Forši un vēl foršāk

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Es šovakar pilnībā esmu izolējusies no sabiedrības, jo īgņas noskaņojums un negribu radīt vēl vairāk konfliktsituāciju nekā jau izdevies, tomēr absolūti cēla vientulība, izrādās, man arī šobrīd neiet pie sirds, tad nu gribas palasīt kaut ko jauku un mīlīgu. Ielaist istabā sauli pa tumšo un pūcīgo aizkaru spraugu.

Veco, labo laiku stilā - aicinu padalīties ar to, kas labs un priecīgs pēdējā laikā vai šodien noticis. Nu tā - saprāta robežās, enerģijas vampīzerus nebarojot. :) Tad nu - garšīga kūka, forša dziesma, jauna lūpukrāsa, taureņi vēderā, mazuļa pirmais smaids, nolikts eksāmens, izbeigtas attiecības, skaists manikīrs, lieliska filma...Robežu nav!

No manis nekā nebūs, es vēl mazliet padusmošos. :)
14.04.2014 20:04 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
Izlasīju visu,kas te sarakstījušas Savus pozitīvos notikumus, tik jauki un cik jauku diskusiju pride and prejudice esi izveidojusi :)

Man pašai šodien tik labs noskaņojumus, vispār pēdējā laikā viss ir lieliski, pavadu laiku ar Savu foršo draudzeni,kas vēl tikai nedēļu būs LV
Vakar pildīju vienu no saviem sapņiem un jau skaidri zinu,ka drīz tas būs pavisam piepildīts :)
Dzīve ir skaista (l) un novērtējiet Savu laimi!
16.04.2014 11:31 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Viens no jaukākajiem periodiem Latvijā kāds ir bijis (dzīvē ir jānošķir svarīgas lietas no nesvarīgām un nozīmīgus cilvēkus no mazāk nozīmīgiem).
Pastaigas ar savu vecmammu, kas ir veca kā pasaule, rosīšanās virtuvē ar mammu un garās vakara sarunas ar tēti.. es jūtos tik emocionāli labi uzlādēta, ka esmu gatava radīt jaunas lietas :)
Un neskatoties uz burvīgo laiku Rīgā ar sev tuviem cilvēkiem kopā, atgriežoties vīrs mani sagaidīja ar burvīgu īrisu pušķi, kurš joprojām rotā viesistabu, burvīgi!!!
16.04.2014 11:44 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Šodien priecājos par laiku.Vispār ļoti daudz pozitīvu emociju man deva ceļojums uz Somiju. Tas gan bija marta sākumā.
16.04.2014 11:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!