Papildus piepelnīšnās

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Jūs izmantojat iespēju papildus savam darbam piepelnīties? Ko jūs darat un aptuvenā samaksa par to ir kāda? (Protams, ja nevēlies minēt summu, tad neraksti)
Strādāju 40h slodzi, bet sāku domāt, ka gribētos arī papildus piepelnīties, bet kaut ko saistībā ar datoru + internetu, piemēram, kaut ko palīdzēt mājaslapām apdeitot informāciju vai ko tmldz, bet domāju cik tas ir reāli?
13.04.2014 11:15 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man līdzīgi kā Becky. Sanāk papildus piestrādāt. Pati speciāli neko nemeklēju. Darbi parasti ir ļoti steidzami un prasa lielu atbildību. Kā arī sanāk tos darīt ārpus darba laika (kas man arī nav normēts) proti, vakaros, naktīs un brīvdienās. Tāpēc prasu atbilstošu samaksu.
14.04.2014 12:32 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man arī papildus strādāšanas piedāvājumi atnāk paši. Tad nu izvērtēju vai gribu, iedodu cenu un aiziet.
Piedāvājumu ķēdīte aizsākās ar to, ka topošie klienti bija ieraudzījuši mana darba rezultātu. Gribēja arī sev. Tā nu jau gadu laikā tā informācija ir izplatījusies.
Darbs būvniecības sfērā, bez profesionālām zināšanām augstākajā līmenī neiztikt.
14.04.2014 12:37 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Šarlote, paldies. Draudzenes arī brīnās kā es visu paspēju. Gribētos jau vēl vairāk darīt, es vienkārši mājās nevaru nosēdēt pie tv. Un gribās, lai diennaktī ir vairāk nekā tās 24 h.
14.04.2014 12:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)