Es gan pec vizites pie dakteres Roznieces biju vilusies. Varbut vinai garastavokla nebija iedzilinaties, diena tada nelaba gadijas - nezinu. Biju sakara ar dzimumzimem. Man ir loti liela dzimumzime vieta, kur berzejas biksu jostas dala. Vina apskatijas 3 sekundes ar aci un pateica, ka nemsim ar lazeru. Sak jau rakstit kaut kadu nosutijumu neko neskaidrojot. Es vinu partraucu un teicu, bet, vai tad tik lielas dzimumzimes labak nebutu izgriezt kirurgiski? Vina - "aa jaa var tak ari kirurgiski, nu jaa manis pec, varam ari kirurgiski, vispar jaa..." Izskatijas, ka vina vispar ir aizmirsusi, ka var ari kirurgiski nonemt dzimumziimes un, ka vispar pastav tads variants. Es gaidiju, ka vina man izstastis variantus, ko varam ari vinu darit un tad kopa varesim izlemt, nevis, ka man dakterei jaatgadina arstesanas varianti :D Neesmu vispar baigi piekasiga, bet man tiesam nepatika pie vinas. Es kabineta biju apmeram 6-7 minutes un samaksaju apmeram 25 eur. Nav ta, ka es pirmo reizi pie dermatologa biju un nesaprotu, ko runaju.