Meitenei mazvērtības komplekss tik milzīgs, ka nav citu veidu kā pievērst sev uzmanību. Tad nu ir jānāk uz cosmo un jākļūst ievērotai te. Kaut kā taču ir jāceļ savs zemais pašvērtējums. Ja ne dzīvē, tad vismaz virtuālajā pasaulē. Skumjš stāsts.
Vispār diezgan bezjēdzīga diskusija - kāda mēģina celt savu pašapziņu ieliekot šeit savas bildes un gaidot, kad nu visas apjūsmos, kāda cita ceļ savu pašapziņu noniecinot ieliktās un paceļot sevi augstāk bez objektīva pamatojuma. Šādu diskusiju bijušas desmitiem, esmu likusi arī daļiņu no sevis un ko vēl tik ne, lai gan daudzas patstāvīgās lietotājas tā kā tā zina, kā izskatos es, un es - kā viņas, ar to nevienu vairs nepārsteigsi :)
Saprotu to interesi par meitenēm, kuru komentārus lasu ik pārdienas (un savu esmu apmierinājusi jau pirms laba laika) bet nu šaja diskusijā lielu daļu manu pirmo dienu - tad nu, piemēram, man diezgan vienalga kā nu kura izskatās :D
Tās, kuras zinu ārpus šīs diskusijas un foruma - visas jaukas, simpātiskas un sirsnīgas meitenes :) (l)