Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Patiesa mīlestība - mīts?

Reitings 3
Reģ: 13.04.2014
Kārtējā negulētā nakts, kad visādas domas skraida pa galvu un iedomājos - vai vispār pastāv tāda lieta kā patiesa mīlestība?
Ieskrēja tāda doma galvā gan jau tāpēc, ka attiecību ziņā pēdējā laikā ir visādi gājis un arī pēc tā, ko redzu sev apkārt draugu lokā. Visbiežākais novērojums ir krāpšana. Es pat nezinu vai varu saskaitīt attiecību skaitu draugu lokā, kuras ir beigušās krāpšanas dēļ. Pats biju nokrāpts pēc ļoti ilgām attiecībām, kad sajūta bija drausmīga. Protams, attecības tika izbeigtas. Tad ilgu laiku mēģināju tikt tam pāri un, kad beidzot tas izdevās, pavisam nesen sanāca atkal tikt sāpinātam tādā pašā veidā.
Tagad man ir ļoti grūti vispār kādai uzticēties. Pats, personīgi, esmu liels attiecību piekritējs. Patīk tā sajūta, kad ir otrs cilvēks, ar kuru kopā pavadīt laiku, kuru iepriecināt, palīdzēt, mīlēt.
Tā nu vēlējos uzzināt arī meiteiņu viedokli par šo. Pieraģistrēšanās un jaunas tēmas izveidošana likās kā vienkāršākais variants. Vai jūs ticat patiesai mīlestībai?
13.04.2014 05:47 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Jaa, ticu. Bet krapsana ir loti bieza paradiba pedeja laika..
Domaju, ka pilniga uzticiba visbiezak ir tadas attiecibas, kur abi cilveki ciena viens otru un ir tiesam saskana.. kad nav labakas vietas kaa vietina blakus milotajam cilvekam. Tad ne prata neienak krapsana.
Bet es domaju, ka sadas tiiras attiecibas visdrizak ir iespejamas starp 2 cilcekiem, kuri vai nu nav sabojati un ir ar augstam morales normam, vai ari tadi, kuri ir tiesa vai netiesa veida pieredzejusi, cik nepatikama ir krapsana un nekad otram to negribetu nodarit.
Katra zina, jaa.. atkarigs no saksanas, morales un savstarpejas cienas
13.04.2014 07:24 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Ticu ;)
13.04.2014 08:29 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ticu, bet baigi neiespringstu uz to. Manuprāt, jebkura mīlestība ir patiesa, neticu tādai vienai un kaut kādai super retai.
13.04.2014 08:55 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Jā, ticu. Un, lai cik daudz nebūtu negatīvo piemēru, ir ļoti daudz arī tādu pāru, kas tiešām nodzīvo skaistu mūžu kopā.
13.04.2014 09:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits