Jā, Marina pa dienu stāsta par to cik Ramazs ir pretīgs, ka ar tādu vīrieti esot kopā būtu bez cieņas :D Ka viņai viņš neinteresē utt, un kas notiek hahahaaha :D
Es ramaza vietā ar marinu kopā nebūtu kaut vai to tekstu dēļ- viņš smird, viņš krāc, viņš nemazgājas... aaaa, un nākamā vakarā pati tam smirdulim virsū uzlec :D
Haha, atkal Marina ar Ramazu smīdina. Sasmējos, ka Marina pateica kamerā visas Krievijas priekšā, ka Ramazs seksā netur ilgāk par 15 minūtēm. Un kad sarunā Ramazs jautāja - kā vai tad tev nebija :D Šausmas ar tiem abiem.
Ko tādu nastja ramazam pateica, ka visi tā aizsvīlas?
Ramazam nepatika Nastjas atbilde par krekliem un uzbļāva, tad Nastjai nepatika tas, ka uzbļāva un sāka lamu vārdus :D Tā es sapratu :D
Mišam tur vairs nebija ko darīt, kopš aizgāja ēriks. viņu reāli reti rādīja, dažbrīd likās, ka viņš villā nemaz nav. un, manuprāt, ir foršāk, ja tu pats izlem un aizej nevis tevi kāda džuse izmet.
Jā, arī man bija žēl un apraudājos pat :D Man Miša patika vislabāk no visiem puišiem, tāpēc man arī laikam bija tik žēl.
Sarkiss man nepatīk, tāds pilnīgi nekāds - izskats ļoti nepatīk, uzvedība pilnīgi bezjēdzīga :D Par Filu vēl tā nevar spriest, jauniņš tik.