Es domāju, ka viņa apvainojās, nu jo reāli, vecīt, ja tu mīli savu sievieti un TIEŠĀM gribi precēt un bildināt, tad neklausies ko citi tur rej, bet gan ņem un vienkārši bildini un preci un neliecies traucēts par to, ko citi saka. Nevis viņš nometas ceļos, Katja kaut ko pavaukšķ, un Vels uzreiz, aij, tādos apstākļos neprecēšos, nebildināšu un tiri piri. Šovu viņš tikai gribēja, nevis kāzas ar Polīnu.
+++
Ja mīl'un grib precēt, tad nevajadzēs ne tos pribambasus, neko, ko viņš tur ir
iztēlojies. Polīna jau pateica, ka viņai nav vajadzības pēc visas tās ambrāžas, bet Velam vajag šovu.
Es neko neteiktu, ja vien viņš nebūtu nometies ceļos..Tas man likās,kā spēriens pa kuņģi Polīnai...vina jau mirka asrasās un viss,kas pie tā piederas (sajūtas vienkārši notiekti bija bomba- tās,ka ir skaisti bildinātas - sapratīs) un tad pieceļas un aiziet.. jā,ja tas viss 'butu apspriešanas līmenī - es neko neteiktu, bet ja pāris komenti liedz bildināt meiteni (Boņa jau arī negāja un nespieda viņu nomesties ceļos), tad nu nav tas normāli.
Man palika tik žēl Polīnas, jo es zinu to sajūtu,kad tiec bildināta....un viņa noteikti to sajuta un tad viņu aplauza.
Ja nebūtu taisījies ildināt, tad nevajadzētu ne apspriest neko, ne izjautāt Boņu, ne iet Polīnas priekšā..jo to visu viņš darīja pirms bija kāds koments...Katja pateica un Vels piecēlās un aizgāja...sākumā nevajadzēja ne iztēloto scenāriju neko, bet kā kāds iepukstējās - tā Velam pohuj viss..