Penguin- gluži manas domas :) Es smējos,kad ieraudzīju. Pieauguši , normāli cilvēki tā nerīkojas, neies dēļ slima raudāt :D Esmu kā visi cilvēki. Savādāka uzskatos, nu neko, jādzīvo ir, neies jau tāpēc šauties nost.
buuu - this is my day :D
Un ja, dažas zinu personīgi no šejienes... Bet skriet postot...nu bāc.
Šodien Lita "laimīgā" :D
Bet atceros vismaz 2 x, kad ir bijis vesels saraksts ar meiteņu nikiem un pretī vārdu un uzvārdu. Paveicās tām, kurām ir daudz vārdu un uzvārdu māsu. Pārējām arī statistika bija labu labā :)
Febe - apskatit profilu un ANONIMA portala PUBLSIKOT manu ISTO vardu ir divas dazadas lietas.
Otrs - paldies,ka vismas tik pacenties :D Un es neraudu, Tu esi vesela? Citi mani skatas katru dienu, pateicoties Tev-sodien DRUSKU vairak :)
man sajūta, ka es laižu tik sasodīti daudz garām, jo nevaru pačekot Litu, piedod, ka nevaru palielināt Tavu statistiku :D
Fēbei kaut kas iekoda, vai viņa vienmēr tāda?:D
Febe,man nav yotube profila- drosi meklejiet mani face, atverskapi un twiiteri :)
Febe, nespeju sagaidit Tavu bildi :) Un vardu uzvardu. Un paskaidrojumu LOĢISKU Savai rīcībai ;) Ja esi piaugusi, lūdzu, gaidu.
Un ja, dažas zinu personīgi no šejienes... Bet skriet postot...nu bāc.
Nu bet tieši tā. Man arī ir pazīstamās šeit. Esmu atkodusi, redzējusi, bet nu neeju tagad atklāt viņas patieso vārdu, uzvārdu vai linku uz dr.lv. Nu pat, ja man tas cilvēks nepatīk, es tā nerīkotos, un, ja Fēbe gribēja ieriebt un pazemot vai sazin ko gribēja panākt, tad tas diemžēl ir bērnešķīgi. Nu pieaudzis, ar dzīvi apmierināts cilvēks šādi nerīkojas, kā Fēbe tagad dara.
Penguin - viņai laba sajūta, man prieks :) Man šī sit. nemaina NEKO. Ne es pazīstu kādu no 152 kas mani apskatījuši, neko. Fēbe nav man NEKAS,lai par vinjas ricibu gaudotu. Esmu gana laimīga, lai vēlētu viņai laimes.
Meitenei mazvērtības komplekss tik milzīgs, ka nav citu veidu kā pievērst sev uzmanību. Tad nu ir jānāk uz cosmo un jākļūst ievērotai te. Kaut kā taču ir jāceļ savs zemais pašvērtējums. Ja ne dzīvē, tad vismaz virtuālajā pasaulē. Skumjš stāsts.
Tas taču skaidri redzams, ka Litai pašai prieks par to statistiku, ja reiz vislaik pati to piemin un atgādina.. :D Lai tak meitene papriecājas vienu dienu par savu popularitāti. :D
Nu, baigā jau diskusija ik pēc laika atgādināt par sevi. Ja Tu liktos mierā arī Fēbe nomierinātos. Nebojājat šo jauko diskusiju. Vai tiešām nav nekā prātīgāka ko darīt kā atskaitīties kā bērnudārzā par kaut ko, kas patiesībā nevienu neinteresē???!