesija ir specifika un es gandrīz gadu biju maksājumu "vilcējspēks". Zināju, ka viņš meklē savā nozarē darbu un neizmanto mani, bet pats pārdzīvo. Pagāja laiks un tagad viņš ir iekārtojies darbā ar algu, kuru es kā vadītāja saņemu 2-3 mēnešos, turklāt viņš pat piedāvā, lai es aizeju no darba un vismaz pāris mēnešus atpūšos mājās, atpūšoties no slodzes. Ja viņš nezinātu, ka bez darba dzīvot nevaru, esmu pārliecināta, ka viņš vispār gribētu, lai es nestrādāju. Tā kā, mēdz būt arī veiksmīgi stāsti. Ir jāsaprot, vai tu pazīsti savu vīrieti, nevajag skatīties uz situāciju ar naivumu, iespējams, ka viņš tiešām ir parazīts, kurš ir pieradis pie labas dzīves, kuru tu nodrošini, drīzāk sliņķis. Manā gadījumā, vīrietis ir čakls, bet bija jāpārdzīvo pagrūts brīdis viņa dzīvē un es būtu muļķe, ja būtu viņu pametusi.
22.04.2014 13:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits